Şimdi Ara

DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
14
Favori
22.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yav bunların mantıksız seylerine karsı bir yorum yazarsan, hemen anında sirket elemanı falan olursun..

Ben böyle insanlar icin kılımı bile kıpırdatmam bana saygılı olmayan adamın ben neyine yardım edecegim.. 50 MB kullansınlar beni enterese etmez.. Ben mobilden internet kullanmıyorum hatta kazara yemesin diye apn ayarlarını degistiriyorum.. Evde de 500 Mbit sınırsız vodafone fiber var gayet memnunum.. Ha diyeceksin ki, o zaman konuya neden yazıyorsun? Basta iyi niyetliydim fakat sonradan fikrim degisti..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ağustos 2024; 17:12:52 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Mobil hattim sinirsiz umrumda degil senin hangi paketi kullandigin. Sadece senin gibi tepkisiz degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsmtr G kullanıcısına yanıt

Sirket elamani olacaklarini sanmiyorum hocam bunlar sirkette calisacak beyne sahip degiller. Dogustan genetik cahiller. Resmen internete ne gerek var diyorlar tabi internet olmasinki ulkedeki hirsizliklar daha da ort bas edilsin. Bu Twitter instagram sosyal medya bosuma mi cesitli bahanelerle kapatiliyor saniyorsun. Bosuna dememisler Bu ulkenin cahilligini fazla hafife aliyorsunuz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 28 Ağustos 2024; 17:23:2 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Takıntılı bir hayran galiba o arkadaş.

İnsanın aklına şu geliyor.

Müfteri ne demek: Kara çalan, iftira atan (kimse)

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

Laf anlatmaya degmez blokla geç

• Destekliyorum. İnşallah sonuç alınır 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam tersini destekliyorum. butun operatorlerin mobil interneti maksimum 500 mb kotali olacak sekilde kisitlansin. mumkunse dokunmatik ekranli telefonlara %1500 otv vergi zammi yapilsin.

arkadaslarla bulusuyoruz masada 5 kisi varsa beşide kafayi telefonlara gommus video izliyor. insanlari robotlastirdilar artik biriyle 2 kelime konusmak icin ekrandan gozunu ayirmasini bekliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Orasi isin sosyolojik tarafi ve haklisiniz ancak internetle isini goren ekmek kazanan cok kisi var. Sinirsiz mobil internet ulkenin ileri gitmesi icin sart

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.