Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla kardes bende sorc var 86 is yapmıyo biliyom item çok ii dil ama begenmedim hemen ölüyo bende yeni karakter acmayı düsnüyorum barbar acıcam skill stat nasıl vericem?
  • barbar diablo guide yaz google da dolu çıkar.
    Ya benim itemların yarısı gitti ona yanarım. Ölmüştüm oyunu kapatıp yeni açtım. Cesedi bir aldım itemların sadece yarısı geldi.
  • aa oyunda seninle konustuk kardes hatırladın mı o sen myisdin ::D
  • oyuna giremiyom battle net e tıkladıgımda baglaniyorda kaliyo vee sonunda error alıyorum ?
    Connection to the fastest server .. bekledikten sonra
    unable to connect to battle net die altındda baya bi yazi hata alıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi544 -- 30 Ocak 2008; 11:33:38 >
  • bendede aynı hata oldu server mı kapalı arkadaşlar???

buarada ben account istiyorum lawyerzzz'a msj attım ama burdanda söliyim account name'de eerraayyss olsun plz

saygılar
  • Server kapalı galiba ben de giremiyorum
  • noluyo servera yaw admin acıklama yaparmisin lütfen ..
  • gwod'un sitesine de girilmiyor;belki bi güncellememe yenileme yapıyolardır kısacası kapalı şu an server,ne güzel heycanlanmıştım,tozlu cd arşiviminden diabloyu bulup kurmuştum:(:(
  • pff sıktı artıkkkkk
  • Servera bağlanmama sıkıntısı bende de var ve Kalle'ye mail attım.Eğer Kalle meşgul değilse ve kısa süre içerisinde bana cevabı ulaşırsa size buradan bilgi vermeye çalışacam.
  • Server saat 14.16 itibariyle tekrar online olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 30 Ocak 2008; 14:18:25 >
  • hahaa olur böle şeyler heyecanla bekliyoruz:)

server açılınca buraya yazarsınız bekliyoruz

birde server açılınca benim accountu hemen kurarsan sevinirim lawyerzzz senden msj bekliyorum
  • iste bu ya Kalle sen bizim her seyimizsin
  • Aktif runewordleri bulabileceğimi bir link ve dosya verebilecek var mı?
    Google dan o kadar aratıyorum hep yarım yamalak, eski runewordler var. Doğru düzgün bi liste bulamadım.
  • update i yapar yapmaz
    we got big error here diye mesaj geliyor.
    bastan mı kuracaz yani tekrar
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Aktif runewordleri bulabileceğimi bir link ve dosya verebilecek var mı?
    Google dan o kadar aratıyorum hep yarım yamalak, eski runewordler var. Doğru düzgün bi liste bulamadım.

http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml
  • quote:

Orjinalden alıntı: ngn

update i yapar yapmaz
    we got big error here diye mesaj geliyor.
    bastan mı kuracaz yani tekrar

yukarıyı bir daha incelemen iyi olur.
  • gwantar ben gwod serverına bağlanabiliyorum çok da güzel oynuyorum ama bu c3p0 programını açamadım;dediğin gibi yapıyorum oyuna giriyorum severa bağlanıyorum bi oyun açıyorum;sonra alt+tabla masaüstüne dönüp c3p0'ın kısayoluna tıklıyorum;program açılıyor;LOAD diyorum ama hata veriyor olmuyor banada aynı " we got big error " hata msjını veriyor,iptal diyip oyunuma devam edebiliyorum allahtan;ama o c3p0 programı çalışmıyor işte;yardımcı olabilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eerraayyss

gwantar ben gwod serverına bağlanabiliyorum çok da güzel oynuyorum ama bu c3p0 programını açamadım;dediğin gibi yapıyorum oyuna giriyorum severa bağlanıyorum bi oyun açıyorum;sonra alt+tabla masaüstüne dönüp c3p0'ın kısayoluna tıklıyorum;program açılıyor;LOAD diyorum ama hata veriyor olmuyor banada aynı " we got big error " hata msjını veriyor,iptal diyip oyunuma devam edebiliyorum allahtan;ama o c3p0 programı çalışmıyor işte;yardımcı olabilirmisin

LOD cd'sinin imajını alıp,demaon tools ile mount et.Böyle bir dene bir kezde.
  • internetten biraz arastırdım diablo2 nin gameloader.exe dosyasını indirdim sorunum duzeld.aynı sorunu yasayanlar bu dosyayı arayıp indirebilirler forumlardan birinde illaki bir vermistir link
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.