Şimdi Ara

DHKT serverda yaşadığım yazı problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sadece dhkt serverında nedense yazdıklarımı ve yazılanları göremiyorum patch ile alakası yok v19 kuruluydu 23 kurdum yine aynı sonuç yanlız sadece dhkt serverında bu durum böyle server yöneticilerine ulaşamadım herkesde böylemidir yanlızca bendemi ?

• v26 kur en iyisi
  • Bendede oluyor bazen, patchla alakası yok...
  • Bizde böyle birşey yok ama öğrenirsem yardımcı olurum Gökhan abi.
  • saolun arkadaşlar patchle ilgisi yok başka serverlarda sorun yaaşamıyorum pluginle pc arasında bi sorun olabilir.
  • Şu an panele baktığımda, herkes sorunsuz yazışabiliyor.

hud_saytext 1 yapın bi, görünmesi lazım yazıların...
  • hud_saytext de denemiştim zaten ama sonuç yine aynı vista kurduktan sonra hep sorun hep sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: audreth

hud_saytext de denemiştim zaten ama sonuç yine aynı vista kurduktan sonra hep sorun hep sorun

vista zaten herşeye sorun çıkartıyor sxe'den beter windows xp rulez
  • bi ara bendede oldu oiriligteydi herhalde ümit kızdı sayi kapadı dedım. çıkıp girince düzeldi. Gerçekten kaaptmışmıydın
  • Sadece ölüyken mi oluyor ? Ölüyken bende de oluyor arada. Canlanınca geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Sadece ölüyken mi oluyor ? Ölüyken bende de oluyor arada. Canlanınca geçiyor.

yok senin dediğin tab falanda göremiyosun öyle değil diğer hiçbir serverda sorun yok bir tek dhkt de var bu sorun aslında vistaylada ilgisi olduğunu sanmıorum ama yine sxe mi acaba ama sxe olsa diğer serverlardada olur.DiabloXT senden ricam serverda kullandığın pluginleri listelermisin bi araştırma yapim büyük ihtimal serverdaki pluginde benim pc de çakışan bi durum var :s
  • ayrıca şimdi serverda denedim konuşulanları konsol indirdiğimde okuyabiliyorum ama ekrana çıkmıyor :S

sabahdan beri hud_saytext 1 yazıorum yok yok yok şimdi yazdım oldu inşşallah biddaha bozulmaz yardımcı oalan arkadşlara teşekkür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.GKNOGZ -- 7 Şubat 2009; 18:37:08 >
  • hud_saytext 1
    hud_saytext_internal 1

sadece saytext le değil internalle beraber 1 yapın aslında saytextin değer alması gerekmez internala verdiğinizde saytexte ihtiyaç kalmıyor karışık bi olay ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoxitcL

hud_saytext 1
    hud_saytext_internal 1

sadece saytext le değil internalle beraber 1 yapın aslında saytextin değer alması gerekmez internala verdiğinizde saytexte ihtiyaç kalmıyor karışık bi olay ama neyse

keşke biraz daha erken yazsaydın :) o kadar uğraştık neyse sağlık olsun yinede öğrenmiş olduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.