Yeni aldığım aracıma en uygun şekilde trafik+kasko+konut teklifi vererek policelerimizi hızlı bir şekilde yaptığı için teşekkür ederim ☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (34. sayfa)
-
-
Kasko yenileme zamanı gelmişti. Uzun araştırmalar sonucu en iyi fiyatı “sigortatower” ekibinden aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 1 Mart 2023; 17:41:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poliçeleriniz hayırlı olsun, kazasız belasız günler dileriz. -
Poliçeniz hayırlı olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. -
Dostlar kasko yaptırırken aracın tam modelini - alt modelini kasko firmaları faturaki tam adıyla bulamıyorlar,( sistemde çıkmıyor ben de online kontrol ettiğimde), bu durumda nasıl ilerlenmelidir? Çok benzer olan alt modelin seçilerek kasko yapılmasının bir riski var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 2 Mart 2023; 7:42:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Bunu tespit etmenin iki yolu var hocam, birincisi aracın yetkili satıcısına şase ile ulaşıp sormak, ikincisi ilk kez sigorta kesilirken tramer sistemindeki araç kodu ile ilerlemek, ikinci seçenekte hata olabilir ama yetkili satıcının hatalı bilgi verme ihtimali yoktur.
Bize ulaşırsanız elimizden geleni yapabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 2 Mart 2023; 15:38:22 > -
Erol bey e çok teşekkür ediyorum, fiyatların malum neredeyse yaptırmayı düşünmeyeceğimiz şu günlerde güzel bir teklifle kaskomuzu hallettik, honda cr-v 2013 model araca 4.296 tl ile yeniledik poliçeyi, herkese en azından fiyat almasını tavsiye ediyorum.
Kasko poliçesinde, kaza durumda araç servisteyken, tamir edilene kadar ikame araç veriliyor mu? yoksa maksimum ikame süresi 15 gün mü?
-
anlaşmalı serviste süre kısıtlaması yok benim poliçede, normalde anlaşmalı servis dışındaki servislerde kaza başına 7 gün (2 kez yani 2 kaza için), ama isterseniz bunu 14 gün olarak değiştirebiliyosunuz.
forumda görüp yorumları okuyunca bende zorunlu trafik sigortası ve imm sigortası yaptırdım, 10 dakikada halloldu konu sahibi arkadaşa teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Kazasız belasız sürüşler dileriz. -
Bizimde iki aya sigorta ve kasko yenileme var, mesajım bulunsun size ulaşacağım mutlaka.
İlgili arkadaş sağolsun çok kısa sürede piyasa fiyatına göre oldukça uygun şekilde hallettik.
-
Hunbal @ 10 Mart 2023 14:34:20
İlgili arkadaş sağolsun çok kısa sürede piyasa fiyatına göre oldukça uygun şekilde hallettik.
Poliçeleriniz hayırlı olsun.
Online bir satış sitesinden, kısıtlı network, 2milyon imm kasko için 10.400TL fiyat alan arkadaşımıza,
TÜM SERVİSLERDE TAMİR İÇERİKLİ SERBEST NETWORK, LİMİTSİZ İMM TEMİNATLI KASKO 9000TL'sının altına tanzim edilmiştir.
Kasko fiyatı totelde 8.000TL'sının daha altına kadar indirim alınarak düşürülmüş, ek limitsiz imm poliçesi ile teminatlar en üst seviyeye yükseltilmiştir.
Uygulanan indirimler şu şekildedir;
Meslek indirimi %10 İndirim
Acente Ekran İndirimi % 12,5
Bölge Müdürlüğü Ek indirimi: % 10
Çapraz Satış İndirimi: %7,5
Kazasız belasız sürüşler diliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 10 Mart 2023; 19:21:42 > -
Teşekkürler hocam seneye görüşmek üzere
-
Kasko yaptırdım, piyasadan çok daha uygun fiyata ve istediğim nitelikte oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra tüm sigorta işlemlerini buraya yaptıracağım.
-
Erol Bey sağolsun her zaman olduğu gibi yine çok yardımcı oldu. Trafik ve kasko poliçelerini yaptık. Teşekkürler.
-
uygun fiyata trafik sigortası araştırıyorum. önerilerinizi bekliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X