ha bugün ha yarın derken geldi çattı yarın lcd alıcam kısmetse, 2 aydır falan takip edemiyorum piyasayı ne alayım arkadaşlar. TVye bağlantı olarak; 42 inch düşünüyorum XBOX 360 bağlıycam uydu receiver yapıcam laptoptan yada usb den film izliycem.(Usbden film izleme özelliği olan model bulursam süper olur) Arkadaşlar yardımlarınızı beklerim. Yer: ANKARA Bütçe: 1500 - 1700 arası İB demeyin lütfen. o firmadan almak istemiyorum. tşk.
usb den vazgeçebilirsen 1799 liraya panasonic p42g15 full hd plasma var teknosalarda; bu fiyata alabileceğin tüm lcd lerden çok daha öte bir cihaz. ama bulabilirmisin bilemem. teknosaları araman gerek. hayırlı günler.
quote:Orijinalden alıntı: tasshelhoff usb den vazgeçebilirsen 1799 liraya panasonic p42g15 full hd plasma var teknosalarda; bu fiyata alabileceğin tüm lcd lerden çok daha öte bir cihaz. ama bulabilirmisin bilemem. teknosaları araman gerek. hayırlı günler. anladım hocam tşk lcd istiyorum esasında plazmalara bakmayalı çok oldu ya :) ama bi bakıcam dediğiniz modele