Şimdi Ara

Diablo 3 Arayan Masum İzmir'li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
4.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaslar sagolun cidden alirken insanin elleri titriyor 10 yillik eski dostla tekrar bulusunca. Cok umutsuzdum CE konusunda hala alabildigime cok sasiriyorum.

CE icin artik izmirde bi sans kaldigini sanmiyorum maalesef. Umarim ilerde bi parti daha gelir alamayanlar da alir. Cok karizma bir paket hazirlamis blizzard hayran kalmamak elde degil. Eve gidiyorum sabirsizlaniyorum :)
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:39:5 >
  • O zaman soyle diyim hocam igrenc bi paket aman dusman basina

Bu arada 5 adet ce geldigi ve 8.30 dan sonra ilk 5 kisilik yer doldugu icin 8.30 dan sonra gelmek isinize yaramayacakti. Ben de 1.30 saat bosa bekledim tek basima 7 de gelmistim forum bornova hizmetlileri tip tip bakiyordu napiyo lan bu adam burada dercesine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Mayıs 2012; 14:46:23 >
  • Forum Bornova da normal sürüm varmı?
  • @Dante
    Hayırlı olsun sevindim senin adına. Bayağı uğraş verdin ama sonunda kaptın CE ni
    CE içeriği çok açmamıştı beni alırsam kanat için alacaktım. Barbar adama ne kanadı dedim SE aldım.

@sky__walker
    Öğlen bir arkadaşım almıştı. Saat 13:00 gibi. Ama ne kadar varmış, kaldı mı bilmiyorum. Ege Park D&R a gün içinde gelecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genserico -- 15 Mayıs 2012; 14:53:46 >
  • Sagol hocam.

Evet normal surum baya bi miktarda gelmisti. 12 de ciktim ben magazadan, su an durum ne bilmiyorum bi 40 kisi vardi sirada ben alip topukladim o yuzden kalmismidir bilmiyorum ama bayagi miktarda SE gordum orada. Zaten daha yurtici kargo gitmeden biz oyunlari almaya baslamistik helal olsun forum bornova d&r cok hizli halletti islemleri.
  • 15:00 da Agora D&R dan 110 TL karşılığı aldım daha ellerinde 7 adet vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rion. -- 15 Mayıs 2012; 15:21:07 >
  • @Dante senin adına sevindim.

Ankara Tunalı D&R'daki rezilliği özetlersem ne kadar şanslı olduğunu anlarsın. Sabah işimden bir bahaneyle izin alarak oturduğum yerin yaklaşık 35 kilometre mesafesindeki D&R'a gittim. Ben gittiğimde saat 08.00 bile değildi ama benim önümde 15 kişi vardı...

Akşam Tunalı D&R'a CE geleceği söylendiği için baya bir kişi yaklaşık 50 kişilik bir sıra oluştu. Daha sonra söz konusu mağazaya HİÇ CE gelmediği söylendi.

Tamamen rezalet, tamamen...

Şimdi bir de millet 500-600'a satarım diye ilanlar açıyor, sinirlerim tepemde anlayacağınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

@Dante senin adına sevindim.

Ankara Tunalı D&R'daki rezilliği özetlersem ne kadar şanslı olduğunu anlarsın. Sabah işimden bir bahaneyle izin alarak oturduğum yerin yaklaşık 35 kilometre mesafesindeki D&R'a gittim. Ben gittiğimde saat 08.00 bile değildi ama benim önümde 15 kişi vardı...

Akşam Tunalı D&R'a CE geleceği söylendiği için baya bir kişi yaklaşık 50 kişilik bir sıra oluştu. Daha sonra söz konusu mağazaya HİÇ CE gelmediği söylendi.

Tamamen rezalet, tamamen...

Şimdi bir de millet 500-600'a satarım diye ilanlar açıyor, sinirlerim tepemde anlayacağınız.

Hocam hep aralın rezillikleri bunlar. D&R'ın da eli kolu bağlı. Rezalet resmen haklısın. Sağol bu arada.

