Şimdi Ara

[DH] V O L V O for L I F E (291. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.309
Cevap
40
Favori
905.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ufak bisey sormak istiyorum volvo 2005 alti kasalarda volvo yazilari bazilari bagajda bazilari ise farin altinda fark nedir aceba ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 2001 volvo almayı düşünüyorum lpg ile binilecek araca. Hangi motoru uygun görürsünüz. 2.0 mı 1.8 mi 1.6 mı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Mümkünse 2.0 tabii ki. 2.0 almak için süratli kullanan biri olmanız gerekmiyor. Lpg de olacaksa yine 2.0.
  • cevabınız için teşekkür ederim. Evet sürat için değil zaten aile arabası olarak kullanıcaz. Sadece maksimum verim almak için sormuştum. Tekrardan teşekkürler.
  • Tüm volvocu kardeslerime abilerime merhabalar. Uzun bir surecten sonra ev alip 2006 dizel corollami sattim onceleri 12-13 milyarlik max. Bir arac bakarken dun bir volvo s40 ilani beni yerle bir etti araci canli goremesemde resimlerde harika duruyor.yarin gidip bakicam nasipse. Aracta bel alt boya oldugunu soyluyor galerici baska bir sikinti yokmus km de 155000 tramer sorgusunda mart ayinda 153000 gozukuyor.size arac alinirmi diye sormayacagim zİra 2000 modelde olsa bir volvo. 128763486 ilan nolu arac sahibindende vakti olan arkadaslar yorumlarsa sevinirim. Birde anadolu yakasinda nerde baktirabilirim bu araci ? Ben anlarim bakarim ustam var gideriz forumdasim diyen olursa evinden alinma yemek caylar sirketten hem tanismİs oluruz hem beni buyuk bir dertten kurtarirsiniz. Mobilde oldugumdan yazim hatalarinin kusuruna bakmamaniz dilegiyle. Saygilarimla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar...yeni kasa s40 ne zaman çıkar bilgi var mı?

57 bin liraya s40 1.6d 2012 model ve 24 bin km de..temiz..niyetlenmiyor değilim..ancak yeni kasa çıkarsa yıkım..
  • Selam arkadaşlar...yeni kasa s40 ne zaman çıkar bilgi var mı?

57 bin liraya s40 1.6d 2012 model ve 24 bin km de..temiz..niyetlenmiyor değilim..ancak yeni kasa çıkarsa yıkım..
  • Bildiğim kadarı ile artık S40 üretilmeyecek, yerine V40 ve V40 CC modellerinin üretim ve satışı yapılacak.
    Yanılıyor olabilirim ama aldığım bilgiler bu yönde.
  • Merhaba arkadaşlar, sayfayı sonuna kadar okudum, sorum şu, 2005 XC90 T6 modele lpg sistemi düşünüyorum. Prins ve zavoli hakkında bilgim var ama diğerleri hakkında yok, ayrıca lpg takılınca ne gibi sorunlar çıkar, hangi sorun için hangi önlemi almalıyım? Bu konuda hangi konuları araştırmalıyım? Ayrıca lpg sistemi takıldıktan sonra araç yetkili servis tarafından servise kabul edilmeyecek. Yılda ort. 20000 km yol yapıyorum, saygılar.
  • lpg takılınca ateşleme sisteminde(bobin, buji kablosu vs.) yıpranma varsa ortaya çıkar. arıza durumunda orjinal parça kullanırsanız iyi olur.
  • Selam arkadaşlar, bu sabah yaşadığım bir olayı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne gönderdiğim dilekçedeki metni birebir alıntı yaparak sizinle paylaşmak istedim. Başınıza gelirse şaşırmayın diye. Allah Volvolarımızı ve bizleri, eşimizi, sevdiklerimizi bunlardan korusun.

==========================================================

Bağdat Caddesinde Ceza Makbuzu Düzenlenmesinde Memurun Yalan İfadesi Hakkında

Sayın yetkili,
    Bugün (03/07/2013) saat 08:45 civarında Bağdat Caddesi Kızıltoprak mevkisinde (No 92 önü) seyrederken trafik memuru N. KARAKÖSE (342184 - C. Böl) ve V. ASLAN (354927) tarafından rutin trafik kontrolü için durduruldum.

