Şimdi Ara

diablo 3 aşırı kota yeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler herkese iyi forumlar oncelikle sorunum şu günlerde diablo 3 yukledim (starter edition) oyunun oatchini "playable" çubuguna gelinceye kadar attım.oyuna girdigimde single playerda normalde saatte 25-30 yemesi gerekirken 300 mb gibi bir kota yedi benim aklıma takılan acaba patchi fullemedigim icinmi boyle yoksa boyle kalıcakmı lutfen cevablarınızı bekliyorum şimdiden cok sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: olcaytupasa

beyler herkese iyi forumlar oncelikle sorunum şu günlerde diablo 3 yukledim (starter edition) oyunun oatchini "playable" çubuguna gelinceye kadar attım.oyuna girdigimde single playerda normalde saatte 25-30 yemesi gerekirken 300 mb gibi bir kota yedi benim aklıma takılan acaba patchi fullemedigim icinmi boyle yoksa boyle kalıcakmı lutfen cevablarınızı bekliyorum şimdiden cok sagolun

tamamen indirmezsen tabi kota yer. playable olduktan sonra oyuna girersen sen oynarken oyunu indirmeye devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 27 Haziran 2014; 21:33:48 >
  • olcaytupasa O kullanıcısına yanıt
    Oyunu arkaplanda indirmeye devam ediyor. Kotayı indirme işleminin devam etmesinden dolayı yemiştir
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun artık ful indircez bakalım iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.