Şimdi Ara

Dhde yeni Moda beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ciddi ciddi bi konu açılır. herkesin konuyu ciddiye alması sağlandıktan sonra birileri gelir şaka sosuna batırarak konuyu ciddiye alanlarla alay eder. dün ve bu gün örneklerini gördük. tutarsa forumdan soğuma sebebim olur valla.

o kadar şey oldu forumda hiç o gördüğüm iki konu kadar itici değillerdi

dünkü fan konusu ve bugünkü tanışma konusu. arada daha fazla olduysa kaçırdım ben onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of War -- 14 Ağustos 2010; 15:40:14 >

• bu konu tutar mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

ciddi ciddi bi konu açılır. herkesin konuyu ciddiye alması sağlandıktan sonra birileri gelir şakasosuna batırarak ciddiye alanlarla alay eder. dün ve bu gün örneklerini gördük. tutarsa forumdan soğuma sebebim olur valla.

o kadar şey oldu forumda hiç o gördüğüm iki konu kadar itici değillerdi

dünkü fan konusu ve bugünkü tanışma konusu. arada daha fazla olduysa kaçırdım ben onları

Tamam da nası yani.
  • hiçbişey anlamadım o yazdıklarından
  • Anladık gözlemleme yeteneğin çok iyi.
  • bazı gerzeklerin atılması gerek.Anca öyle düzelir bu forum. Bence en az 1000 mesaj sınırı getirilmeli buraya mesaj atmak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH ilk konusu ney ?
    2 ay önce açıldı
    Yeni konu açın yav
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesaj kasalım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıçırtma

Mesaj kasalım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

bazı gerzeklerin atılması gerek.Anca öyle düzelir bu forum. Bence en az 1000 mesaj sınırı getirilmeli buraya mesaj atmak için.

Mantikli.
  • quote:

bazı gerzeklerin atılması gerek.Anca öyle düzelir bu forum. Bence en az 1000 mesaj sınırı getirilmeli buraya mesaj atmak için.

Postu olan adam mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

dediğim konuları açanlar hep yarbay rütbeli zaten.
  • quote:

Dh konu dışını yapan bu şakalar değilmi zaten.İnternette espirlerin çoğu burdan çıkma
  • Konu Dışı Özele gidin siz burda habire böyle konular açmayın diye açıldı orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Konu Dışı Özele gidin siz burda habire böyle konular açmayın diye açıldı orası

özelden ziyade burda takılmayı seviyorum ben dhye eğlenmek için giriyorum ama insanları aptal yerine koyuyolar dediğim konularda. ciddiye alanlara çoluk çocuk diyolar aptal iması yapıyolar tepkim buna.
  • quote:

quote:

özelden ziyade burda takılmayı seviyorum ben dhye eğlenmek için giriyorum ama insanları aptal yerine koyuyolar dediğim konularda. ciddiye alanlara çoluk çocuk diyolar aptal iması yapıyolar tepkim buna.

Tamam işte kendin diyorsun eğlenmek için diye.Napsın adamlar konu açıp stand up göstersimi yapsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotize™

quote:

quote:

Tamam işte kendin diyorsun eğlenmek için diye.Napsın adamlar konu açıp stand up göstersimi yapsın?

dhden aldığım tat başka replikleri gifleri fake üyeleri vs. birileri bana gerizekalı iması yapıcak bende eğlenicem ha?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

+99999999999
  • İstemediğin bir şeyi burda tarif edip millete öğretiyorsun ne garipsin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

İstemediğin bir şeyi burda tarif edip millete öğretiyorsun ne garipsin ya

kimseye bişey öğretme çabam yok. tartışma ortamı var. görüşüm hoşunuza gitmediyse söyleyin tartışabiliriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.