Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu aralar euro almam gerekecek yurt dısına cıkacagım 2 ay sonra yaklasık 7 bın euroya ıhtıyacım olacak fakat euro bıldıgınız uzere rekora ulastı.2ay sonraya euro fıyatları sızce asagı ıner mı ? Yoksa bu yukselıs devam eder mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Boyle bır konu arıyordum ıste :)
    bu aralar euro almam gerekecek yurt dısına cıkacagım 2 ay sonra yaklasık 7 bın euroya ıhtıyacım olacak fakat euro bıldıgınız uzere rekora ulastı.2ay sonraya euro fıyatları sızce asagı ıner mı ? Yoksa bu yukselıs devam eder mı?

hoş geldin, dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

quote:

ya arkadaş garinatiden bir kat daha nefret ettim şimdi.

RUBLE HESABI 2011 YILI 1. YARIYIL HESAP İŞLETİM ÜCRETİ -283,36 RUBLE

Aşağı yukarı 16 Lira yapıyor. Yahu zaten topu topu 100 lira bişey kazandık onu da bankaya veriyoruz. Ruble de bugün % 4 düştü. Yarın satıp garantiyle tüm ilişkimi koparsam mı acaba ?

Hocam bu hesap işletim ücretlerinden fena geçiriyor bankalar ben finansbanka gittim bugün tavsiyen üzerine adamlar 3 ayda bir 21 lira dedi üstelik fatura yatırsan bile bu ücreti yine alıyorlarmış bunun üzerine vazgeçtim akbank kat ve kat daha iyi ayrıca mesai saatleri içindeki alım satım farkları o kadar fazla değil.

dostum finansbankın oranlarını da garantinin oranlarını da biliyorum. benim üzüldüğüm ben garantideki tüm hesapları kapatmış sadece rus rublesini bırakmıştım. onu taşımak için satacağım günü bekliyordum. çat diye kesmişler parayı ona üzüldüm.

akbankın oranları hiç iyi değil, sen emin misin oranların düşük olduğundan ?

benim maaş hesabı akbank yine de akbankla işlem yapmıyorum. finansbanka yıllık 250 - 300 lira ödemeyi tercih ediyorum.

yanlışın olmasın.

Hocam aradaki alım satım farklarından bahsediyorum bazen haklısın satış 1.80 alım 1.70 oluyor.Ama işlem vakitlerinde 1.70 1.69 oluyor mesela.Eminim finansbanktada çalşma saatleri dışında ilk yazdıgım gibidir kurlar.

Dostum, ben bu aralar gündüz internete bilgisayardan giremiyorum.

Sen mesai saatleri içerisinde akbankın internet bankacılık şubesine şifrenle girdikten sonra

1) Döviz alış ve satışlarını

2) Çapraz kurları

screenshot alıp buraya koyabilir misin?

Eğer dediğin doğruysa, çok iyi bildiğimi zannettiğim bir şeyi yanlış bildiğimi öğrenecem.

Çünkü en son 2 ay kadar önce bakmıştım akbankın mesai içi kurlarına ve 10 kuruşa yakın fark vardı.

• 28 Şubat 2011 tarihindeki akbank mesai içi kur fiyatlarını böyle kaydetmişim:

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya arkadaş garinatiden bir kat daha nefret ettim şimdi.

RUBLE HESABI 2011 YILI 1. YARIYIL HESAP İŞLETİM ÜCRETİ -283,36 RUBLE

Aşağı yukarı 16 Lira yapıyor. Yahu zaten topu topu 100 lira bişey kazandık onu da bankaya veriyoruz. Ruble de bugün % 4 düştü. Yarın satıp garantiyle tüm ilişkimi koparsam mı acaba ?

Hocam bu hesap işletim ücretlerinden fena geçiriyor bankalar ben finansbanka gittim bugün tavsiyen üzerine adamlar 3 ayda bir 21 lira dedi üstelik fatura yatırsan bile bu ücreti yine alıyorlarmış bunun üzerine vazgeçtim akbank kat ve kat daha iyi ayrıca mesai saatleri içindeki alım satım farkları o kadar fazla değil.

dostum finansbankın oranlarını da garantinin oranlarını da biliyorum. benim üzüldüğüm ben garantideki tüm hesapları kapatmış sadece rus rublesini bırakmıştım. onu taşımak için satacağım günü bekliyordum. çat diye kesmişler parayı ona üzüldüm.

akbankın oranları hiç iyi değil, sen emin misin oranların düşük olduğundan ?

benim maaş hesabı akbank yine de akbankla işlem yapmıyorum. finansbanka yıllık 250 - 300 lira ödemeyi tercih ediyorum.

yanlışın olmasın.

Hocam aradaki alım satım farklarından bahsediyorum bazen haklısın satış 1.80 alım 1.70 oluyor.Ama işlem vakitlerinde 1.70 1.69 oluyor mesela.Eminim finansbanktada çalşma saatleri dışında ilk yazdıgım gibidir kurlar.

Dostum, ben bu aralar gündüz internete bilgisayardan giremiyorum.

Sen mesai saatleri içerisinde akbankın internet bankacılık şubesine şifrenle girdikten sonra

2) Çapraz kurları

screenshot alıp buraya koyabilir misin?

