Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ngn

internetten biraz arastırdım diablo2 nin gameloader.exe dosyasını indirdim sorunum duzeld.aynı sorunu yasayanlar bu dosyayı arayıp indirebilirler forumlardan birinde illaki bir vermistir link

verdiğimiz dosyalar içerisinde bunların hepsi mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

internetten biraz arastırdım diablo2 nin gameloader.exe dosyasını indirdim sorunum duzeld.aynı sorunu yasayanlar bu dosyayı arayıp indirebilirler forumlardan birinde illaki bir vermistir link

varsa da ben bulamadım o an.
    bu crack dosyası olan game.exe degil diablo2.exe adı ile gecen dosya. ikisi aynı dosya degildir bir karısıklık olmasın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

varsa da ben bulamadım o an.
    bu crack dosyası olan game.exe degil diablo2.exe adı ile gecen dosya. ikisi aynı dosya degildir bir karısıklık olmasın

1.11b ile çalışan C3PO ve içinde lazım olan exe'nin bulunduğu dosya mevcut halihazırda.Gwan'ın yazdığı çalıştırma rehberinde şu an bulunuyor zaten.

• server mı gitti gene??
    tam oynarken gitti inaşşalh karakterim yanmaz:(

• quote:

Orjinalden alıntı: eerraayyss

server mı gitti gene??
    tam oynarken gitti inaşşalh karakterim yanmaz:(

çökmüştür gelir birazdan. karakterine bir şey olmaz merak etme.
  • gwan ellerine saglık harbiden cok ii bi rehber olusturmussun umarım bundan sonra foruma girip de "ben de oynamak istiorum napcam?" diyenlere daa az rastlarız...
  • Bu arada artık buradan bazı uyarıları yapmanın zamanının geldiğini düşünüyorum.Son günlerde bir çok yeni Türk oyuncuya acc açtım.Ve serverda Türk oyuncu sayısı da bugünlerde baya arttı.

Ben serverda ADMİN olarak görev yapıyorum ve diğer adminlerin sahip olduğu tüm yetkilere de sahibim.(Ban,Kill vb..)ACC açmayı bildiğim gibi,o ACC'leri kapatmasını da bilirim.
    Bir çok oyuncunun serverda yeni olmalarından dolayı,server kurallarını öğrenmelerini bekledim ve küçük uyarılar dışında hata yapan oyunculara her hangi bir yaptırım uygulamadım.Fakat bu iyiniyetimin zaman zaman serverın düzeninin bozulmasından başka bir işe yaramadığını gözlemliyorum.

Bundan sonra kurallara uymayan,diğer oyuncuları rahatsız eden,channel da kuru laf kalabalığı yapan,insanları free item konusunda sıkıştıran,channel da help help diye arka arkaya mesaj atan ,channelda TRADE yapan ve özellikle CHANNEL da server hakkında ve diğer adminler(Kalle-Kh-Schultz ve Rhenaa)hakkında küfür derecesinde yorum yapanlar uyarı almadan tarafımdan kusurunun derecesine göre süreli veya süresiz BANLANACAKTIR!!!!!
    Bu konuda tarafımdan da hiç bir yorum ve açıklama yapılmayacaktır.Kimsenin üç kuruşluk oyun keyfimin içine etmesine müsade etmiyecem bundan sonra.Benim channel da olduğumu gördüğü halde ulu orta bu hataları yapanı bundan sonra affetmem.

Ben bu serverda 2 yıldır oynuyorum ve benim açımdan oyundaki insanların Türk,Çek veya Alman olmasının hiç bir önemi yok.Kimse biz nasılsa Türk oyuncuyuz Lawy bize dokunmaz diye düşünmesin bundan sonra.

Kimsenin buraya para ödediği yok,bir yardım yaptığı yok.Kalle tüm masraflarını kendi cebinden ödeyerek hepimize bir oyun serveri hizmeti veriyor.Bunları da düşünerek bundan sonra tüm oyunculardan laflarında daha dikkatli olmalarını bir kez daha buradan belirtiyorum!!!
    Son bir uyarımda hitabet şekilleri ile ilgili olacak.Serverda 14 yaşında olan oyuncu da var,53 yaşında olan oyuncuda var.Bundan sonra karşınızdakinin kim olduğunu bilmeden çavuş,aga,birader v.b şekildeki ifadeleri kullanmaktan kaçının.

