Şimdi Ara

DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler. (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
9
Favori
103.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Biraz geç de olsa Diablo 3 SE alıp evime gelebildim ben de. Geç kalmayayım diye koşa koşa etkinlik alanına gelirken sağolsun Mesut ve Erdinç beklenmedik şekilde çevirdiler beni. Yayında saç baş dağılmıştı sanırım, görsel anlamda rahatsızlık vermiş olabilirim, kusura bakmayın.

DvD-Rom oyunu da tanıdı, kuruyorum şu an. Şimdilik herşey yolunda.

dvd rom eğer öyle bir hata yapsaydı dh olarak toplanıp ayin düzenleyerek yakardık o dvd rom u

• Mesut çevik hocam birtane ya (hocam yarın collector lu fotoğraflarımızı ekliyorum ) 500+fotoğraf ve hd videoları işlemden geçirip yüklüyecegiz geceyi merak edenler için , bu arada Gün bey, hakkı yağız (" blckhm" ) (blckhm hocam collectore iyi bak aman )da oradaydı tabiki BSC ekibi de güzel bir geceydi açıkcası,

Not:Yarın akşam haberlerin de ve sabah haberlerin de bizleri görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 15 Mayıs 2012; 3:01:41 >

• hiçmi oyun merakım olmaz bee
  • rezerv 100 sayfa olur gibi.
  • Sonunda eve gelebildik. Yarın ankaraya yola çıkmak çok acı olsa da çıkana kadar artık oynarız

[sizer]DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler.
  • Yayını baştan izleme şansımız var mı acaba?
  • yayını izleyebileceğimiz bir yer var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Bir gün dolmadan 2000+ mesaj. REKOR olabilir mi bu ?

sanmıyorum :) 15:58 den 23:59 a 3082 mesaj =>http://forum.donanimhaber.com/m_58463442/tm.htm

[sizer]DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 15 Mayıs 2012; 8:07:21 >

• açık konuşmak gerekirse bu kadar kaliteli yayın beklemiyordum, sanırım beklentimi düşük tuttum ama yayını sonuna kadar keyifle izledim.
    yaşanan bazı aksaklıklar hiç sorun değil çok çok iyiydi, bunada şükür. nitekim ilerleyen zamanlardaki organizasyonlarında daha iyi olacağını umut ediyorum.(beklentimi yüksek tutuyorum)
    öncelikle Tüm DH, BSC ekibine ve sonrasında Aral'a sonsuz teşekkürler.Aral'ıda bu anlamda unutmamak lazım.

oyunu netten aldım ama yayını izleyince insan pişman oluyor.
    oyun yarın elimde olacak ve şimdiden sabırsızlanıyorum.

@blckhm hayırlısı olsun.keyifli günlerde oynayın, tadını çıkartın.
  • Yayını baştan izleme şansımız var mı acaba?
    Lüfen çok merak ediyorum.Sabahın köründe işe gideceğim için erken uyudum ne yayını ne oyunu oynuyabildim henüz.Ama izlemek istiyorum koyabilirmisiniz siteye lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: Properties

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Hani hala bekliyorum yayin gelmedi..

Yayin biteli 10 dk oldu

PEki yayinin tekrari fln var mi bi yerlerde izlemeyenler izlese..

Heralde yayinlarlar bilmiyorum
  • bu oyunda multiplayer damı war?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çılgınmükay

bu oyunda multiplayer damı war?

oyun onun üzerine kurulu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: çılgınmükay

bu oyunda multiplayer damı war?

oyun onun üzerine kurulu zaten

gittigidiyordan almaya değer o zaman
  • Yayın çok iyiydi ama demon bacı gelince çıkmak zorunda kaldım muhabbetleri kaçırdım. Kayıt alan varsa koyarsa sevininirz.Yalnız şunu sorucam geçen sayfada paylaşılan resimlerdeki ilk kızın ismini duyabilen var mı beyler ?
  • Valla yeni telefon ve laptop aldığım birde Kutulu diablo alamayacağım . Key alır oynarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Biraz geç de olsa Diablo 3 SE alıp evime gelebildim ben de. Geç kalmayayım diye koşa koşa etkinlik alanına gelirken sağolsun Mesut ve Erdinç beklenmedik şekilde çevirdiler beni. Yayında saç baş dağılmıştı sanırım, görsel anlamda rahatsızlık vermiş olabilirim, kusura bakmayın.

DvD-Rom oyunu da tanıdı, kuruyorum şu an. Şimdilik herşey yolunda.

Usta ne rahatsızlığı ya sen çıkınca 1 sayfa boyunca millet musakka reyiz diye mesaj attı

yayın mükemmeldi ya çok eğlendim.Erdinç abi bf3 sorumu geçiştirmeyeydi iyiydi

• Ah ulan internetim adam gibi olaydı da izleyebileydim
  • Demon Hunter, Monk'tan iyiydi ama alamadı CE, yazık üzüldüm.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.