Eğer dediğin doğruysa, çok iyi bildiğimi zannettiğim bir şeyi yanlış bildiğimi öğrenecem.

Çünkü en son 2 ay kadar önce bakmıştım akbankın mesai içi kurlarına ve 10 kuruşa yakın fark vardı.

Gün içinde çok değişiyor hocam aradaki fark onu bende çözemedim.

• Bu başlığa daha önce de yazmıştım. O kesilen paraları kaymakamlıktaki içle hakem heyetine başvurup geri alabiliyorsunuz.
  • aslında bu soruyu herkes için genişletirsek daha kapsamlı bir bilgi elde edebiliriz.

herkes kendi bankasının

quote:

mesai saatleri içerisinde internet bankacılık şubesine şifresi ile girdikten sonra

2) Çapraz kurları

screenshot alıp buraya koyabilir misiniz? metin olarak da olur.

3) Makas farkının yüzdelik oranını ben bir excelde toplayıp banka kıyaslama aracı oluşturmak istiyorum.

ben bunu bir ara kendim yapmaya çalıştım ama 3-4 bankadan başka yerde hesabım olmadığından yarım kaldı ve güncel değil.

yardımı geçecek herkese şimdiden teşekkürler.
  • dediğin doğru hangi banka ile çalışmak doğru oğrenecez
    bugun mesai saatlerinde işbankasının kurlarını yazacam
    gerçi iş bankasında hesabı olmayanda kurları gorebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

dediğin doğru hangi banka ile çalışmak doğru oğrenecez
    bugun mesai saatlerinde işbankasının kurlarını yazacam
    gerçi iş bankasında hesabı olmayanda kurları gorebiliyor

Bazı bankalarda login olmadan görünen kurlar farklı olabiliyor.

Döviz.com'daki rakamlar o yüzden bazen yanlış oluyor.

Yoksa bütün liste orda var. Ama bir ise yaramiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Boyle bır konu arıyordum ıste :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 11 Ağustos 2011; 20:37:03 >
  • haydiyin aradan herkesin merak ettigi soruyu soruyorumm

2 hafta once hadi hadi en fazla 3 hafta once dolar 1,64 olmustu 1,61 lerden gelmisti

simdi 1,75

1,64 e inme imkani var ml?

bu seviyede hep kalicak mi yoksa?

tahminler nelerdir
  • quote:

aslında bu soruyu herkes için genişletirsek daha kapsamlı bir bilgi elde edebiliriz.

herkes kendi bankasının

quote:

mesai saatleri içerisinde internet bankacılık şubesine şifresi ile girdikten sonra

2) Çapraz kurları

3) Makas farkının yüzdelik oranını ben bir excelde toplayıp banka kıyaslama aracı oluşturmak istiyorum.

ben bunu bir ara kendim yapmaya çalıştım ama 3-4 bankadan başka yerde hesabım olmadığından yarım kaldı ve güncel değil.

Akbank'ın saat 14:42 deki İnternet şubesi döviz alış satış kurları:

• quote:

aslında bu soruyu herkes için genişletirsek daha kapsamlı bir bilgi elde edebiliriz.

herkes kendi bankasının

quote:

2) Çapraz kurları

Akbank'ın saat 14:49 daki İnternet şubesi çapraz kurları:

• Teşekkürler.

Diğer bankalardaki kurları da diğer arkadaşlar paylasabilirse seviniriz.
  • Günaydın.
    Dolar sabah saatlerinde hafif düşüşte. 1.7648
  • quote:

Günaydın.

Sterlin almayı düşnüüyorum fikrini öğrenebilir miyim dostum.

Bir de başka bir sorum olacak yaklaşk 2 gun once b tipi likit fon almıştım şimdi satmak istiyorum ama stopaj dan dolayı 20-30 kuruş düşüyor ve hiçbir getirisi olmamış bekletiyim mi daha yoksa bozdurayım mı bu b tipi likit fonun bu kadar az getirdiğini hiç düşünmemiştim.
  • Bugün ısviçre frangı % 5 düştü. Müdahale falan mi oldu yine?
  • quote:

quote:

Günaydın.

Sterlin almayı düşnüüyorum fikrini öğrenebilir miyim dostum.

Bir de başka bir sorum olacak yaklaşk 2 gun once b tipi likit fon almıştım şimdi satmak istiyorum ama stopaj dan dolayı 20-30 kuruş düşüyor ve hiçbir getirisi olmamış bekletiyim mi daha yoksa bozdurayım mı bu b tipi likit fonun bu kadar az getirdiğini hiç düşünmemiştim.

Dostum sterlin takip ettiğim para birimleri arasında değil. Ne söylesem boş.

• Bugün dovizciler için pek iyi geçmedi.
    Dolar ve ısviçre frangı gerilerken japon yeni, euro, ruble, zloti kazandirdi.

Edit: dolar düştü derken gün içinde 1.80 i görüp düştüğü için öyle yazdım. Yoksa günlük bazda az da olsa artida.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 11 Ağustos 2011; 18:39:06 >
  • biz yenciler kazanmaya başladık Keşke sermayem daha fazla olsaydı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.