Şimdi Ara

[DH] V O L V O for L I F E (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.309
Cevap
40
Favori
905.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemize özgü bir de Tanrılar çıldırmış olmalı modunda hafif ticari araç ve dev harç kamyonları kullananlar var! Adamlar tamamen Ferrari modunda kullanıyor bu araçları. O demir yığını harç kamyonları ile ciddi bir kazada en güvenli Volvo bile ne olur bilemiyorum!
  • tırın arkadan çarptığı volvoda ölüm olmadığını biliyorum. ama türkiyede mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

Motorsilk ilk kullanımda bahsettiğiniz etkileri yaptı aracımda ancak Liqui Moly 1000 km kulanım sonrası etkileri beni bayağı şaşırttı. Liqui moly de gözlemlediğim en şaşırtıcı olay hararet göstergesinin gaza yüklenmediğin anlarda yani yüksüz durumda düşmesi oldu.Aracı yaklaşık 20.000 km dir kullanıyorum ilk kez hareket halindeyken hararet göstergesinin düştüğünü gördüm. Ayrıca 5w/40 da şimdilik bir eksiltme söz konusu değil. Rölanti ise motorsilke oranla daha sessiz araç çalışmıyor sanki.Şimdilik gözlemlerim böyle.Bakalım ileride nasıl sonuç verecek.Saygılar;

bu akşam itibariyle lliqi molylendik araç kmsi 52756 itibariyle; yaklaşık bin km sonra yani 53750 olduğunda motorda olumlu değişim olmasını bekliyorum. yakıt tüketimim sıfır olacak ve 225 beygirlik uçağım ucacak inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

Motorsilk ilk kullanımda bahsettiğiniz etkileri yaptı aracımda ancak Liqui Moly 1000 km kulanım sonrası etkileri beni bayağı şaşırttı. Liqui moly de gözlemlediğim en şaşırtıcı olay hararet göstergesinin gaza yüklenmediğin anlarda yani yüksüz durumda düşmesi oldu.Aracı yaklaşık 20.000 km dir kullanıyorum ilk kez hareket halindeyken hararet göstergesinin düştüğünü gördüm. Ayrıca 5w/40 da şimdilik bir eksiltme söz konusu değil. Rölanti ise motorsilke oranla daha sessiz araç çalışmıyor sanki.Şimdilik gözlemlerim böyle.Bakalım ileride nasıl sonuç verecek.Saygılar;

bu akşam itibariyle lliqi molylendik araç kmsi 52756 itibariyle; yaklaşık bin km sonra yani 53750 olduğunda motorda olumlu değişim olmasını bekliyorum. yakıt tüketimim sıfır olacak ve 225 beygirlik uçağım ucacak inşallah

Hayirli olsun.Bir haftadir Turkiyenin guney sahillerinde geziyorum sicakliklar 33-36 derece seyrediyor ama volvo banamisin demiyor

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• antalyada abim var 2004 s40 clasic kullanıyooo. yolun düşecekse pm.leniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

antalyada abim var 2004 s40 clasic kullanıyooo. yolun düşecekse pm.leniriz

Şansa bak bugün sabah 10:00 sularında Antalya'dan geçtim. Yine de teşekkür ederim görmüş kadar oldum. Tatil bitti yarın iş başı herkese hayırlı işler

Saygılar.
  • sağol "sef"im. sana hayırlı yolculuklar
  • Faydali bir konu olmus tebrikler.

• volvo for frend
  • merhaba,

ön cama püskürtülen su büyük miktarda aracın arka camına hatta arkadaki aracın üzerine düşüyor.. arkadaşlar püskürtülen deliğe iğne sokarak açıyı ayarlamamı önerdi.. açının iğne ile değiştirilmesi pek mümkün gelmedi bana.. bunu deneyen var mı? yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

merhaba,

ön cama püskürtülen su büyük miktarda aracın arka camına hatta arkadaki aracın üzerine düşüyor.. arkadaşlar püskürtülen deliğe iğne sokarak açıyı ayarlamamı önerdi.. açının iğne ile değiştirilmesi pek mümkün gelmedi bana.. bunu deneyen var mı? yardımcı olursanız sevinirim...

Aracınız nedir bilmiyorum fakat kabaca tabirle silecek suyu fıskiyenizde metal delik bulunuyorsa ayarlanır. son 10 yıldır bu sistemden vazgeçildi.Geniş alana su fışkırtan ayarsız plastik fıskiyelere geçildi çoğu markada. Bende çok kurcaladım sunroofa su attığı için fakat ayarı söz konusu bile değil.Tamamiyle plastik olan bir parça.s40 için servis fiyatıda 30 lira civarıydı tanesi. Kırdım ordan biliyorum :D Eski tipler daha iyiydi sanırım.Bunlarla şehir içinde camları yıkamak imkansız hale geliyor.Arkadaki araca,kaldırımda yürüyenlere,yandaki araca suyu fışkırtıyor mübarekler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: winniesertan

quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

merhaba,

Aracınız nedir bilmiyorum fakat kabaca tabirle silecek suyu fıskiyenizde metal delik bulunuyorsa ayarlanır. son 10 yıldır bu sistemden vazgeçildi.Geniş alana su fışkırtan ayarsız plastik fıskiyelere geçildi çoğu markada. Bende çok kurcaladım sunroofa su attığı için fakat ayarı söz konusu bile değil.Tamamiyle plastik olan bir parça.s40 için servis fiyatıda 30 lira civarıydı tanesi. Kırdım ordan biliyorum :D Eski tipler daha iyiydi sanırım.Bunlarla şehir içinde camları yıkamak imkansız hale geliyor.Arkadaki araca,kaldırımda yürüyenlere,yandaki araca suyu fışkırtıyor mübarekler ...

