Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SVGA

oyuna girdim.join yaptığımda listede herhangi bir oyun görünmüyor.create yapıp oyun mu kurmalıyım?
    ayrıca, oyuncu listesine benide ekler misin SVGA olarak?...

normal difficulty de isen o anda acik olan nm ve hell oyunlarini goremezsin.
  • Beyler bsi sorcam. Oyunu Gwod'dan arkadasimla beraber bir sure oynadik ve save edip ciktik yani questler hep ayni. Simdi ben yalniz ilerlersem, o oyuna girdiginde benim tamamladigim questler onda da tamamlanmis mi gozukuyor?
  • http://rapid-share.com/files/81416965/Gwod.rar.html linki açılmıyor,sana zahmet güncellermisn?

sorun bendeymis :) ,link saglam.. tesekkurler rehber icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luxen -- 27 Şubat 2008; 18:15:36 >
  • Bundan sonra acc isteklerinizi bana P.M yoluyla iletin.Halen acc isteyen ve alamayan varsa bana istediği acc ismini yazarak P.M atsın.Böyle çok daha pratik oluyor
  • C3PO'yu çalıştıramadm,dediğin gibi yaptm ancak Load diyince unable to load R2D2: Error Code [0 x 7E] diyor
  • antivirüsünü kapatıpta yapmayı dene belki çalışır ozaman. ya bu c3po yu trojan olarak görmeyen bi antivirüs varmı yoksa her seferinde oyuna girebilmek için kapamammı lazım avastı? bide gerçekten trojan varmı içinde, avast herşeyi trojan olarak gördüğünden pek güvenim yok avasta ama ya buseferki trojan uyarısında haklıysa?
  • İçinde trojan yok. Zaten antivirüsler izinsiz erişim adı altında uyarı veriyorlar. Bu da normal. Verdiği uyarı raporunu incelersen sadece diablo.exe dosyasına erişim istediğini görürsün. Herhangi bir şekilde virüs, trojan vs yok yani.
  • Acc isteklerinizi bana bildirirken hangi Acc ismini istediğinizi mutlaka belirtin.Yoksa bana acc lazım diyen birine ben kendim acc ismi seçmek istemem.Mantıklı bir acc ismi yazıp bana P.M atın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 28 Şubat 2008; 19:14:38 >
  • Lawwy pm attım.....
  • bende attım:)
  • oyuna çift tıklayınca 'hey guys' başlığı altında we got a big problem here :( yazıyor..
  • Karakterlerim arası item transfer etmiştim. Daha sonra karakterlerden biriyle oyuna girdim. Diğerini lobi 'de unutmuşum. Biz oyundayken üstten uyarı geçti. Oynamadığınız zaman serverı meşgul etmeyin gibi bir yazı. Uyarı geçince ben alt-tab'la lobiye döndüm . Diğer karakteri lobide unuttuğumu anladım. Boşta bekleyen karakteri hemen serverdan çıkardım. Ama bir daha gwod'a bağlanmak istediğimde bağlanamadım. Galiba admin beni banlamış. Bu ban geçici falan mı? Napcaz şimdi? Lobide bekleyenle, oyunda olan karakterlerim farklı hesaptaydılar. İki hesapla da bağlanamıyorum. Daha doğrusu id-şifre yazılan ekrana bile gelemiyorum.

ŞU AN SORUN YOK. TEKRAR GİREBİLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 9 Mart 2008; 16:03:39 >
  • benm 2 accdekı karakterler sılınms :S sznkıler duruomu??
  • ya ben bu c3po yu calistiramiyorum.... unable to load r2dd2 diye bir hata veriyor.. biri ban daha detaylı bir şekilde anlatabilir mi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmettuna

benm 2 accdekı karakterler sılınms :S sznkıler duruomu??

Başka kimsede böyle bir sorun yok.
  • Slm Lawyerzzz ben ve tagi85 sana şifre için PM attık ama burdanda sesimizi duyuralım dedim
  • pm attım
  • P.M'leri cevapladım ve acc leri açtım.Lütfen tüm yeni oyuncular bu konuda yazdığım uyarı yazısını mutlaka okusun.Herkese iyi oyunlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 29 Mart 2008; 22:19:36 >
  • runeword lerden gına gelmişti zamanında,

lawyerzz ö.m attım. açılınca tekrar başlıyorum gwod'a

server res durumu ne alemde? en son ne zaman res atılmıştı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeaLzeBuB

runeword lerden gına gelmişti zamanında,

lawyerzz ö.m attım. açılınca tekrar başlıyorum gwod'a

server res durumu ne alemde? en son ne zaman res atılmıştı?

Acc ni açtım Hadi.En son server reset yanlış hatırlamıyorsam 26.12.2007 tarihinde felan atılmıştı.Yani 3.5 ay felan olmuş reset atılalı.Bir sonraki resete daha çok zaman var gibi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.