Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşbulduk.Eylül 5 e kadar doları bozduracağım.En iyi zamanı kolluyorum hocam.Senin yazılarını takipteyim
  • Ya arkadaşlar mesai bitti gerçi ama şimdi farkettim Jpy geçen hafta japon hükümetinin müdahale ettiği seviyeye tekrar çıkmış.

Eğer bu gece 00:00 da bu seviyenin üstünde kapatırsa japonya geceleyin tekrar müdahale edebilir. Farketseydim mesai bitmeden satardim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

Chf, Jpy ve dolar bu sabah uzakdogudaki işlemlerle hafif yükseliş gösterdi. Chf bu noktada destek bulursa yukselise geçebilir.

Usd/Chf 79.98 ın altında kalmaya devam ederse
    Chf/TL 2.23 ın üstünde kalmaya devam ederse.

İsviçreliler önlem almaya çalışıyor. Aman dikkat.
  • @sear pounds hakkında bilgi verirmisin? artık
  • parite şuan 1,445 tir
    1410 lara düşerse dolar 1,79 u bulur
    bugun 1,76 dan biraz aldı yarın 1,77 ye ulaşınce satacam..
  • 1) Tüketici Fiyat Listesi (CPI) verisi yarın 15:30da açıklanıyor. Beklenen değer: % 0,2

Eğer açıklanan rakam 0,2 den yüksek olursa dolarda yükselme, altında düşme başlayacaktır.

2) Açıklanacak bir diğer önemli veri ise Ev satışları rakamı. Beklenen değer: 4.90M

Eğer beklenenden (4.90M) yüksek bir rakam açıklanırsa dolarda yükselme ve altında düşme olur.

3) Bir diğeri İstihdam Talepleri . Beklenen değer: 400 K.

400 K dan düşük açıklanması halinde dolar yükselir , altın düşer.

Yukarıda yazdıklarımın tam tersi olursa dolarda düşme, altında yükselme olur.

Dolayısıyla 15:30dan sonra sert hareketlere hazır olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 17 Ağustos 2011; 23:11:45 >
  • onsumuz çıktı ama dolarda hareket yok yarın tahmin ettiğin rakam var mı dolar için? altın içinde olabilir
  • @Sear
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

onsumuz çıktı ama dolarda hareket yok yarın tahmin ettiğin rakam var mı dolar için? altın içinde olabilir

dostum, yukarıda yazdığım tahminler doğrultusunda her iki yöne de sert hareketler olabileceğinden rakam vermek pek mantıklı olmaz. Ancak her iki yöne de % 1 - 2 arası oynama olabilir.
  • beyler, kandil e hava operasyonu başladı.

altın etkilenmez de döviz ve borsa nasıl etkilenir, fikri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferyurt

@sear pounds hakkında bilgi verirmisin? artık

dostum dolardaki değer kaybından sonra alacak bişey bulamadığımdan pound aldım. ancak poundu şimdiye kadar yakından takip etmediğim için hala bir fikrim yok.

ancak bugün biraz baktım. son 1 ayda % 9 kazandırmış. şu anda da zirvede. yükselmeye devam ediyor. nereye kadar yükseleceğini bilmek elbette imkansız.

zaten artık aldım. mecbur hergün izleyecez. önümüzdeki günlerde gidişata göre hareket ederim.

Lider Forex'in bugünkü GBP/USD analizini de paylaşayım:

İngiltere'de Haziran 2011'e kadar olan üç aylık dönemde işsizlerin sayısı 38 bin kişi artarak, 2 milyon 490 bin kişiye ulaştı. Ülkenin Ulusal İstatistik Kurumundan (ONS) yapılan açıklamaya göre, işsizlik oranı bu dönemde yüzde 7,9'a çıktı. Bu oranın Şubat 2010'dan bu yana görülen en yüksek oran olduğuna dikkati çekilirken, devlet yardımı alan işsizlerin sayısı da 37 bin 100 kişi artarak, 1 milyon 560 bin kişiye ulaştı. Ekonomistler bir önceki ay gibi işsizlikte gerileme olacağı tahmininde bulunurken, artışın "sürpriz" olduğunu bildirdi. İşsizlik artışı dışındaki diğer önemli husus İngiltere Merkez Bankası Para Politika Komitesinin faizlerin değişikliği hakkında kullandığı oylamaydı. Daha önce 9 kişi arasından 2 kişinin faiz oranı artması şeklinde yapılan oylama bugün ise 9 kişiden hepsinin faizlerde artırımı gitmeme kararı almasıydı. Bütün bu gelişmelerle beraber sert satışlara maruz kalan ve bu satışlarla 1,6350 seviyesine kadar gerileyen parite buradan tekrar toparlandı ve yükselişine devam etti. Dolar’ın güçsüzlüğünden kaynaklanan bu yükselişte parite 1,6480 direncini geçmeye çalışmaktadır. Uzun bir zamandır geçilemeyen bu direncin geçilmesi üzerinde durduğumuz ve önemli bir direnç olan 1,6510 seviyesinin test edilmesine neden olacaktır. Haftalık grafikte 200 günlük hareketli ortalama olan bu seviyenin geçilmesi ve bu seviye üzerinde günlük kapanışın gerçekleşmesi 1,6750 ve 1,70 seviyelerinin önünü açacaktır. İngiltere’deki olumsuz gelişmelere rağmen yükselişlerine devam eden ve yükselişler için umut veren parite de 1,6480 seviyesinin geçilmesi satıcıların stoplarına değmesine ve büyük bir satıcılı kesimin satıcılı pozisyonlarından zarar elde etmesinde ve yükseliş dinamiklerinin devreye girmesine neden olacaktır.

