Şimdi Ara

DİABLO 3 ALDIM YARDIM LAZIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün diablo 3 genişleme paketi ile kutu oalrak satın aldım daha önceden try free oalrak indirp 15 lvl kadar kasıp oynamıştım almak bugüne nasip oldu.

asıl konuya gelirsek bana diablo 3 rehberi lazım daha önce diablo 2 oynamıştım 2 yıllık bir tecrübem var o yüzden bana rehber önerirseniz çok sevinirim

karakter oalrak rehber varsa eğer hangi karakter olursa olsun hiç fark etmez yeterki rehber olsun oynanış tarzı skill stat dır işte anladınız yani nedemek istediğimi varsa hazırda bir rehber

atarsanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkür Ederim.

• https://forum.donanimhaber.com/forumid_806/tt.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam try free olarak 15 levele kadar mı gidiliyor, bir de act 1 mi yoksa tüm hikayeyi oynayabiliyor muyuz?
  • Quadh kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 15 lvl kadar oynadım oyun hoşuma gittiği için oyunu satın aldım daha yeni yükledim pc ye ama şimid oyun hakkında bilgi toplamadan başlamak istemedim.

Eğer sende yeniysen beni steamden eklehttp://steamcommunity.com/profiles/76561198134125305 bana bu linkten ulaşa bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanyc06

Hocam ben 15 lvl kadar oynadım oyun hoşuma gittiği için oyunu satın aldım daha yeni yükledim pc ye ama şimid oyun hakkında bilgi toplamadan başlamak istemedim.

Eğer sende yeniysen beni steamden eklehttp://steamcommunity.com/profiles/76561198134125305 bana bu linkten ulaşa bilirsin.

Alamam dostum oyunu maddi durum el vermiyor. İkinci el satin alabilir miyim yani mesela biri almış oynamış olsa sonra kutuyu bana gönderse ben yüklesem oynar mıyım öyle?

ayni zamanda ilk sahibinin battle.net hesabini da almaniz lazim. blizzard oyunlarinda 2. el isi zor, hesabi alsaniz bile adam istedigi zaman geri alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

ayni zamanda ilk sahibinin battle.net hesabini da almaniz lazim. blizzard oyunlarinda 2. el isi zor, hesabi alsaniz bile adam istedigi zaman geri alabilir.

Him tskler hocam :) alip oynamak istediğim oyunlardan bir tanesi

Indirime girmesini bekleyin hocam. Eski diablolar kalitesinde degil bu oyun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadh

quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

Him tskler hocam :) alip oynamak istediğim oyunlardan bir tanesi

Hocam arkadaşın da dediği gibi indirimi bekle şuan ben 110 tl den aldım oyunu bütçem olduğu için aldım onuda eğer bütçen varsa sende al ben ek paket reaper souls adlı ek paketiyle aldım oda 110 tl

sadece diablo 3 ü alırsan oda 80 - 85 tl civarı olması lazım.
  • Paragon statları ya da set bonusları için Icyveins bakmanızı öneririm.Battlenet shopu ve ****i arada kontrol etmeyi unutmayın, bazen güzel indirimler olabiliyor.Ben mesela diablo serisini durmplayden yarı fiyatına almıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.