Şimdi Ara

DH Western Filmleri Kuşağı - Il buono, il brutto, il cattivo - Sergio Leone (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
2
Favori
5.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklımda kadının biri sanki Teksas demişti; oradan aklımda kaldı. Teşekkürler düzeltme için. John Ford-Kızılderili ilişkisini ilk defa duyuyorum. Bir kez daha saygı duydum gerçekten.

Film gerçekten akıcıydı. Gerçi TRT'deki en basit western filmi bile bana akıcı geliyor. Hayranlığın avatardan belli zaten, hiç olumsuz yorumun da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 23 Aralık 2013; 19:07:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-One

Aklımda kadının biri sanki Teksas demişti; oradan aklımda kaldı. Teşekkürler düzeltme için. John Ford-Kızılderili ilişkisini ilk defa duyuyorum. Bir kez daha saygı duydum gerçekten.

Film gerçekten akıcıydı. Gerçi TRT'deki en basit western filmi bile bana akıcı geliyor. Hayranlığın avatardan belli zaten, hiç olumsuz yorumun da yok.

John Ford'un iki ya da 3 hafta sonra izleyeceğimiz Liberty Valance filmi bana göre çok daha güzel bundan. Orada James Stewart da olacak. Ford büyük usta ona hayran olmamak elde değil zaten. Diğer filimlerini de izlersen eminim beğeneceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Aklımda kadının biri sanki Teksas demişti; oradan aklımda kaldı. Teşekkürler düzeltme için. John Ford-Kızılderili ilişkisini ilk defa duyuyorum. Bir kez daha saygı duydum gerçekten.

John Ford'un iki ya da 3 hafta sonra izleyeceğimiz Liberty Valance filmi bana göre çok daha güzel bundan. Orada James Stewart da olacak. Ford büyük usta ona hayran olmamak elde değil zaten. Diğer filimlerini de izlersen eminim beğeneceksin.

Diğer filmlerini izlemek en az 1-2 yılımı alır

• @St.Rendroy Güzel bilgiler hocam,teşekkürler.İlk kez duyuyorum yazdıklarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

@St.Rendroy Güzel bilgiler hocam,teşekkürler.İlk kez duyuyorum yazdıklarını.

Ne demek hocam , amacımız da buydu zaten. Ben de size teşekkür ederim zamanınızı ayırıp paylaşımda bulunuyorsunuz. Azız ama özüz diye düşünüyorum.

• quote:

Depiğin ardından reisin kahkası da güzel ama

• Aynen Ya bir de şu mekan konusu aklıma takıldı. Acaba Monument Vadisi eskiden Teksas'a mı bağlıydı? Film Teksas yazısıyla açılıyor ve çoğu konuşmada da Teksas lafı geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 24 Aralık 2013; 11:13:18 >
  • quote:

Aynen Ya bir de şu mekan konusu aklıma takıldı. Acaba Monument Vadisi eskiden Teksas'a mı bağlıydı? Film Teksas yazısıyla açılıyor ve çoğu konuşmada da Teksas lafı geçiyor.

Evet ama sinema mekan ve zamandan soyut değil midir hocam ?

Hikaye Texas'ta geçiyor olabilir ama mekan Arizona.
  • quote:

quote:

@St.Rendroy Güzel bilgiler hocam,teşekkürler.İlk kez duyuyorum yazdıklarını.

Ne demek hocam , amacımız da buydu zaten. Ben de size teşekkür ederim zamanınızı ayırıp paylaşımda bulunuyorsunuz. Azız ama özüz diye düşünüyorum.

Aynen hocam ben şu ana kadar büyük keyif aldım.Gayet iyi gidiyor diye düşünüyorum.Güzel paylaşımlar ve yorumlar var.

• quote:

quote:

Aynen Ya bir de şu mekan konusu aklıma takıldı. Acaba Monument Vadisi eskiden Teksas'a mı bağlıydı? Film Teksas yazısıyla açılıyor ve çoğu konuşmada da Teksas lafı geçiyor.

Coğrafi ve somut olarak düşündüm ben de. Western kültürü ile ilgili bir bilgi daha öğrenmiş olduk. :)

@Alberto Ascari

Yorum yazmak da keyifli oluyor, okumak da. Aynı filmi farklı bakış açılarıyla görmüş oluyoruz. Katılım artsa çok daha keyifli olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 24 Aralık 2013; 16:34:07 >

• quote:

quote:

quote:

Coğrafi ve somut olarak düşündüm ben de. Western kültürü ile ilgili bir bilgi daha öğrenmiş olduk. :)

@Alberto Ascari

Yorum yazmak da keyifli oluyor, okumak da. Aynı filmi farklı bakış açılarıyla görmüş oluyoruz. Katılım artsa çok daha keyifli olur diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Katılım artsa iyi olur ama söz meclisten dışarı forumun film yorumlama şekli genelde ''çok iyiydi'' , ''berbattı'' şeklinde. Hatta dünyada böyle .Herkes bir şeyleri beğeniyor ama neden beğendiğini açıklayamıyor. O yüzden bulaşmak istemeyenler oluyordur diye düşünüyorum. Ama inşallah artar katılımcı , çok daha yararlı olur öyle .

• Bugün başladım ama 10. dakikada mola vermek zorunda kaldım. Artık yarın veya daha sonra tamamlayacağım. Fakat ilk 10 dakikada çok sırıtan , yapmacık bir oyunculuk dikkatimi çekti. Umarım devamı hayal kırıklığına uğratmaz.
  • quote:

quote:

quote:

@Alberto Ascari

Aynen öyle filmi izlerken acaba arkadaşlar ne yazacaklar?Bakalım hangi yönlerden filmi aynı göreceğiz diye düşünüyorum.Gerçekten sizin yorumlarınızı merakla ve keyifle okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alberto Ascari -- 24 Aralık 2013; 21:20:30 >

• @St.Rendroy

Çok haklısın. Günümüz toplumunun sorunu; tembellik. Özellikle beyin tembelliği. Hangi tür bir film olursa olsun, kendin yorumlayamadıktan sonra olduğu gibi kabullenmeye başlıyorsun. Ne kadar çok izlersen değil de ne kadar iyi izlersen sinema kültürün artar. E bu da senin dediğin gibi güzeldi veya kötüydü demekle olacak iş değil.

@Alberto Ascari

Teşekkür ederim hocam. Ben de sizin ve yorumlayan diğer arkadaşların yorumlarını merakla okuyorum.
  • İnşallah ön ayak oluruz da burada 20-30 kişinin güzel güzel yorumladığı organizasyonlar yaparız. Ben hayal ettiğim organizasyonu siz katılan arkadaşlar sayesinde yaşadım. 4-5 kişi de katılacak olsa farklı konularda yine bu tür organizasyonlara devam etmek isterim.
  • @St.Rendroy Ben de devam etmek isterim.Evet katılan fazla olsa daha iyi olabilirdi ama bir yerden sonra işin niteliği daha önemli görüşündeyim.Şu ana kadar da bunu başardık.Gayet güzel yorumlar ve paylaşımlar var.
  • quote:

@St.Rendroy Ben de devam etmek isterim.Evet katılan fazla olsa daha iyi olabilirdi ama bir yerden sonra işin niteliği daha önemli görüşündeyim.Şu ana kadar da bunu başardık.Gayet güzel yorumlar ve paylaşımlar var.

Haklısın katılıyorum . İçin boş 30 yorumdansa dolu dolu 3 yorum okumaya razıyım.
  • Arkadaşlar 3.haftaya bu gece itibariyle başlayacağız.
  • İyi seyirler o zaman :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.