şu an kotayla bile sürünüyorum, sözde 4G ama 1-2 mbps geçemiyor, altyapı kesinlikle yetersiz, hele turizm yerlerinde. |
DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı! (6. sayfa)
-
-
Alsın bir faturalı hat sınırsız kullanım yapsın
-
AKP'liyiz zaten.. Ben parti genclik kolları basganıyım arkamda tuğralı tablo var osmanlı seysi..
-
O zaman yatirim yapacaklar bizde durmadan sikayette bulunacagiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınırsız internetin yanında başka bir problem taahüt yenilerken kat kat fazla fiyat çekmeleri.
İnsanlar her sene operatör değiştiriyor.
-
Amerika'da örnekleri var. Yapılabilir. Destekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
seccadenin karsisinda rte nin de tablosu vardir Allah olarak gorup taptiginiz kölesi oldugunicin normal
diyanet , askeriye , emniyet, tuik ne varsa sinavlarindan 100 puanlarla gectigim halde akp genclik kollarindan alindigi icin maddi yi gectim hayati bitti gelecegi bitti insanlarin haram parayla kazanilan maaslariniz en yakin zamanda Allah basinizi dertten beladan eksik etmez insallah cocugunun varsa cocugunun yoksa da ailenin bogazinda kalir insallah. Bu dunya da da obur dunya da da dini kullanmanin hesabini vereceniz kacis yokkkkk
ekleme : Hee bu arada beni bilen bilir durumumuz iyi fakat durumu kotu olup akp ye oy vermeyenlerde var asil cileyi onlar cekiyor yoksa akp li olup fakir olan umrumda bile degil kendi dusen aglamaz hatta iyi bile oluyor daha beter olsun.
noldu da kapi kapi dolasip akp ye oy istemeye yiyomu gelsinlerde secim zamani akp icin oy isteme gorsunler apartmandan cikartiyom mu onu. Sokak roportajinda millete soruyorlar akp liyim demeye yurekleri bile yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 28 Ağustos 2024; 14:33:30 >
-
Destek
Güzel bir faaliyet olmuş. Ek olarak "taahhüt bitiminde sunulan tarifeler her zaman daha fazla fiyatlı olmaktadır, bunun da önüne geçilmesi daha uygun tarifelerin de sunulması gerektiğini" de ekledim.
-
ben fiyattan bahsetmiyorum, ornegin toplu arkadas grubu vs. gibi sadece 1 kisi neyse parasi verir butun cevresine paylasir int ini tabi ucret talep edip etmemesi onun inisifiyatinde :)
-
AKP'li olmayip fakir olan var mi gercekten? Tum kopek severler, muhalifler, en azindan sitelerde oturuyorlar, kendi arpalari fazla gelip sokak kopegi bile besliyorlar ben fakir muhalif hic gormedim en azindan emekli maasi vardir sen de demissin zaten durumum cok iyi demissin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ağustos 2024; 15:2:20 >
Ev internetide zaten oyle bir kisi alıyor fiyatı hepsi paylasiyor.
Örnek eger ben sınırsız internet alirsam gittigim ortamda tam tersi ben derim -internet paketinizi bosuna bitirmeyin ben hotspot olarak actim zaten sınırsız oradan girin derim mutluda olurum. Sinirsiz interneti ben hususi onlar için almıyorum ki zaten. Zaten bende varsa kullansinlar. Bu sey gibi evde sınırsız internet olup eve gelen misafire sifreyi vermek gibi normal girsinler sorun yok
acliktan agzi kokup burda ailesini cocugunu birakip yurtdisinda calismak için kacak yollari deneyen tanidiklar var O yüzden onlar daha fakir oldukca biz enayi parasi yiyoruz zaten 😂😂😂 fakat ailesi ve cocuklarina aciyorum. Allaha sukur dedigin gibi sayisini soylemeyeyim evler,is yeri ve yazligimiz falan ve kedi ye kopege mama alirim insan gorunumlu hayvana yardim yapacagima kedi ye köpege mama alip sevaba girerim. Onlarda akp babalari baksin makarna komut cok bile ot yeyin ot cok bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 28 Ağustos 2024; 15:8:1 >
Hepimizin mevcut şu an ki tarifelerinde bulunan kotaları da bittiğinde sınırsız devam etmelidir.
Konuyu destekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen hem zenginim diyorsun hem de 15 liralik orman meyveli pudingi 9 liraya almakla ilgili konular olusturmussun.. Zengin adam elini cebine attim mi dolar destesi cikartir saga sola harclik dagitir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ağustos 2024; 15:24:14 >
Seni sokak hayvanı besleme konusunda, bunun sevabı vardır diye iyi kandırmıslar.. Aksine ölen her cocuk, parcalanan her insanın günahı sokak hayvanı besleyenlerin üstündedir..
Eğer millet 5 vakit namaz kılıyorsa bunların affedilmek icin 10 vakit kılmaları gerekir..
-
La ne pudingi neyin kafasindasin sen 😂😂😂 2006 yilindan beri bu sitedeyim dedigin konu hangi asır in 100 yilin konusu arastirmama bile gerek yok 😂😂😂 akp ulkeyi sahlandirdigi için alirsin o fiyata puding ciklet 😂 he bu arada forma cikar cikmaz 3bin tl forma ya verdim kudur 😂 takimimi da tahmin et dur tiyo verim zenginlerin tuttugu takim 😎😂
Kotayi savunan kisiyi zerre kadar ciddiye alip cevap bile vermeyin arkadaslar. Gezmedigim ulke kalmadi desem yeridir. Limitsiz mobil internetin olmadigi neredeyse tek ulke tr. Hakkinizi arayin. Ha benim tarifem sinirsiz zaten tuzum kuru ama maksat herkesin standarti yukselsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X