D&R müşteri hizmetlerini aradım izmir için Diablo 3 CE Agora,alsancak,forum bornova,ve mavişehir mağazalarında satılacakmış ama kesin tarih vermediler en geç 16sı dediler.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackdagger
D&R müşteri hizmetlerini aradım izmir için Diablo 3 CE Agora,alsancak,forum bornova,ve mavişehir mağazalarında satılacakmış ama kesin tarih vermediler en geç 16sı dediler.
Evet aynısını söylediler ama Alsancak "büyük ihtimalle yarın gelmeyecek", Mavişehir ise direkt olaydan kopmuş "Diablo 3 ile ilgili bir bilgimiz yok" diyor.
Bence garanti olanı Forum.
Benim inanamadığım CE'nin gerçekten satılıp satılmayacağı, SE Teknosa, Vatan vb. bi çok yerde satılacak zaten D&R'da da olur ama CE açıklaması yapan başka yer yok D&Rdan başka şu anda, ve çok ilginç ARALGAME CE Yok gelmeyecek ve satılmayacak demesine rağmen böyle bi açıklama yaptı D&R.
Umarım doğrudur.
quote:
Benim inanamadığım CE'nin gerçekten satılıp satılmayacağı, SE Teknosa, Vatan vb. bi çok yerde satılacak zaten D&R'da da olur ama CE açıklaması yapan başka yer yok D&Rdan başka şu anda, ve çok ilginç ARALGAME CE Yok gelmeyecek ve satılmayacak demesine rağmen böyle bi açıklama yaptı D&R.
Umarım doğrudur.
Bir ihtimal D&R belki CE için farklı bir tedarikçiyle çalışıyordur. Belki de direkt kendileri getirtiyorlardır doğrudan Blizzard'dan.
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
quote:
Umarım doğrudur.
Bir ihtimal D&R belki CE için farklı bir tedarikçiyle çalışıyordur. Belki de direkt kendileri getirtiyorlardır doğrudan Blizzard'dan.
evet bu kadar yoğun talep olduğunu görünce kendileri getirip pazara ortak olmak istemiş olabilirler
Yok hocam Türkiye'ye giren her Diablo 3 CE ve SE ARAL'Dan geliyor çünkü Aral bu konuda tekel. başka firma yok, ancak ve ancak kendi çapında yurtdışı tedarikçileriyle anlaşmış olması lazım, o da zor gibi.
karşıyaka d&r 'ı aradım demin Serdar bey diye bi eleman var, kesin alacak olanların telefon numarasını alıyor, gelince haber edicek Tel:(232) 364 23 63
Bu arada dikkat edin D&R'ın sitesinde CE siparişi yok, ama 1 kişiye CE verilecektir yarışmayla diyorlar.
quote:
Yok hocam Türkiye'ye giren her Diablo 3 CE ve SE ARAL'Dan geliyor çünkü Aral bu konuda tekel. başka firma yok, ancak ve ancak kendi çapında yurtdışı tedarikçileriyle anlaşmış olması lazım, o da zor gibi.
Hocam D&R hiç de küçük bir firma değil aksine Aral'dan daha büyük bir firma. Hiç kimsenin haberi yokken getirtebilirler CE'leri. Şaşırmam bu duruma.
Bende aradım Rogue'un verdiği Karşıyaka D&R numarasını, CE Karşıyakaya gelmeyecek diğer mağazalara gelecek dedi. Kesin mi dedim evet dedi.
quote:
quote:
Hocam D&R hiç de küçük bir firma değil aksine Aral'dan daha büyük bir firma. Hiç kimsenin haberi yokken getirtebilirler CE'leri. Şaşırmam bu duruma.
Valla olması gerekende bu zaten, çok çok sevinirim böyle birşey olursa. Çünkü herkes Aral'ın bu konuda tekel oldugunu sanıyor benim gibi. Bunun kırılması lazım zaten.
Arkadaşlar yeni yeni haberler geliyor . CE Forum Bornovada yarın olabilir mi yani ? Gece satışı yok ama mağaza 10:00 da açıldığı zaman var olabilir mi sizce?
valla ben bekliyemedim siteden aldim affedin beni dostlar
Ben bu aksam 8-9 gibi forum D&R a gidiyorum arkadaslar daha fazla dayanamayacagim. Gidip sorup sorusturacagim. Bilgi veririm. Yarin da sabahtan oradayim dedigim gibi. Ebayden 350 liraya almistim ce yi, 24 unde gonderecekti zar zor guc bela iptal ettirdim iyi ki iptal ettirmisim.
Evet Dante hocam en iyisi bu galiba, haberlerini bekliyoruz.
Bi bakiyoruz gece satisi...
quote:
Bi bakiyoruz gece satisi...
orayı yıkarlar valla
Dante konuştun mu forum bornovadakilerle nedir son durum?
Bimeks, Teknosa ve D&R'a sordum. Bimeks ve Teknosanin dunyadan haberi yok direkt. D&R da Diablocu calisan bi arkadasla muhabbet ettik samimiyetle cevapladi sorularimi.
Oncelikle bu soyleyeceklerim CE surumu icin gecerli. SE versiyon kesin olarak yarin geliyor. CEye geciyorum: Net olarak bisey bilmiyorlar. Onlarada bilgi verilmemis. D&Rin ege temsilcisine sormuslar o bile net bisey soylememis. Bunun sebebini ise CE nin taksimden kalan artiklarinin dagitilacak olmasina bagliyorlar.
Durum bu yani. Ben yarin isi garantiye alip sabah 8 gibi yine forum bornovada olacagim. Gelismeleri aktaririm burada ama bi umut var bence CE hakkinda.
abi umut var demişsin ama Taksim gecesinden kalanlara kaldıysa o iş bi kaç gün sonra anca gelir. Yani CE ya kendisi getirmiştir D&R yada taksim işi yalan...
Çok sağol bu arada bilgilerini paylaştığın için, ben umutsuzlaştım bunu okuduktan sonra :(