Şimdi Ara

DH videolarında konuşan arkadaşın sesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum dikkat ettiniz mi, DH videolarında konuşan arkadaşın konuşmasında ciddi bir diksiyon problemi var. Genelde "yapabiliyoruz" ve "edebiliyoruz" gibi kelimelerle bitiriyor cümleleri ve cümle hiç bitmemiş gibi bir tonlaması var. Bu işlerden çok anlamasam bile gözüme(kulağıma) battı. Demek ki gerçekten bir sorun var. Şu anda adını hatırlayamadım.

• Evet ciddi anlamda bir problem var, izleyemiyorum videoları dikkatim dağılıyor.
  • 2 olduk
  • Bahsettiğiniz kişi mesut çevik
  • bence gayet iyi bir şekilde sunuyor videoları mesut abi. yada bilmiyorum biz onun sesine alıştığımız için bize diksiyon problemi yansımıyor.
  • dıksıyon bozuk. onemlı mı? bence degıl sonucta trt de haber sunmuyor bızbızeyız sunun surasında.
  • kendisi speed step nickli haber editörü mesut çevik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuşmada bir problem göremedim yalnızca çok düzgün olması bence farklı bir his uyandırıyor. Sanki kapımıza gelen ihlas elektrikli süpürge satıcısı gibi. Bence bir satıcı gibi değilde kendi içinden geldiği gibi konuşsa daha sıcak olur. Sanki yazılmış ta ezbere konuşuyor gibi.
  • Mesut Çevik gelip sizi banlarsa görürsünüz diksiyonu.
  • banlayacagını sanmıyorum şahsen kendisinin ses tonu gayet iyi haber spikeri sunucu olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vuze

banlayacagını sanmıyorum şahsen kendisinin ses tonu gayet iyi haber spikeri sunucu olabilir

Şaka yapıyorum ya izlenimlerine göre gayet iyi niyetli ve olumlu birisi, bırak banı başlığı dahi sileceğini sanmıyorum ama tabi diğer modlar başlığı kitleyip silebilir.
  • hiç dikkat etmedim gerci bana pek bi problemli gelmedi

bu arada elemanın sesi karizmatik duruyo
  • Bence biraz cok kasıyor kendını aman hata yapmıyım dıye ..

soyle olsa . olm nvida bir kart cıkarmıs akıllara zarar sabrı havaada dursa ınanırım buna ınanmazdım ama cıkarmıs ıste .. atı araga gecıcekmı bılınmez ama nvida suan kralııgıa oynuyor atide tık yok .. gibi mesela daha daa acardımda banlanmıyayım sımdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Mesut Çevik gelip sizi banlarsa görürsünüz diksiyonu.

• Oyun inceleme videolarında mı yoksa donanım videolarında mı? Kimden bahsediyorsun?
  • ^^Merhaba ben Mesut Çevik!^^ dedi ps3 tanıtım vidyosunda

kapatmak zorunda kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

^^Merhaba ben Mesut Çevik!^^ dedi ps3 tanıtım vidyosunda

kapatmak zorunda kaldım.

niye konusmaya baslarken bırseyı tanıtmaya başlarken kendını tanıtması daha normal deılmı bence tersı anormal olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.