Ama bence yeni parti CE'ler gelecek. Öyle düşünüyorum. Bu rezilliği telafi etmeleri lazım.

Eve gelip oyunu açtım arkadaşlar bir kaç fotoğraf:

Diablo 3 Arayan Masum İzmir'li

• Arkadaşlar Forum D&R ile saat 14:00 civarı konuştuğumuzda çok az SE kalmıştı.
    Sonra Forum Bimeks'e gittik ve 10 adet SE ve 4 adet CE geleceğini söylediler gün içinde. Saat 15:00'da kargo geldi ve Diablo 3 CE'lerimize kavuştuk. Daha koliden çıktığı gibi 4 tane CE satıldı. SE arayıp bulamayan varsa Forum Bimeks'e bakabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Forum Bornova da normal sürüm varmı?

Saat 13:30 da 20 adet vardı ellerinde, Alsancak DR de vardı bir kaç adet.
    CE kalmamışdı ikisinde de.
  • Bu oyunu online olarak ucuza filan alamıyor muyuz? Amerikan doları cinsinden yani?
  • Bu oyunu online olarak ucuza filan alamıyor muyuz? Amerikan doları cinsinden yani?
  • quote:

Sagol hocam.

Evet normal surum baya bi miktarda gelmisti. 12 de ciktim ben magazadan, su an durum ne bilmiyorum bi 40 kisi vardi sirada ben alip topukladim o yuzden kalmismidir bilmiyorum ama bayagi miktarda SE gordum orada. Zaten daha yurtici kargo gitmeden biz oyunlari almaya baslamistik helal olsun forum bornova d&r cok hizli halletti islemleri.

D&r yurt içi ilemi çalışıyor ? Benim bildiğim aral mng ile çalışıyor . Ben MediaMarktan saat 10:01 de aldım nasıl boyle hızlı geldiğini sorduğumda oradaki çalışan kargonun gelmesini beklememiş gitmişler mng dağıtım merkezinden saat 8,30 da aldıklarını söylemişdi .

Burada hız konusunda kim önce getirmiş oluyor ona siz karar verin :D

10 : 05 de almış kasadan çıkıyordum :D

Ama sen ce aldım demişdin onlar daha sonra gelecekdi belki ondan beklemişsindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: jarkaman

quote:

Sagol hocam.

D&r yurt içi ilemi çalışıyor ? Benim bildiğim aral mng ile çalışıyor . Ben MediaMarktan saat 10:01 de aldım nasıl boyle hızlı geldiğini sorduğumda oradaki çalışan kargonun gelmesini beklememiş gitmişler mng dağıtım merkezinden saat 8,30 da aldıklarını söylemişdi .

Burada hız konusunda kim önce getirmiş oluyor ona siz karar verin :D

10 : 05 de almış kasadan çıkıyordum :D

Ama sen ce aldım demişdin onlar daha sonra gelecekdi belki ondan beklemişsindir.

Hayır CE ile SE aynı anda geldi.

Yav boşverin artık aldık oyunları. :) Ben CE aldıktan sonra akşama kadar beklemeyi bile dert etmezdim.

• bende dün aldım =) karşıyaka d&r'dan
    http://imageshack.us/photo/my-images/685/dsc0169qt.jpg/
  • Media Markt İzmir ek bir parti daha gelmiş :-D
  • Yeni partiler nezaman dağıtıma başlar acaba? Dün her yeri dolaştım bulamadım :(
  • Ben SE almak zorunda kaldım CE bulamadıgım için,

CE hala arıyorum ama teknosa'dan almam gerekiyor bu sefer. Teknosa'ya da bidahaki CE'ler ne zaman gelir kimse bilmiyor tey teey
  • İzmir'de nerede var şimdi, gidip alıcam hemen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

İzmir'de nerede var şimdi, gidip alıcam hemen ya

yok kardeş hiçbir yerde yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.