Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz hafta Japon Yen'i nde düzeltme yapıldı cumadan beri güzel yükseliyor bakalım nereye kadar gider.

İsviçre frangı da yükselişte takip edilebilir , kesinlikle grafikleri ve piyasa iyi takip edilip analiz edilmeli.Dikkatle
    takip edilmeli nerede durup nerede düşeceklerini kestirmek zor tabii iyi incelenmeli , Yatırım tavsiyesi değildir......
  • 10 güne amerika'ya gidicem rezalet oldu dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

dolarlarımı 1,777 den sattım şuan 1,68 lerde iyi ya bu sefer tutturdum

Dostum, ne 1.68 i? 1.68 e düşmedi ki. bugün benim hatirladigim 1.82 vardı asıl soylenmesi gereken.
  • Ne oldu bu rubleye % 3.5 düşmüş.
  • ingiliz pounds nekadar
  • Kanada doları için baya yükselicek diyolar bilgisi olan avrmı?
  • Piyasalardan uzak kaldım ne olmuş öyle sterlin ve dolara? Aynı şekilde yen de yükselmiş. Kadıköy çevresinde serbest piyasa olarak yüksek yen bozacağım bir yer var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Kanada doları için baya yükselicek diyolar bilgisi olan avrmı?

Şuan için ne almayı tavsiye edersiniz arkadaşlar tavsiye bekliyorum amatörde olsa lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Dostum, ne 1.68 i? 1.68 e düşmedi ki. bugün benim hatirladigim 1.82 vardı asıl soylenmesi gereken.

işbankası saat 10--11 civarı alış 1,62 satış 1,68 olmuştu
    tam alacaktım bi baktı 75 e yukseldi bekleye bekleye 80 i buldu almadım....

• quote:

quote:

quote:

işbankası saat 10--11 civarı alış 1,62 satış 1,68 olmuştu
    tam alacaktım bi baktı 75 e yukseldi bekleye bekleye 80 i buldu almadım....

Alım satım arasındaki fark bazen çok az bazen çok fazla oluyor bunun sebebi nedir?

• alış satış arasında fark çoksa ya piyasa kapalıdır gece haftasonu vs.
    yada şu gunlerdeki kriz içindir

yoksa aradaki 5-6 lira fark normaldir
  • evet beyler 40 saatlik mesaim nedeniyle sizlerden ve forumdan uzak kaldım.

ben yokken yine sert hareketler oldu.

chf bugün 2.50 yi gördü. euroya yetişti. şimdi kar realizasyonu ile 2.43 lere geriledi. Bugünlük kar %6 civarına kadar çıktı. Şimdi günlük kar % 3 civarında.

jpy % 0.72 kazandırdı.

dolar gündüz 1.82 yi görmesine rağmen şu anda 1.75 ve günlük % 1.6 zararda.

rus rublesi % 4 zararda. Ortalık iyice oynaklaştı. Bir günde 10 - 15 kuruş artışın ardından 8-9 kuruş gerilemeler falan oluyor. Gün içinde internet başından takip edebilsem daha yüksekten satıp düşük seviyeden almak mümkün olacak ama iş nedeniyle sadece ara sıra tv den takip ediyorum. Neyin ne olacağı belli olmayan bir ortamdayız. Bence alış da satış da sakat. Yani yarın öbür gün 30 kuruş düşüş olsa şaşırmayacam. O yüzden imkan bulunca satış yapabilirim. Daha karar vermedim.

• ABD Merkez Bankası (Fed), yüzde 0 ve yüzde 0,25 aralığındaki gösterge faiz oranını muhtemelen gelecek iki yıl daha bu seviyede bırakacağını bildirdi.
    Fed, faiz oranlarını 2013'e kadar sabit tutacak

Fed Açık Piyasa Komitesinin (FOMC) faiz toplantısından sonra yaptığı açıklamaya göre, FOMC'nin Haziran ayında toplandıktan bu yana elde ettiği verilerin ekonomideki büyümenin bu yıl şimdiye kadar ''Komitenin beklediğinden epeyce yavaş'' olduğuna işaret edildi.

Devam eden ekonomik toparlanmayı desteklemek ve enflasyon hedefinin tutmasına katkı sağlamak için Komitenin gösterge faiz oranını yüzde 0 ve yüzde 0,25 aralığında tutmaya karar verdiği belirtilen açıklamada, Komitenin, ekonomik koşulların muhtemelen gösterge faiz oranının en az 2013 yılı ortasına kadar mevcut düzeyde kalmasını sağlayacağını tahmin ettiği ifade edildi.

Fed daha önceki açıklamalarında gösterge faiz oranının ''uzun bir süre'' mevcut seviyede kalacağını belirtiyordu.

Yüksek enerji fiyatları ve Japonya'da 11 Mart'ta meydana gelen deprem ve tsunamiden sonra tedarik zincirindeki aksama gibi geçici unsurların ekonomideki faaliyette ''son zamanlardaki bazı zayıflıklara'' açıklama getirdiği belirtilen açıklamada, ekonominin görünümünde aşağı yönlü risklerin arttığı, yılın ikinci yarısında ekonomideki toparlanmanın yavaş bir hızda seyretmesinin beklendiği kaydedildi.

Son aylarda istihdam piyasalarındaki koşulların kötüleştiğine ve işsizlik oranının arttığına işaret edilen açıklamada, hanehalkı harcamalarının yatay seyir izlediği ve konut sektöründe durgunluğun devam ettiği, ancak işletmelerin teçhizat ve yazılım yatırımının genişlemeyi sürdürdüğü ifade edildi.

