Şimdi Ara

diablo 3 alıcam fakat?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diablo 3 almak istiyorum fakat illa ek paketi de almam gereklimi oynamak için? yoksa sadece diablo 3 alsam oynayabilirmiyim?

• Tabiki de oynayabilirsin adi üstünde ek paket
  • ama oyun çok büyük bir değişikliğe gittiği için ros paketi olmadan pek bir anlamı yok şuan. yeni droplar olmuycak. yeni harita olmuycak .ah kapandığı için item bulman zor olucak. sen d3 al biraz oyna zaten sonra ister istemez ros paketini alırsın. oyun seni o yöne sevk ediyor çünkü. ve bence ros paketi mutlaka alınmalı oyun artık tamamen el emeği göz nuruna döndü. herşey sana bağlı zorluk seviyeleri çok iyi. grup olarak hareket emenin önemi ok daha fazla. ve yeni legendary itemler mükemmel dh akar baba dh akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

ama oyun çok büyük bir değişikliğe gittiği için ros paketi olmadan pek bir anlamı yok şuan. yeni droplar olmuycak. yeni harita olmuycak .ah kapandığı için item bulman zor olucak. sen d3 al biraz oyna zaten sonra ister istemez ros paketini alırsın. oyun seni o yöne sevk ediyor çünkü. ve bence ros paketi mutlaka alınmalı oyun artık tamamen el emeği göz nuruna döndü. herşey sana bağlı zorluk seviyeleri çok iyi. grup olarak hareket emenin önemi ok daha fazla. ve yeni legendary itemler mükemmel dh akar baba dh akar

Çok sevindim yorumunuza, diablo 2'den sonra herkes 3'e çok kötü, hüsran vs. diyordu. Ros ile bu durum değişti mi? 3'ü hiç oynamadım ama 2'yi çok oynamış birisiyim. AH'nin kapanması iyi olmuş olmalı artık para verip güçlenemeyecek çünkü insanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

ama oyun çok büyük bir değişikliğe gittiği için ros paketi olmadan pek bir anlamı yok şuan. yeni droplar olmuycak. yeni harita olmuycak .ah kapandığı için item bulman zor olucak. sen d3 al biraz oyna zaten sonra ister istemez ros paketini alırsın. oyun seni o yöne sevk ediyor çünkü. ve bence ros paketi mutlaka alınmalı oyun artık tamamen el emeği göz nuruna döndü. herşey sana bağlı zorluk seviyeleri çok iyi. grup olarak hareket emenin önemi ok daha fazla. ve yeni legendary itemler mükemmel dh akar baba dh akar

Çok sevindim yorumunuza, diablo 2'den sonra herkes 3'e çok kötü, hüsran vs. diyordu. Ros ile bu durum değişti mi? 3'ü hiç oynamadım ama 2'yi çok oynamış birisiyim. AH'nin kapanması iyi olmuş olmalı artık para verip güçlenemeyecek çünkü insanlar?

hocam sana şunu söylüyorum oyun özüne döndü. loot sistemi tamamen değişti. millet oyunu resmen borsaya döndürmüştü 10 20 dolara gold çek ah den item çek biraz kullan sonra sat daha iyisini al böyle bir kısır döngüye girmişti oyun ama sonunda action house kapandı. ve yeni itemler gerçekten muazzam.

edit: yeni sınıf olan crasueri de unutmamak lazım. güzel bir karakter WoW da ki paladin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 1 Nisan 2014; 20:01:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.