Son uyarıda,channel da Türkçe karekter kullanımı ile ilgili.Channel'da (Ç,Ü,Ş,Ğ,Ö,)harflerini kullanmayın!!!Yazdığınız yazı diğer insanlar tarafından karışık ve karman çorman okunur ve hiç bir anlam ifade etmez.Sadece(İ)harfini kullanabilirsiniz.Küçük harf,büyük harf farketmez!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 9 Nisan 2008; 19:52:01 >

• Okudum ve kendi adıma bundan daha sonra daha dikkatli olacağımı söyleyim.
  • bu arada account acılması ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı? 12 den önce mesaj attım su an giriorum kullanıcı ismimi girdiğim zaman bir hara cıkıor acil help pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasteron09

bu arada account acılması ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı? 12 den önce mesaj attım su an giriorum kullanıcı ismimi girdiğim zaman bir hara cıkıor acil help pls

Bu konuyu tam okursan her şey yazıyorFakat ben son kez bir kolaylık yapıp,istediğin acc ismini bana ozel mesaj olarak atman gerektiği bilgisini vereyim.Yarın açarım artık.
  • Şimdi Yolladım Arkadaşım Cevabınızı ve onayınızı bekliyorum
  • bende aranıza katılmak isterim daha önce online diablo oynamadım başlamak istiyorum sn.lawyerz pm attım
    ancak mail adresimi sanırım yazmayı unuttum heasp bilgilerini pm veya maiil fark etmez bana ulaştırırsanız svinirim
    tasoli_81@hotmail.com
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasoli -- 10 Şubat 2008; 17:46:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasteron09

Şimdi Yolladım Arkadaşım Cevabınızı ve onayınızı bekliyorum

Özel mesajı buradan atman gerekiyor.Ama yolladığın P.M gözükmüyor bende:S
  • tamam ben sana mail atmışım yanlışlıkla p.m. yazınca ayıktım

Tamam Şimdi oldu
  • mail adresinizi ortalik yerde bildirmeyin arkadaslar sadece lawy'ye acc ismini belirtin yeterli.
  • merhaba arkadaşlar ben oyunu kurdum fakat c3po prodramını kurmayı başaramadım, sarı kafaya ilk kez tıkladığımda .... alıntı:" c3p0 acildiginda (ilk defa calistirirken cfg dosyasını bulamiyorum falan gibi bir seyler diyor, iptal deyin ciddiye almayin) yukarıda sekmeler goreceksiniz.".......... cfg dosyasını bulamıyorum v.b. demedi ve direk açıldı fakat load a tıkladığımda unable to (un)load R2D2:Error Kode[0x45A] gibi bi hata verdi, yardımcı olabilirseniz cidden çok sevinirim.
  • Admin serverda bir açıklama yapmış. TS server crashed vs. demiş, ip adresi vermiş. Bu ne demek oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Admin serverda bir açıklama yapmış. TS server crashed vs. demiş, ip adresi vermiş. Bu ne demek oluyor?

O adminlerin birbirleriyle headset vasıtası ile konuşarak irtibat sağladığı server.Oyunu etkileyen bir durum değil.
  • 1-www.newd2event.net
    2-sol taraf ta "hacks" die bi bölüm gorceksin oraya tikla
    3-[1.11b] [1.10] C3PO - d2maphack buna tikla
    4-indirdiğin programı "listeden program seç"i kullanarak rar dosyası yap

gerisi lawyerzzz in anlattığı gibi crack mrack...
  • oyuna girdim.join yaptığımda listede herhangi bir oyun görünmüyor.create yapıp oyun mu kurmalıyım?
    ayrıca, oyuncu listesine benide ekler misin SVGA olarak?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 23 Şubat 2008; 21:16:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.