Bu yıl başlarında emtia ve ithal mallardaki yüksek fiyatın yanı sıra tedarik zincirindeki aksaklık nedeniyle enflasyonun arttığı bildirilen açıklamada, son zamanlarda enerji ve bazı emtia fiyatları gerilediği için enflasyonun yatıştığı, uzun vadeli enflasyon beklentilerinin sabit kaldığı belirtildi.

Fed, maksimum istihdam ve fiyat istikrarını destekleme çabasında olacağını da kaydetti.

Fed, gösterge faiz oranını Aralık 2008'den bu yana değiştirmedi.

Kaynak:http://www.bloomberght.com/kuresel-piyasalar/haber/942643-fed-faiz-oranlarini-2013e-kadar-sabit-tutacak

• ya arkadaş garinatiden bir kat daha nefret ettim şimdi.

RUBLE HESABI 2011 YILI 1. YARIYIL HESAP İŞLETİM ÜCRETİ -283,36 RUBLE

Aşağı yukarı 16 Lira yapıyor. Yahu zaten topu topu 100 lira bişey kazandık onu da bankaya veriyoruz. Ruble de bugün % 4 düştü. Yarın satıp garantiyle tüm ilişkimi koparsam mı acaba ?
  • 6 gündür değer kaybeden gelişen piyasalardaki hisse senetleri, bu yılki zirvesinin yüzde 20 altında seyrediyor. Küresel ekonomiye ilişkin endişeler, gelişmekte olan piyasalar endeksini de ayı piyasasına çekti.

MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi yüzde 3.5 kayıpla 955.77 puana geriledi. Gelişen Piyasalar Endeksi, 2009 yılındaki küresel krizden bu yana ilk kez ayı piyasasına girdi.

Gelişmekte olan piyasalardaki tahvil faizleri ile ABD'nin hazine kağıtlarının getirisi arasındaki fark 2 baz puan artış kaydederek 358 puanla Temmuz 2010'dan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Rus rublesi, ABD doları karşısında yüzde 3.4 değer kaybederek, gelişmekte olan piyasalardaki para birimlerindeki düşüşe öncülük etti. Rubledeki düşüşte petrol fiyatlarındaki gerileme etkili oldu. Hang Seng Çin Şirketleri Endeksi, bugün açıklanan ve Çin'in Temmuz ayı enflasyonun 3 yılın zirvesini çıktığını gösteren raporun sonrasında yüzde 6.2 geriledi.

Ekonomik dalgalanmanın hisse senedi piyasasını kısa vadede aşağı çekebileceğini aktaran Bosera Asset Management Co.'nun fon yöneticilerinden Sun Zhanjun, piyasalardaki karamsarlığın arttığını söyledi.

Kaynak:http://www.bloomberght.com/kuresel-piyasalar/haber/942139-gelisen-piyasalarda-kriz-zamanina-donus-sinyalleri

• quote:

ya arkadaş garinatiden bir kat daha nefret ettim şimdi.

Aşağı yukarı 16 Lira yapıyor. Yahu zaten topu topu 100 lira bişey kazandık onu da bankaya veriyoruz. Ruble de bugün % 4 düştü. Yarın satıp garantiyle tüm ilişkimi koparsam mı acaba ?

Hocam bu hesap işletim ücretlerinden fena geçiriyor bankalar ben finansbanka gittim bugün tavsiyen üzerine adamlar 3 ayda bir 21 lira dedi üstelik fatura yatırsan bile bu ücreti yine alıyorlarmış bunun üzerine vazgeçtim akbank kat ve kat daha iyi ayrıca mesai saatleri içindeki alım satım farkları o kadar fazla değil.
  • quote:

quote:

Hocam bu hesap işletim ücretlerinden fena geçiriyor bankalar ben finansbanka gittim bugün tavsiyen üzerine adamlar 3 ayda bir 21 lira dedi üstelik fatura yatırsan bile bu ücreti yine alıyorlarmış bunun üzerine vazgeçtim akbank kat ve kat daha iyi ayrıca mesai saatleri içindeki alım satım farkları o kadar fazla değil.

dostum finansbankın oranlarını da garantinin oranlarını da biliyorum. benim üzüldüğüm ben garantideki tüm hesapları kapatmış sadece rus rublesini bırakmıştım. onu taşımak için satacağım günü bekliyordum. çat diye kesmişler parayı ona üzüldüm.

akbankın oranları hiç iyi değil, sen emin misin oranların düşük olduğundan ?

benim maaş hesabı akbank yine de akbankla işlem yapmıyorum. finansbanka yıllık 250 - 300 lira ödemeyi tercih ediyorum.

yanlışın olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 10 Ağustos 2011; 0:47:23 >

• quote:

quote:

quote:

dostum finansbankın oranlarını da garantinin oranlarını da biliyorum. benim üzüldüğüm ben garantideki tüm hesapları kapatmış sadece rus rublesini bırakmıştım. onu taşımak için satacağım günü bekliyordum. çat diye kesmişler parayı ona üzüldüm.

akbankın oranları hiç iyi değil, sen emin misin oranların düşük olduğundan ?

benim maaş hesabı akbank yine de akbankla işlem yapmıyorum. finansbanka yıllık 250 - 300 lira ödemeyi tercih ediyorum.

yanlışın olmasın.

Hocam aradaki alım satım farklarından bahsediyorum bazen haklısın satış 1.80 alım 1.70 oluyor.Ama işlem vakitlerinde 1.70 1.69 oluyor mesela.Eminim finansbanktada çalşma saatleri dışında ilk yazdıgım gibidir kurlar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.