< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı! (11. sayfa)
-
-
2025 yılına giricez hala 2-3 GB internet paketleri var şaka gibi
-
Evet herkese birkaç saatliğine sınırsız bant versin bakayım göreyim o interneti. Altyapı karşılaştırması yapmayalım istersen İstanbulun dibinde Tekirdağ da 7 yıl önce fiber yoktu.
-
Sıktı artik su muhabbet. Altyapi nedense birtek turkiyede cokuyor. Blokladim seni de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bosuna laf anlatmayin sirket yalakasi olmus hepsi
Hala deprem bolgesi olan istanbulun ulkenin iletişim merkezi olmasi da yanlis. Ic anadoluya mesela konyaya kaydirilmali bu iş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkiye baz istasyonlarinda fibere baglilik orani en yuksek ulkelerden biri turk telekom %52 baz fiber orani turkcell 47 vodafone da benzer sekilde. Dolayisiyla altyapi hayli hayli kaldirir. Tek gereken yatirim
Kesinlikle, veri merkezlerinin cogu istanbul, bursa gibi deprem riskli yerlerde. Bir ulke israrla neden akillanmak istemez anlamak güc.
En az deprem riski olan ankaraya tasinmasi gerekli yada ikinci bir veri merkezi olmali suan istanbulda 7 ve uzeri deprem olsa iletisim alt yapisi yok olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 28 Ağustos 2024; 23:42:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
örnek metni kopyalayıp cimer üzerinden ulaştırma ve alt yapı bakanlığına gönderim sağladım.
hayırlısı olsun.
başarılar+ tebrikler.
-
Elinize saglik
Vodafone de sınırsız internet var kullanıyorum ama pahalı maalesef...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım bu konu ile ilgili gerekli aksiyonlar alınır. Gerçekten çok yetersiz ve pahalı fiyatlar...
-
Kotali tarifelerin yaninda ucuz kaciyor artik
Vodafone'da ben paketteki İnterneti bitiremiyorum ki şehir merkezi dışında doğru düzgün internet çalışmıyor.
Bu sınırsız olayı Turkcell ile olursa iş görür yoksa Vodafone zaten pass gibi olayları var ama vasat.
Turkcell gibi acgozlu bir sirket yapmaz. Yapacak olsa ukraynada lifecell isimli turkcell istiraki sirket tr den daha ucuza sinirsiz paket vermezdi
Haydı hayırlısı
-
Kaç para ödüyorsun hangi paket hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X