Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Hepinize çok teşekkürler. Teknik olarak olmasa da, TV, Radyo vesaire yayınlanan pek çok programdan daha kaliteydi bence. Umarım bu çalışmalarınızın devamını getirirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Dreazz
quote:
Orijinalden alıntı: GangstaCity
ceylan olayı nedir bütün konu ondan ibaret
hiç sorma hocam
hafiften bi ipucudamı olmaz hocam
quote:
quote:
quote:
hiç sorma hocam
Röportaj yapan eleman muhabbet edecek fan ararken Ceylan kaçıyoree dedi ordan kaynaklanıyor.
neyse zaten şu sınavlar bitene kadar oynayamıyacam iyi eğlenceler beyler size
DOndurma ve mısır sonrası şuan geberiyom
Arkadaşlar videoyu izleyemiyorum. Video gözükmüyor. Aylardır aynı sorun. Lütfen bir çözüm üretin bana. Lanet olası yayını başka streamer ile yapamaz mıydınız.
quote:
Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı
Arkadaşlar videoyu izleyemiyorum. Video gözükmüyor. Aylardır aynı sorun. Lütfen bir çözüm üretin bana. Lanet olası yayını başka streamer ile yapamaz mıydınız.
Yok video canlı yayındı zaten bitti. Biz 22'den beridir hiç takılmadan ve sorunsuz izledik harika bir yayındı
beyler ben oyunu digital kodunu satın aldım blizzardan ve oyunu indirdim fakat hala kuramıyorum ne zaman aktif olur sizce ingiltere satine göremi açılcak ?
quote:
quote:
quote:
hiç sorma hocam
bsc den kaan sanırım ilerleyen bir grup kız gördü ve ''abi ceylanlar gidiyor'' gibi bir şey söyledi ondan sonra koptuk zaten
meydandaydım ama burada daha fena muhabbet dönmüş vay arkadaş