• (bizim piyasaların kapanışına yakın saatlerde)

Günün özeti :

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı
  • Günaydın.

Herkese hayırlı kazançlar...
  • Japonya'da ihracat, Temmuz ayında yüzde 3.3 düştü; ithalat ise yüzde 9.9 artış kaydetti. İhracatta üzücü rakamlara rağmen, depremden sonraki hasarlı ekonomisini ayağa kaldırmaya çalışan Japonya, dış ticaret fazlası rakamlarıyla bir miktar kendine geldi Japonya, Temmuz'da 946 milyon dolar dış ticaret fazlası verdi Küresel yavaşlamanın ve yendeki değerlenmenin Japonya'nın denizaşırı satışlarına zarar vermesinin etkisiyle, depremden sonra ekonomisi zor durumda kalan Japonya'da ihracat beklentinin üzerinde düşüş kaydetti. Beklenti, Japonya'nın ihracatlarının yüzde 2.6 düşeceği yönündeydi İhracat odaklı bir ekonomiye sahip olan Japonya, depremden sonraki ekonomisini ihracatla toparlamaya çalışıyor. Ancak yenin, dolar karşısında yüzde 6 değerlenmesi ve Çin ve ABD'den gelen taleplerin düşmesi, ülkenin ihracatlarını olumsuz etkiliyor. İhracatın bir süre daha toparlanmaya devam edeceğini düşünmüş olduğunu, ancak yüksek yen ve ekonomik yavaşlamanın rakamları olumsuz etkilediğini belirten Daiwa Asset Management'ın ekonomistlerinden Noriaki Matsuoka, Japon ekonomisinin bu kış zor günler yaşayacağını söyledi. Matsuoka, yendeki değerlenmenin etkilerinin genellikle 6 ay içinde kendini belli ettiğine dikkat çekti. Dış ticaret rakamlarının açıklanmasının ardından yen, dolar karşısında 76.60'dan 76.67'ye geriledi. Nikkei 225 Endeksi ise, yenin ihracatçıların kazançlarını olumsuz etkileyeceğine ilişkin düşünceler sebebiyle yüzde 0.5 geriledi.

Kaynak :http://www.bloomberght.com/kuresel-piyasalar/haber/948979-ihracat-rakamlari-japonyayi-uzdu

• benim bankada 1000 euro olduğu çıktı 2003den beri varmış napim
  • YEN 0.0229 0.0233

alış fiyatı 0.0231 e yükseldiğinde bende satmayı düşünüyorum düşük bir kazancı var
  • Beyler altın hakkındaki dünkü öngörümüz bugün gerçekleşti. Ancak euro ve gbp nin zayiflamasi nedeniyle dolar da yükseliyor. Bu da en çok TL bazlı altıncılara yaradı.

Yen kritik müdahale sınırında seyrine devam ediyor. Ancak müdahale bugün de gelmedi. Çok dar bir aralıkta sıkıştı kaldı.

Chf merkez bankası baskani müdahale söylentilerini yalanladi ancak Chf nin degerlenmesini engellemek için farklı önlemler alacaklarını söyledi.

Gbp TL karşısında değer kazandı ancak dolar karşısında kaybettirdi.

Ruble ve zloti günün kaybettirenleri arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

YEN 0.0229 0.0233

alış fiyatı 0.0231 e yükseldiğinde bende satmayı düşünüyorum düşük bir kazancı var

Kapanışa doğru 0.0232 yi gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferyurt

benim bankada 1000 euro olduğu çıktı 2003den beri varmış napim

Euro olarak dursun.
  • bugün altın baya yüksekti bizde atalira bozdurduk
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.