Şimdi Ara

DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler. (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
9
Favori
103.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theFaLLeN

Demon Hunter, Monk'tan iyiydi ama alamadı CE, yazık üzüldüm.

para verip aldı bro hatta ilk parayla alan o türkiye'de
  • Şu diabloyu bilmiyorum. Nedir bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayını hiç takılmadan izledik sorunsuz bir yayındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Şu diabloyu bilmiyorum. Nedir bu ?

http://forum.donanimhaber.com/m_59016076/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Lütfen yayını bir yerlere upload edin. Kaçırmışız şamatayı :(
  • An itibariyle D&R dan verdiğim ön sipariş elime ulaştı ohh bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Şu diabloyu bilmiyorum. Nedir bu ?

Efsanevi oyunların en bilinenleri ve insanı fazlasıyla asosyalleştiren oyunlarında başında gelir.

Büyücü , barbar olup etrafta dolaşıp skill kasıyor ve adamını güçlendiriyorsun. Sonra oraya buraya konu açıp kendini sanal dünyanın kralı ilan edebilirsin
  • Arkadaşlar bende bu oyunun yabancısıyım... Buda bildigimiz wow tarzı bir oyun heralde... multiplayeri yeterlimi yoksa single mi oynamak için mi alınıyor acaba? Birde son bir soru wow'la arasında ne gibi farklar var... Cehaletimi mahsur görün inanın pek bir bilgim yok diablo hakkında teşekkürler.
  • Kargom geldi! Akşama kampa giriyorum hayırlısıyla
  • izleyemedik ama tahmin ediyorum açlar toplanmış
  • video gelecekmi dün izleyemedik
  • sizi bilmem ama bence kotu bir organizyondu .ben saat 22 de oradaydım ,ondan onceki durumlar hakkaında yorum yapamam fakat sıralama olayı gercekten felaketti.aral calısanlarının ve gorevlilerin surekli olarak musterileri nerden ve ne sekilde alacaklarını bildirmeleri gerekiyordu.ben gittigim andan itibaren hic bir gorevli goremedim .herkes dolusmustu karısık olarak.sıralar birbirine girmis ve uyarı yapan bir tane bile gorvli olmadı.sonradan ogrendik orta kısımda sıralama demirlerini koyduklarını. tabi tartısmalarda cıktı . zaten saat 1 de ayrıldım, ne adam gibi sıra var nede duzeltmeye calısan gorevliler var. hepsi gemis satısın yapıldıgı yere ordan organize etmeye calısıyorlar .bence cok kotuydu
  • Süper bir oyun mutlaka alacağım.
  • Yayini bastan sona buyuk bir zevkle izledim ceylanlarin da yayinda emegi buyuktu. Tesekkurler dh erdinc ve mesut abi ve tum ekip
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Biraz geç de olsa Diablo 3 SE alıp evime gelebildim ben de. Geç kalmayayım diye koşa koşa etkinlik alanına gelirken sağolsun Mesut ve Erdinç beklenmedik şekilde çevirdiler beni. Yayında saç baş dağılmıştı sanırım, görsel anlamda rahatsızlık vermiş olabilirim, kusura bakmayın.

DvD-Rom oyunu da tanıdı, kuruyorum şu an. Şimdilik herşey yolunda.

Yok ya herşey çok güzeldi. Organizasyon kötüydü ama DH çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D][ABLO

sizi bilmem ama bence kotu bir organizyondu .ben saat 22 de oradaydım ,ondan onceki durumlar hakkaında yorum yapamam fakat sıralama olayı gercekten felaketti.aral calısanlarının ve gorevlilerin surekli olarak musterileri nerden ve ne sekilde alacaklarını bildirmeleri gerekiyordu.ben gittigim andan itibaren hic bir gorevli goremedim .herkes dolusmustu karısık olarak.sıralar birbirine girmis ve uyarı yapan bir tane bile gorvli olmadı.sonradan ogrendik orta kısımda sıralama demirlerini koyduklarını. tabi tartısmalarda cıktı . zaten saat 1 de ayrıldım, ne adam gibi sıra var nede duzeltmeye calısan gorevliler var. hepsi gemis satısın yapıldıgı yere ordan organize etmeye calısıyorlar .bence cok kotuydu

Gayet iyi bir saralama oldu dostum merak etme sen
    300 tane ce vardı zaten. ilk 300 kişinin isimleri kaydedildi ve o sıra ile aldılar. Geriye Se versiyonları kaldığı zaman sıranın oyun almak ile ilgili bir önemi kalmaz zaten. Yalnızca se yi ne zaman alacağın, karışıklıktan dolayı değişir o kadar. Ben 74. sıradan ce aldım. Arkadan kimse giremedi. İyi de oldu. Erkeklik yapıp bizim sıraya girmeye çalışan olsaydı fena yapardık oracıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 15 Mayıs 2012; 10:34:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

Sonunda eve gelebildik. Yarın ankaraya yola çıkmak çok acı olsa da çıkana kadar artık oynarız

[sizer]DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler.

Ben bu kutuyla sabah akşam uyurum arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore_

quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

Sonunda eve gelebildik. Yarın ankaraya yola çıkmak çok acı olsa da çıkana kadar artık oynarız

[sizer]DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler.

Ben bu kutuyla sabah akşam uyurum arkadaş.

Bende uyurum vallaha.

• İnceleme bekliyoruz...
  • Arkadaşlar sabah 10 itibari ile İzmir Forum Bornova D&R'a baktım oyun gelmemişti. İzmirde olup oyunu alabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.