Aracımın fabrika çıkışı karartılmış camlarını film var mı diye kontrol eden memur film olmadığını anlayınca "O zaman arkadaşa kemerden yazalım" şeklinde bir cümle kullanarak kemer takmadığım konusunda şahsıma iftira atmıştır. Kendisine yalan söylediğini söylediğimde ve gözlerimin içine bakarak kemer takmadığımı teyit etmesini istediğimde cevap verememiş, makbuzu yazmaya devam etmiştir. Memurlardan biri "ben kemer takmadığını görmedim" demesine rağmen diğer görevli memur şahsıma iftira atarak makbuzun düzenlenmesinde yalan ifade vermiştir ve kemer taktığım halde kemer takmadığımı iddia etmiştir.

Çevirme esnasında üzerimde düz beyaz renk bir tshirt vardı. Görevli memur aracımdan yaklaşık 10 mt ileriden yüzü bana dönük şekilde beni çevirmiş ve yanıma gelmiştir, dolayısıyla yanlış görmeye mahal verecek bir durum oluşmamıştır.

Şahsıma iftirada bulunulan, psikolojik olarak beni yaralayan ve haksız yere ceza yazılan bu olayın araştırılmasını, Kızıltoprak ışıklardaki MOBESE kamerasının görüntülerinin incelenmesini (net olarak kemer taktığım görülecektir, araçtan inene kadar kemerimi çıkarmadım) ve şahsıma bilgi verilmesini saygılarımla arz ederim.

• Geçmiş olsun bende 23.05.2013 pazar günü akşam dönüşü emniyet şeridini kullanmamama rağmen kullanmış duruma düşürülerek evime ceza makbuzu geldi. Gerçekten bu cezayı hakedenlere değilde bizim gibi kurallara uyanlara yazılması gerçekten çok ağırıma gidiyor volvolarımıx çok dikkat çekiyor ee tabi cezalarda haksız yere geliyor. Kamera vs olmayan bi yerde gelde emniyet şeridini kullanmadığını ispatla şimdi
    Saygılar herkese

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzücü bir durum ohbenezor. Lehinize çözülmeme halini düşünmek bile istemiyorum.
  • Sayın ohbenezor,

İşiniz hakikaten zor! Ne yazık ki ülkemizde durum şimdilik bu! Ama herşey düzelecek, inanın... Bu arada, bu fütursuz ve cahilce davranışa maruz kalmanıza sebep ne olursa olsun, duruşunuzu sakın bozmayın! Geçmiş olsun!
  • Ohbenezor geçmiş olsun.
    Asıl görevi adaleti korumak olan kurumların bu davranışını anlamak mümkün değil.
    Umarım hak edilen ceza verilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad geçmiş olsun; o arkadaşlar muhtemelen senden üstü kapalı olarak rüşvet beklemişler sendende öyle bir şey göremeyince ceza yoluna başvurmuşlar, umarım iptal olur....
  • Selamlar,

2008-2009 1.6D Sport Edition, 90 bin km civarı bir C30'u ederi nedir?

Aşağı yukarı hangi fiyattan alırsak kazık yememiş,hakkında almış oluruz ?
  • merhaba arkadaşlar ben 2000 model 2.0t s40 kullanıyorum aracımın klimasından ağır bir nem kokusu geliyor aracın evaporatör ve kanallarını temizletmek istiyorum izmir'de bu işi iyi yapan biri varmı özellikle gidip de memnun kalan birisi varsa bana nerede yaptırdığını söyleyebilir mi? ya da kendi yapan birisi varsa nasıl yaptığını bana anlatırsa ben uygularım...
  • gokhanbingul G kullanıcısına yanıt
    Polen filtresi değiştirdiniz mi? Koku yapar fazlaca.
  • ZNTVOLVO kullanıcısına yanıt
    evet yeni değiştirdim gene koku var
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.