< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (33. sayfa)
-
-
Yeni aldığım sıfır araç için kendisinden ve tanıdık diğer acentelerden trafik sigortası ve kasko için fiyat istedim. Aracı aldığım bayi dahil aldığım teklifler arasında en iyi fiyatı Erol bey verdi. Ucuz ama bilinmedik firmalardan diye düşünebilirsiniz. Tam aksine, bilindik aynı sigorta şirketinden daha fazla seçeneği kapsayacak şekilde en yakın tekliften 1000 lira daha uyguna teklif aldım. Görüştüğüm diğer firmalar aksi bir durum halinde yapılacaklar hakkında sorduğum sorulara cevap verirken başının çaresine bakarsın işte hocam minvalinde konuşurken Erol bey bu noktada bana daha çok güven verdi ve yardımcı oldu. Alanında oldukça bilgili bir insan. Kendisinden mutlaka fiyat almanızı tavsiye ederim dostlar.
-
2020 C5A SHINE DIZEL
Kasko Neova, 2*14 ikame, yetkili servis , orjinal cam , sınırsız imm 7.926.79. Bir hafta önce 7400 TL ydi.
Trafik Hepiyi sigorta 2.520 TL.
Yaptırdık bakalım. İnşallah kullanmamıza gerek kalmaz.
-
Trafik sigortası bir işe yaramıyor, şöyle yaramıyor; Suçsuz dahi olsanız, süreç çok uzuyor. Aracım hala serviste, tramere 2 gün oldu dosyamın gitmesi. yok şu bu, dünya kadar zaman alıyor. İkame araç da alamıyorsunuz. Çekme kurtarma da yok. REZALET YANİ.
Enn kısa zamanda kasko yaptıracağım. KASKO olsa, direkt onarıma başlanıyor. Dosyanız sonradan geliyor, rücü ediliyor diğer tarafa vs. Onlar hallediyor. hem bu arada ikame araç da alıyorsunuz. Ne yapın ne edin, kasko yaptırınız.
-
"oky33 @ 9 Şubat 2023 16:34:19
2020 C5A SHINE DIZEL
Kasko Neova, 2*14 ikame, yetkili servis , orjinal cam , sınırsız imm 7.926.79. Bir hafta önce 7400 TL ydi.
Trafik Hepiyi sigorta 2.520 TL.
Yaptırdık bakalım. İnşallah kullanmamıza gerek kalmaz."
Arkadaşımıza ait, kasko değeri 1.071.313 ₺ olan araca 7926TL limitsiz imm kasko, 2520TL trafik sigortası sağlanmıştır.
Kazasız belasız sürüşler dileriz, kasko değer görüntüsünü ekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 10 Şubat 2023; 13:20:29 >
-
Teklifleri böyle bazen yazarsanız iyi olur görürüz hocam:)
-
Elbette elimizden geldiğince paylaşırız hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 15 Şubat 2023; 20:0:20 > -
Merhaba
Tapuda daire yüzölçümü yazmıyor .
Geçmiş senelerde dask yapılmıştı orada belli olur mu?
Yazılan ölçüye göre fiyatlandırma çıkıyor Çünkü.
-
Merhaba,
Dask poliçelerine brüt yüzölçüm yazılmaktadır. İlgili belediyenize ulaşıp güncel yüzölçümü öğrenmenizi önermekteyiz. -
Belediye de telefonda söylemiyor .Arşive yönlendiriyor
Geçmiş senelerde dask yapılmış orada bi yüz ölçümü yazıyor .
Yenilerken geçmiş senelerde yapılan poliçede ki yüz ölçümü çıkmaz mı onu öğrenmek istemiştim .
-
Anladım, eğer 1 aylık yenileme süresi içindeyse çıkar hocam. Vade bitim tarihi bir ayı geçtiyse bu mümkün değildir. -
Yenileme tarihini 1 sene geçmiştir. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0505 684 07 05 nolu Whatsapp hattımızdan anında dask teklifi sunabiliriz. -
Teklif alabilmem için önce brüt m2 yi öğrenemem lazım .
-
Kendi aracım ve kardeşimin aracına kasko yaptırdım. Erol bey çok ilgili ve saygılı bir insan. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki kasko ile geçen yıllarım Erol beye emanet artık :) Piyasanın gerçekten altında ve bu kadar kapsamlı kasko bulmak gerçekten imkansız emeğine sağlık :)
Trafik sigortamı uygun fiyata yaptırdım.Kendisine çok teşekkür ederim.
Aracıma ortalama 20 bin tl nin üstünde kasko çıkıyordu. Hem çok kapsamlı hemde yarısından daha ucuza kasko yaptırmış oldum. Çok ilgili yardımsever davranıldı. Herkese tavsiye ederim. Kendisine de çok teşekkürler.
Geçen seneden sonra bu sene de sigorta ihtiyacımda yardımcı olan Erol Beye teşekkür etmek istiyorum. Hem kasko hem de trafik sigortalarını çok uygun fiyata almış oldum. Herkese tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Erol bey, size ulaşamadım, bu hafta sıfır araç teslim edilecek şahsıma, kasko+sigorta isteğim var, yardımcı olabilir misiniz?
-
Merhaba,
05056840705 nolu WhatsApp hattımıza proforma faturanızı iletirseniz yardımcı olabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X