O bahsettitin yildan sonra mi zenginlestin? Hayirdir neler yaptin o yildan sonra nasil birden zenginlestin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı! (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Evet hocam şuan ayda 10gb öğrenci için yeter dedim lakin benim dediğim yeter kavramı gerçek hayatta sadece nefes almak gibi bir kriter. Yani gönül ister 50gb ayda 200tl falan ödeyelim. Sınırsız herkes olsun ister ama sınırsız diye en ucuz paket 500 1000tl falan olacaksa kimse istemez herkes 10 20tl nin lafını yapıyor ekonominin bu kadar kötüleştiği alım gücünün yere indiği dönemde. Operatörler zaten yatırım yapmıyor telefonlar internetler çekmiyor doğru düzgün. Üstüne şuanda bile kotalı paketlere 5 10gb 20gb paketlere fahiş fiyat ödüyoruz üstüne hız yok çekmiyor 5 10 mbps hızlarda çoğu yerlerde mahallelerde falan.
-
15 temmuz tiyatrosuyla yuzlerce insani õldurlerr
Depremde oy kaygisiyla Twitter i kapatip milletin sesininduyuramayip milyonlarca insanin ölmesine sebep olanlarrrr
rte duserse gazze dusermis hee al sana gazze bak bakalim yeyip savunabiliyor muu yemiyorr tabiii
Kizilay da cadir varken cadir sattip para pesinde kosan Türk insanlarini öldurenler
Esrar eroyinla karapara aklayanlar
Ihalelerle kendilerine alip yetmeyip 10 kurusluk isi 1000 kurusa gosterip halkin parasini calan hirsizlar
Bunlarin hepsinin hesabini soracacaz zamaninizi bekleyinn yavas yavas yusuf yusuf etmeye basladiniz zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 28 Ağustos 2024; 15:59:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onun icin mi, orman meyveli pudingi ucuza düsürme pesindesin?
-
Yatirim yapmak icin doviz gerekiyor cunku ekipmanlarin hepsi yabanci sirketlerden erricson, qualcomm, nokia vs. Dolayisiyla 200 tl ye tarife falan zaten olmaz artik. 10 gb tarifeye bile 300 tl isteniyorsa mesela 10 mbit sinirsiz tarifeye 2 katini vermek daha mantikli degil mi? Dünyadaki diğer operatorlerde bu sekilde calisiyor mesela bakiyorsun 3 gb tarife 20 usd, 20 gb 25 usd sinirsiz 40 usd gibi. Bir nevi pazarlama stratejisi. Her 4 yilda bir turkiyede mobil veri kullanimi en az 2 kat artiyor. Btk verilerine bakabilirsiniz. Sinirsiz tarifeler sart hocam. Bu devirde kota denen sacmaligin konusulmamasi lazim artik.
Burada is hem bize hem devlete dusuyor. 128 kbps 10 yil once yeterliydi belki ancak sartlar degisti devlet kabul edilebilir min hiz olarak 10 mbiti sart koşacak bizde bu yonde talep iletecegiz. Operatorlere kalirsa tabiki en yuksek kari ve en dusuk maliyeti dusunur.
Mobil internetin sabit stabilliginde olmasi zaten imkansiz. Dolayisiyla bu isin bahanesi. Sirketler bile sizin kadar savunmuyor kendilerini.
Bu kampanya vesilesiyle forumda ne kadar çok şirket elemanı olduğunu herkes görmüs oldu.
At bakalım youtube kanalını bekliyorum görelim ne kadar zenginsin fakat baskasının kanalını atma kendi kanalını at
-
Yolladım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Blöf hep.. Youtube kanalı atacakmıs..
-
Yok oldu olacak fake hesap acip kendi kanalima abone olup olup arttirayim ezikmiyimla ben kanalimi atacam 😂 Genel itibariyle Teknoloji kanali sen bosver zaten alamazsin 😂
Sana bu yasina kadar basarini soyleyeyim
toplanti yapip hirsiz arkadaslarina anlat - Bugun bi zengin biri beni adam yerine koyup mesaj yazdi diye anlatirsin 😂😂😂
Atamadın iste bosa cark etme.. Sıcak fırsatlarda, orman meyveli puding avlıyorsun.. Sen IQ'su 129 olan adamla konusuyorsun beni mi kandıracaksın?
-
Şirket çalışanı mı? Kişke; şeref duyarım, gizlememde. Sponsor olsalar çok da iyi olur; yolumuzu buluruz.
Stabillikle ne alakası var; sabit internet pazarından kazananlar pazarı mobilcilere bırakırmı diyoruz.
Analog kablo tv- Docsis ilişkisi gibi. Gpon'a geçemiyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X