Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet beyler, tukkan açıldı.

Chf 2.27 ile açıldı. Yani açılış fiyatı ile % 0.67 düşüş var.

Bu yarın da düşmeye devam edeceği anlamına gelebilir.

Dolayısıyla altın da saat 1 de düşüş ile açılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

Herkese iyi geceler.

iyi geceler. bu hafta doların yukselıp ( 1850 ) euro ve altında dusme olacağı yorumuna katılıyormusunuz ?
  • quote:

Herkese iyi geceler.

Hocam nerden baktın doviz.com da chf 2.31 diyor hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Serdar

quote:

Herkese iyi geceler.

iyi geceler. bu hafta doların yukselıp ( 1850 ) euro ve altında dusme olacağı yorumuna katılıyormusunuz ?

Dolar ve europa yükseliş, altında düşüş bekliyorum. Ancak altında düşüş bir hafta sürer mi bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Herkese iyi geceler.

Hocam nerden baktın doviz.com da chf 2.31 diyor hala?

Forexprostr.com
  • Günyadın arkadaşlar evet genellikle düşüş hakim piyasalara.Dünkü tahminler tutmuş görünüyor CHF 2.24 seviyesinde şuan dolay 1.77
  • Yen yine düştü
  • Evet beyler tekrar merhaba.

Dünkü Chf satış kararımızın doğru olduğunu bugün gördük. 2.31 den sattığımız Chf bugün 2.21 e kadar düşüp ardından 2.26 ya kadar çıktı ve şu sıralar çıkmaya devam ediyor.

Jpy dolar karşısında bugün de düştü. Ben satacaktim. Ancak bir gün daha bekleyip görme kararı aldım.

İşin kötüsü bugün dolar da düştü. Diğer para birimleri de dolara endeksli olduğundan onlar daha fazla düştü.

Borsada yükseliş trendi başladığından dovizleri satıp borsaya aktarabilirim. Çünkü dün verdigim emirlerin bir kısmı bugün gerçekleşti ancak küçük miktarlarda aldığımdan kâr da az oldu. Bir hisse bugün % 10 kazandirdi ancak karim az oldu.

Bu sebeplerle borsada alım miktarini artırabilmek amacıyla dövizlerin büyük kısmını yarın satabilirim. Daha karar vermedim.

Günün kazandıran dovizleri euro, ruble ve zloti oldu.

• Dolarda sinyaller SAT 'a doğru döndü. Düşüş yarın da devam ederse dolarları satabilirim.
  • Günaydın beyler.

Chf gece 03:00 ten sonra dolar karşısında yukseldi. Şu anda dünkü durumuna göre artida. Bugün iyi izlemek lazım yön tayini açısından.

Jpy sabit devam ediyor. Yukselmeye devam edecek gibi ama tekrar müdahale gelebilir.

Dolarda sat sinyali geliyor ancak bunda tcmb nin dünkü 200 m TL lik dolar satışı etkili. Bugün de yukselmezse karar sizin satabilirsiniz.
  • CHF bitişe doğru inişe geçti inşallah sabahta devam ederde bende hayırlısıyla CHF alıp girerim şu CHF işine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

CHF bitişe doğru inişe geçti inşallah sabahta devam ederde bende hayırlısıyla CHF alıp girerim şu CHF işine.

Dostum Chf alış şimdilik mantıklı değil. Ben % 80 ini sattım. Chf düşüş trendine devam ediyor. Son 3 iş gününde % 9 düştü dolar karşısında. Ne zamana kadar devam eder belli değil. Eğer geçen gün paylastigim videodaki tahminlerin olduğu senaryoya girdiysek bu düşüş 1 sene sürebilir. Tabi ki aralıklarla. O yüzden yükseleceğini gösteren bir işaret olmadan Chf almayın.
  • Teşekkürler beklemekte fayda var o zaman.
  • 2 gun once doları 1,77 den almıştım bugun 1,78 i bulursa satıyımmı
    ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

2 gun once doları 1,77 den almıştım bugun 1,78 i bulursa satıyımmı
    ne diyorsunuz?

Günaydın.
    Dolar şu anda 1.75 ~ 1.80 bandında. Kısa vadede al-sat yapıyorsanız ve gün içi takip edebiliyorsaniz 1.7950 falan olursa satılabilir.
  • Chf, Jpy ve dolar bu sabah uzakdogudaki işlemlerle hafif yükseliş gösterdi. Chf bu noktada destek bulursa yukselise geçebilir.

Usd/Chf 79.98 ın altında kalmaya devam ederse
    Chf/TL 2.23 ın üstünde kalmaya devam ederse.
  • günaydın arkadaşlar elimde bir miktar döviz var bozdurmayı düşünüyorum.En uygun nasıl bozdurabilirim.İş bankası efektif alım 1,73 görünüyor.

Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

günaydın arkadaşlar elimde bir miktar döviz var bozdurmayı düşünüyorum.En uygun nasıl bozdurabilirim.İş bankası efektif alım 1,73 görünüyor.

Çok teşekkür ederim.

İş bankasından döviz hesabı açtım aradaki bozdurma farkını kurtardım şimdilik internaktiften 1,76dan bozuyor.Şimdide uygun bozdurma zamanını bekliyorum konuyu takipteyim
  • Arkadaşlar merhaba dolardaki düşüş bugün de devam edince az önce sattım.

Elimdeki doların
    % 80 i ile gbp
    % 10 u ile euro aldım.
    % 10 unu yine dolarda biraktim.

YTD.
  • quote:

quote:

günaydın arkadaşlar elimde bir miktar döviz var bozdurmayı düşünüyorum.En uygun nasıl bozdurabilirim.İş bankası efektif alım 1,73 görünüyor.

Çok teşekkür ederim.

İş bankasından döviz hesabı açtım aradaki bozdurma farkını kurtardım şimdilik internaktiften 1,76dan bozuyor.Şimdide uygun bozdurma zamanını bekliyorum konuyu takipteyim

Hayırlı olsun. Aramiza hoş geldin.

Kendin sorup kendin cevabı vermişin aslında.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.