Şimdi Ara

Diablo 3 acc satışı, lv60 wiz + 1m para.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, öncelikle satma nedenim Diablo 3 ten sıkılmış olmam. Neden diye sormayın, bende de böyle bir sorun var işte:)

Accountu tamamen size devredicem gerekirse mail adresini ve gizli sorusunu vereyim siz değiştirin herşeyini, account içerisinde lv60 Wizard full itemli, ve 1m e yakın para var. 43k HP ve 25k DPS var mage de. Son nerfden sonra biraz vitality ağırlıklı item seçtim, ama DPS 45k ya kadar çıkarabilmiştim. Fiyat olarak çok birşey istemiyorum orjinal oyun fiyatı + 30,40 tl birşey oda karakter ve emek için ^^ Kar amacı güderek satmıyorum sadece sıkıldığım için, Pm atabilirsiniz sorularınız için. Eskişehirdeyim, Eskişehir içi elden teslim olabilir. Pazarlık söz konusudur makul oranlarda. Buda sanal pazar ilanım :)

http://www.sanalpazar.com/Diablo-3-Acc+-Lv60-Wizard-+1m-Para__isp3579609

Diablo 3 acc satışı, lv60 wiz + 1m para.

• Hayırlı satışlar . Sarmamış oyun anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Hayırlı satışlar . Sarmamış oyun anlaşılan.

Malesef sarmadı ya, D2 deki zevk yok. Ayrıca Blizzard oyuna burnunu sokup duruyor güzelim oyunu mahvediyor... Kimisine göre iyi ama ben D2deki samimiyeti alamadım oyundan. Tamamen para üzerine kurulu bir oyun yapıp çıkmış adamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenithQ

quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Hayırlı satışlar . Sarmamış oyun anlaşılan.

Malesef sarmadı ya, D2 deki zevk yok. Ayrıca Blizzard oyuna burnunu sokup duruyor güzelim oyunu mahvediyor... Kimisine göre iyi ama ben D2deki samimiyeti alamadım oyundan. Tamamen para üzerine kurulu bir oyun yapıp çıkmış adamlar...

Hocam hayırlı satışlar, inşallah pişman olmazsınız, yanlız AH da bildiğim kadarıyla karakter satışı da olacak, battle net accountu satmanıza gerek olmadan karakteri satabilecekseniz, paralı AH için 29 mayıs diyorlardı ama karakter satma işi o zaman başlar mı, bilemiyorum... AH da daha yüksek bir fiyata satma ihtimaliniz de olur.
    Onun dışında blizzard'ın eski halini özleyenlerden biri de benim, oyunu beğendim ama D2 deki zevki alamadım henüz, belki nedeni samimiyetsizlik haklısınız. Paralı AH olayında blizzard'a hak veriyorum. D2 ladder da para ile item satışı oluyor, blizzard kontrolü dışında bir ekonomi oluşmuştu. şimdi bu işe emek veren blizzard bu ekonomiyi elinde tutmak pay almak istiyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu zamanda hangi oyun olursa olsun para hirsi olan insanlara kurban gidiyor.

Sahsen oyun olarak oynayacagim. Kimin nekadar saglam itemleri oldugunu umarsayamam.

Ayrica bazen okadar abarti zorluklar oluyor ki pc yi kome kapatip gidiyorum sinirden. Bukadar zorluga ne gerek varsa. Parayla alinsin itemler diye mi bu zorluk. Drop rate dusmez umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgel

Bu zamanda hangi oyun olursa olsun para hirsi olan insanlara kurban gidiyor.

Sahsen oyun olarak oynayacagim. Kimin nekadar saglam itemleri oldugunu umarsayamam.

Ayrica bazen okadar abarti zorluklar oluyor ki pc yi kome kapatip gidiyorum sinirden. Bukadar zorluga ne gerek varsa. Parayla alinsin itemler diye mi bu zorluk. Drop rate dusmez umarim

Drop rate düşmez tabii ki. Sonuçta parayla satılan item'larda oyunda düşen item'lar. AH'ye hiç gerek yok bence oyunda. Millet düşürdüyse siz de düşürürsünüz. Ben AH'yle hiç ilgilenmiyor açıp bakmıyorum bile. Satış yapmak için girerim belki bikaç çakallık yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Mayıs 2012; 14:54:31 >

• Battle net hesabi kimlik fotokopisiyle geri alinabiliyor. Alanida satanida bilgilendireyim istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle oyun 12 senenin ürünü değil ona bende katılıyorum. Çok yazdık çizdik bizi taşladılar forumda Olsun arkadaşların diablo sevgisinden kaynaklanan bir durum o anlıyorum. Şöyle bir durum var D2 nin expansion set gelmeden önceki hali ile geldikten sonraki hali cidden farklı. Şimdi sıkıldın ama daha oyuna yenilikler gelecek. Son hali bu değil oyunun hatırlatmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: collossus

Kesinlikle oyun 12 senenin ürünü değil ona bende katılıyorum. Çok yazdık çizdik bizi taşladılar forumda Olsun arkadaşların diablo sevgisinden kaynaklanan bir durum o anlıyorum. Şöyle bir durum var D2 nin expansion set gelmeden önceki hali ile geldikten sonraki hali cidden farklı. Şimdi sıkıldın ama daha oyuna yenilikler gelecek. Son hali bu değil oyunun hatırlatmak istedim.

katılıyorum
  • Umarım dediğiniz gibi olur arkadaşlar, yoksa ciddi anlamda karakterler arası dengesizlik ve exploid hakim şu anda oyuna. Ben MMORPG oynarım kendimi bildim bileli ama bi oyundan bu kadar çabuk sıkıldığımı hiç hatırlamıyorum doğrusu...
  • Ben daha oyunu oynayamadım millet sıkılmış:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Battle net hesabi kimlik fotokopisiyle geri alinabiliyor. Alanida satanida bilgilendireyim istedim.

Arkadaş haklı.
    Hesabın bütün bilgilerini değişsenizde ilk sahibi kimlik fotokopisi ve cd key ile direk geri alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 25 Mayıs 2012; 16:59:54 >
  • PM Attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NERO

Arkadaş haklı.
    Hesabın bütün bilgilerini değişsenizde ilk sahibi kimlik fotokopisi ve cd key ile direk geri alabilir.

Güzel demişsinizde bu adamlar benim resmimi bilmiyor, TC numaramı bilmiyor.Blizzard'a verdiğim bilgiler sadece isim soyisim mail adresinden ibaret birde gerçek adress, alacak kişiye bunları verebilirim ama kimlik fotokopimi vermeyi düşünmüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenithQ -- 25 Mayıs 2012; 17:11:39 >
  • ya neden alırlar ki bunu,
    bunu alan adam ne yapçak,
    oyundan zevk alamaz, her önüne gelen minionu kesebilecekse, karakteri daha fazla geliştiremeyecekse
    neden yani?
  • 60 level son level mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

quote:

Orijinalden alıntı: collossus

Kesinlikle oyun 12 senenin ürünü değil ona bende katılıyorum. Çok yazdık çizdik bizi taşladılar forumda Olsun arkadaşların diablo sevgisinden kaynaklanan bir durum o anlıyorum. Şöyle bir durum var D2 nin expansion set gelmeden önceki hali ile geldikten sonraki hali cidden farklı. Şimdi sıkıldın ama daha oyuna yenilikler gelecek. Son hali bu değil oyunun hatırlatmak istedim.

katılıyorum

Tek umudum bu zaten ama gelen exp içinde bi 100-140 tl isterlerse çok kötü olur sonuçta Blizzard için F2p mantığında bir oyun olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.