sanırım bugünde ilk 11de oynamayacakmış dia, bildiğim kadarıyla bir sakatlığıda yok cristianı kesip mehmet topuzu emre'nin yanına çekse sağada dia'yı koysa daha iyi olmazmi?
ne buluyor bu cristianda anlamıyorum..Dia gibi birini oynatamıyoruz.. Hey Allahım
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
ne buluyor bu cristianda anlamıyorum..Dia gibi birini oynatamıyoruz.. Hey Allahım
Bişi bulmuyor da onun yerine oynatacak adam yok.Topuz'u da joker yaptınız , heryere koyuyorsunuz ?Aykut hoca düşünmedimi sizce ? Fb oraya 1 adam almalıydı
quote:
Orijinalden alıntı: oLiViaa
quote:
Bişi bulmuyor da onun yerine oynatacak adam yok.Topuz'u da joker yaptınız , heryere koyuyorsunuz ?Aykut hoca düşünmedimi sizce ? Fb oraya 1 adam almalıydı
tabi son dakika transferi Aurelio gibi bir futbolcu olmalıydı..
quote:
cristianı bi oynatmasında görün gününüzü futbol cahilleri mehmet topuzu ön liberoya koyuyolar bide herşeyi biliyo aurelioyu mu alsalardı diyo adam sana öle bişey mi dedi.Herkes antrenör olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Guti Haz.
quote:
cristianı bi oynatmasında görün gününüzü futbol cahilleri mehmet topuzu ön liberoya koyuyolar bide herşeyi biliyo aurelioyu mu alsalardı diyo adam sana öle bişey mi dedi.Herkes antrenör olmuş.
he her maçta göz batan futbolcu kim oluyor bu takımda cristian... mehmet kousunda bende libero oynatılmalı derim.. bunu geçen sene çok iyi yaptı..ama formsuz cristiandan çok pas hatası yapıyor bu haftalarda... aurelio konusunu anlamadım yorum yapmıyorum GUTİ
quote:
Orijinalden alıntı: oLiViaa
quote:
orada kesinlikle topuz'u oynatsın demiyorum selcuk'u da kullanabilir orada ha cristian ha selcuk al birini vur ötekine asıl takıldığım nokta dia'nın kullanılmaması
ayrıca topuz'dan ön libero mu olur demis bazı arkadaslar ama topuz'dan kanat oyuncusuda olmaz bence aynı seyler özer içinde gecerli özer'le topuz'un kanatlarda oynadığı maclarda görüyoruz kanatlardan yaptığımız atakları buarada kimse saldırıya gecmesin ne topuz'a ne de özer'e kötü futbolcu demiyorum fakat kanatta basarılı degiller bence
cristian deilde alexi kesip dia yı alması lazım
suanda macı izliorm cıldırıorm kablumbaga gibi hic bi işe yaradıgı yok alexin
Alex çok yavaş kalıyor.Baroni zaten herzaman ki gibi Okan bu gece biraz daha çalım atmaya çalışıyor
Arkadaş ne dengesiz takımız ya. Hücum süper olur defans batar defans güzel olur hücum batar
Ama dia giriyor oyuna gol buluruz ve kazanırız gibime geliyor. Kayserispor'un gol atması zor
cok ama cok yanlıs dia 11de olsa mac 5-0 biterdi fener lehine ah aykut vah aykut
quote:
Orijinalden alıntı: Catharacta Skua
cok ama cok yanlıs dia 11de olsa mac 5-0 biterdi fener lehine ah aykut vah aykut
şu dia da ki cevheri bir tek ben mi göremiyorum
arkadaş Alex'i kesin diyorlar.Sen Alex gibi futbolcuyu çekersen kim yapacak onun görevini ? Alex takımın beyni bunu kafanıza sokun ve Aykut'da bunu anlayana kadar bu takım DÜZELMEZ !
quote:
Orijinalden alıntı: Pavyon Fedaisi
arkadaş Alex'i kesin diyorlar.Sen Alex gibi futbolcuyu çekersen kim yapacak onun görevini ? Alex takımın beyni bunu kafanıza sokun ve Aykut'da bunu anlayana kadar bu takım DÜZELMEZ !
Ben de bunu anlamıyorum zaten. Alex'ten başka top yapan adam var mı takımda adam akıllı?
Özer-Emre-Topuz orta sahası yazanlar var, nasıl bir orta saha ya bu, Özer'den medet mi umalım yani.
Orta sahamıza da transfer gerekliydi ama yapmadık, o yüzden ne kadar formsuz olsa da oynatacaksın Alex'i.
Ki Alex ne kadar kötü oynadığı maçta bile çıkar bir pas atar oyunu değiştirir, böyle oyunculara her daim sabredilmeli.
Cristian inanılmaz derecede gereksiz bir oyuncu, kontenjan şişirmekten başka ne iş yapar biri söylesin bana? Topuz aslen orta sahadır zaten, Mehmet Baroni'nin yaptığı, daha doğrusu yapamadığı görevi 10 kat daha iyi yapar. Topuz sağ açıkta yapamıyor zaten.
Bu arada Dia da beni hayal kırıklığına uğrattı bugün, umarım yanılırım ileride.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme