< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (35. sayfa)
-
-
Erol bey yeni aldığım aracıma en uygun trafik+kasko teklifi vererek işimizi hızlıca çözdü. İkinci araç olduğu için çekincelerim vardı, hasarsızlık nasıl aktarabiliriz, yüksek fiyat çıkar mı gibi, ama sağolsun çok destek oldu ve yol gösterdi.
Online sitelerden teklif alın ama Erol bey'e de mutlaka bir sorun.
-
Erol bey çok yardımcı oldu, kasko ve trafik sigortalarını yaptık. Teşekkür ederim.
-
Yorumunuz için teşekkür ederiz, poliçeleriniz hayırlı olsun. -
2011 model aracıma 4500 liraya kasko yaptık. Erol kardeşime teşekkür ederim. Memur emekli hiç düşünmesin Erol kardeşimden teklif alsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erol bey'e çok teşekkür ediyorum, 2020 model Toyota Corolla model aracıma kasko yaptırdım, birçok yerden fiyat teklifi almama rağmen en uygun fiyata aynı şirket ve daha iyi teminatlarla sağladı.
-
Dün itibariyle Trafik ve Sınırsız İMM yenilettim. Özellikle Trafik Sigortasında en uygun teklifi aldım. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Pazar günleri de trafik sigortası yapılıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Evet yardımcı olmaktayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erol bey, kaskoda özel fiyat verdi. Emekleri için teşekkür ederim.
aga ben bu adamlardan yaptırdım kaskoyu ve sigortayı. efsane fiyat verdiler. özellikle kasko. şöyle diyeyim, ben aracımı önceki aracımı pert ettim ve kaskodan parayı aldım. sonra yeni araç aldım ve kaskoyu bu arkadaştan yaptırdım. daha önce yaptırıdığım kaskoda, ki keçili siteden yaptırmıştım, en yüksek basamak hasarsızlık varken pertten sonra buradan yaptırıdığım kasko ondan daha uyguna çıktı. efsane.
-
Erol beye dün kasko, bugün de trafik sigortasını yaptırdım. Özellikle kasko için uygun fiyat teklifi çıkardı. Güncel kasko değeri yaklaşık 1 miilyon tl olan araca 6000 tl gibi bir rakama kasko yapıldı. Desteği için kendilerine teşekkür ediyorum.👏👏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erol bey e yardımları için teşekkürler. Uygun fiyata kasko ve sigorta yapıldı.
-
Trafik sigortasi icin yardimci olur musunuz ?
05056840705 nolu whatsapp hattımız üzerinden bize yazabilirsiniz, hızlı bir şekilde teklif sunabiliriz. -
Erol Bey merhaba;
Trafik sigortası için whatsapp üzerinden bilgilerimi ilettim. Geri dönüş sağlarsanız çok sevinirim.
Edit: Erol Bey çok ilgilendi ve hızlı bir şekilde trafik sigortamı 5.055 ₺ tutarı ile gerçekleştirdi. Daha önce kullanmış olduğum sigortacının verdiği fiyatın yaklaşık 1.500 ₺ altına sigortamı yaptırmış oldum. Kendisine teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musluman Metalci -- 5 Nisan 2023; 14:36:29 >
start-up @ 4 Nisan 2023 17:06:07
Erol beye dün kasko, bugün de trafik sigortasını yaptırdım. Özellikle kasko için uygun fiyat teklifi çıkardı. Güncel kasko değeri yaklaşık 1 miilyon tl olan araca 6000 tl gibi bir rakama kasko yapıldı. Desteği için kendilerine teşekkür ediyorum.👏👏
Yorumunuz için teşekkür ederiz. 1 Milyon kasko değerine sahip aracına, meslek indirimi, acente indirimi, çapraz satış indirimi uygulayarak 6.000TL bandına kasko sağlanmıştır. Kazasız belasız sürüşler dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 6 Nisan 2023; 21:52:31 > -
volkann86 @ 4 Nisan 2023 15:52:35
aga ben bu adamlardan yaptırdım kaskoyu ve sigortayı. efsane fiyat verdiler. özellikle kasko. şöyle diyeyim, ben aracımı önceki aracımı pert ettim ve kaskodan parayı aldım. sonra yeni araç aldım ve kaskoyu bu arkadaştan yaptırdım. daha önce yaptırıdığım kaskoda, ki keçili siteden yaptırmıştım, en yüksek basamak hasarsızlık varken pertten sonra buradan yaptırıdığım kasko ondan daha uyguna çıktı. efsane.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Sayılı adette olan %30 özel indirim hakkımızı kaskoda arkadaşımız için kullandık. Kazasız belasız sürüşler dileriz. -
wpden yazdım,
bilindik teklif sitelerinde kasko ve sigorta için inanılmaz bir fiyat çıktı, teklifinizi bekliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X