Kısa bir metin yazın. Uzun yazıları okumuyorlar, sistem otomatik cevap atıyor. Mesut Çevik, Cüneyt Özdemir, Jahrein gibi medya gücü olan insanlara ulaşın. |
DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı! (9. sayfa)
-
-
Uzatmayın bence; gerek yok. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.
Sonuçta malı başkaları götürüyor.
-
Mantikli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Talebi ilettik, muhtemelen 2080 yıllarında değerlendirilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumda sabit internette sorun yaşayanlar var; altyapı için talepte bulunanlar var. Olumlu sonuç elde eden sayısı çok az. Talep etmek hakta; arz eden etmek istemiyorsa ne yapacaksın.
Arkadaş hala hangi gsm firması olduğunu açıklamıyor? Bizde faydalanalım, diğer arkadaşlarda.
-
mesut cevik in youtube kanalina yazdim ben diger uyelerde yazabilir. Örnek metin
Mesut abi merhabalar, Donanımhaber forumunda baslattigimiz sinirsiz mobil internet ve kotalarin kaldirilmasiyla ilgili kampanyayi duyurmamiza yardimci ol lütfen. Change.org uzerinden imza kapmanyasi da baslattik. Forumda konusu ve haberi de var. Bununla ilgili video yapip destek olur musun?
Mesutla sabit internet fikrim ayni degil O 1gb internet altyapisi olanla 50 mbps alabilen ayni fiyat vermesi uygulamasini savunuyor fakat ben örnek 50/80mbps alirken baskasi 1gb alirken ucurum varken ayni fiyatı asla vermem.
Sungur a diyim de -sınırsız internete ne gerek var yiiiagg internet zaten seytan icadi gozuyle bakanlarla dalga gecsin 😂
500 MB fazla 50 MB verilmeli..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X