hocam cevap için teşekkürler. araç 2011 s40 ve problem aynen anlattığınız gibi.. kader deyip kabulleneceğiz demek ki :)

• helfgott H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. S40 ise kesinlikle ayarlanmayan tip fiskiyeler var. Bazı araçların eski tip fıskiyeleri uyumlu olabiliyor.Dilerseniz onlardan takabilirsiniz. Bendeki arka aracı ıslattığı gibi kaputada su kaçırıyor yeni taktığım halde. Sanırım geç tepki veren park sensörleri gibi imalat hatalı bu fıskiyelerde. Volvo yedek parça satıcılarında yan sanayi olarak s40 v50 c30 gibi araçlar için üretilmiş fiskiye var tanesi 10 TL. Belki onlar vermiyordur.Servisten tanesini 30 a alıyoruz onda da aynı sorun var. Birde şansı 10 liralık yan sanayi olanda denemek lazım :)

Saygılarımla...
  • Arkadaslar tekrar dan merhaba . 2001 model volvo s40 2.0 t model aracim var. Sizlere sormak istedigim motor ilk calismada ve isinana kadar tuhaf sesler geliyor sanki bir pomba calisip durar gibi gibi frene basip biraktigimda yine bir pomba surekli calisir gibi acaba sizde ki araclar da da boyle mi. ancak isininca duzeliyor bir daha kontak ac kapalarda ses gelmiyor. Aracin fonksiyonu mu bole yoksa baska bir sikintisimi var anlamadim.
  • bkabakci B kullanıcısına yanıt
    Sn.bkabakci

Arac sogukken gelen seslere neden olan birden fazla etmen olabilir. Manifold (egzoz) gevsemesi, V kayis gergi bilyasi gibi.

Sanirim ses normal degildir ama cok fazla onem arz etmeyen bir olabilir ancak gec kalinmasi kuvveti muhtemel sonuclar dogurabilir.

Tavsiyem bir ustaya gostermeniz. Gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Ülkemize özgü bir de Tanrılar çıldırmış olmalı modunda hafif ticari araç ve dev harç kamyonları kullananlar var! Adamlar tamamen Ferrari modunda kullanıyor bu araçları. O demir yığını harç kamyonları ile ciddi bir kazada en güvenli Volvo bile ne olur bilemiyorum!

Hesheit hocam Merhabalar.

Tedirginliğiniz de son derece haklısınız. Sanırım bu durumu gören ve ağır vasıtaların görüş açılarının, durma kabiliyetinin zayıf ve binek bir aracın 10-15 katına tekabül eden boyut-ağırlıklarının olduğunu bilen herkes bu durumdan tedirgin olur.

Ancak bugün izlediğim bir haber üzerine mesajınızı cevaplandırmak istedim. Boğaz köprüsü çıkışlarında 30 dakika 60 ağır vasıtaya şerit ihlali yüzünden ceza yazıldı. Köprü üzerinde ki sivil polisler şerit ihlali yapan ve kendini yarış aracı zanneden ağır vasıtaları takibe alarak köprü çıkışında ki ekiplere bildirmesi ile şoförlerine özenle ceza yazıyorlar. Maksat Ağır vasıta holiganlığının önüne geçmek.

En azından ağır vasıta tehdit inin en önemli noktası olan köprü trafiğinde bu durum önüne geçilmiş olacak diye düşünüyorum.

• park sensörü konusunda bende muzdaribim. S70 im ile aracımı iş yerinin otoparka bıraktım ve odama doğru yürürken ''küt'' diye bir ses ... Aracın başına çıktım yeni aldığı aracından inen arkadaş tüh ya park sensörüm uyarı vermedi demesi Biraz asabiyetle aynan yokmu kardeşim dememe sebep olduki sol yan aynasına baksa çarpması imkansz .... Neyse dedik sonra 260 000 bindeki boyasız aracımın tamponunun da boyaya ihtiyacı vardı diyerek kendimi kandırıyorum şimdi :)))
  • Arkadaslar aracima bu anatomic spoiler ve egzos olayini yaptirmak istyorum egzos biraz zor gibi gorunuyor ama bu spoileri yaptirabilcegim tanidiginiz ustalar v.b. yerler varmi yardimci olursaniz sevinirim. Orjinali 750 tl civari birseydi yan sanayide ise piyassada birduzine yer var fakat guvenemiyorum. orjinale yakin kalipta bir urun bulamadim. Simdiden tesekkurler.
    [simage][https://store.donanimhaber.com/68/39/c1/6839c13e8d2e46dd8c5b1f19d1b7f25d.jpgimage]

[DH]   V O L V O    for   L I F E [DH]   V O L V O    for   L I F E

• Egzostu 200 liraya yapıyorlar sanayide. Spoiler işinin uzmanı Efe polyesterdir. Spoyler center diye de geçer. Ben 3-5 iş yaptırdım memnun kaldım,bu işleri yaptırmak isteyenlere de tavsiye ediyorum. Fiyatlarıda orta düzeydedir.
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.