Şimdi Ara

DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler. (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.356
Cevap
9
Favori
103.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: davedevil

arkadaşlar bir sorum var yardımcı olurmusunuz? öncelikle hiç diablo geçmişim yok.Ama dünkü yayını ve burda yazılan yazıları okuyunca çok heveslendim.Bu oyunu anlamam için ne yapmam lazım diablo 1-2 camping tarzı oyun modu varmı onları oynasam faydası olurmu ? sonrada direk diablo 3 ü alsam önerileriniz nedir acaba?

Direk dal 3'e

direk dalıyımda oyunu bilmeden hikayeyi anlamadan zor olmazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D][ABLO

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

sizi bilmem ama bence kotu bir organizyondu .ben saat 22 de oradaydım ,ondan onceki durumlar hakkaında yorum yapamam fakat sıralama olayı gercekten felaketti.aral calısanlarının ve gorevlilerin surekli olarak musterileri nerden ve ne sekilde alacaklarını bildirmeleri gerekiyordu.ben gittigim andan itibaren hic bir gorevli goremedim .herkes dolusmustu karısık olarak.sıralar birbirine girmis ve uyarı yapan bir tane bile gorvli olmadı.sonradan ogrendik orta kısımda sıralama demirlerini koyduklarını. tabi tartısmalarda cıktı . zaten saat 1 de ayrıldım, ne adam gibi sıra var nede duzeltmeye calısan gorevliler var. hepsi gemis satısın yapıldıgı yere ordan organize etmeye calısıyorlar .bence cok kotuydu

Gayet iyi bir saralama oldu dostum merak etme sen
    300 tane ce vardı zaten. ilk 300 kişinin isimleri kaydedildi ve o sıra ile aldılar. Geriye Se versiyonları kaldığı zaman sıranın oyun almak ile ilgili bir önemi kalmaz zaten. Yalnızca se yi ne zaman alacağın, karışıklıktan dolayı değişir o kadar. Ben 74. sıradan ce aldım. Arkadan kimse giremedi. İyi de oldu. Erkeklik yapıp bizim sıraya girmeye çalışan olsaydı fena yapardık oracıkta

orası kesin :D hic kimse giremezdi .
    ama bu sıralama olaylarını yapacaklarını bildirmeleri gerekiyordu bence , insanlar ona gore gelirdi ve karısıklık cıkmazdı.ben duruma gore ce yada standart almaya gittim ve turkiyede bir ilk diye . ama yasananları gorunce sogudum gercekten .burdaki hata tamamen aral calısanlarının ve gorevlilerin. madem bu 300 kisilik sıralamayı yaptın onları ayrı bir sekilde almaları gerekiyordu. zaman gecince butun insanlar satıs yapılan yere dolmaya basladı.
    bunlar benim dusuncem tabi :)

Sıra olayını biz yaptırdık. Bir arkadaş bu olayı üstlendi ve yürüttü. Yani Aral bu yönde bir açıklama yapsaydı ona göre gelirdik diyorsun peki açıklama yapmadı, diyelim ki bizde sıradakileri yazdırmadık. Ne olacaktı? Buna göre araya kaynak mı yapılacaktı? Kimse kusura bakmasın arkadaşlar. Orada millet gece 1'den itibaren beklemeye başlamış. Biz işten güçten kaçıp gelmişiz sabahın köründe. Millet akşam işten gelip bizim önümüze mi geçecekti!
    Yerim adamı

• Beyler daha önce hiç oynamadım konusunu falan bilmiyorum direk 3e mi başlasam yoksa 2yi indiriyim önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: davedevil

arkadaşlar bir sorum var yardımcı olurmusunuz? öncelikle hiç diablo geçmişim yok.Ama dünkü yayını ve burda yazılan yazıları okuyunca çok heveslendim.Bu oyunu anlamam için ne yapmam lazım diablo 1-2 camping tarzı oyun modu varmı onları oynasam faydası olurmu ? sonrada direk diablo 3 ü alsam önerileriniz nedir acaba?

up
  • daha önce hiç diablo falan oynamadım mesajları konuları görünce çok merak ettim nedir bu oyun ya

Bu arada dünkü konudan ss

[sizer]DIABLO 3 Canlı Yayınımız Sona Erdi. Teşekkürler.
  • bant yayını olsada tekrar izlesek tadı damağımda kaldı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sizi bilmem ama bence kotu bir organizyondu .ben saat 22 de oradaydım ,ondan onceki durumlar hakkaında yorum yapamam fakat sıralama olayı gercekten felaketti.aral calısanlarının ve gorevlilerin surekli olarak musterileri nerden ve ne sekilde alacaklarını bildirmeleri gerekiyordu.ben gittigim andan itibaren hic bir gorevli goremedim .herkes dolusmustu karısık olarak.sıralar birbirine girmis ve uyarı yapan bir tane bile gorvli olmadı.sonradan ogrendik orta kısımda sıralama demirlerini koyduklarını. tabi tartısmalarda cıktı . zaten saat 1 de ayrıldım, ne adam gibi sıra var nede duzeltmeye calısan gorevliler var. hepsi gemis satısın yapıldıgı yere ordan organize etmeye calısıyorlar .bence cok kotuydu

300 tane ce vardı zaten. ilk 300 kişinin isimleri kaydedildi ve o sıra ile aldılar. Geriye Se versiyonları kaldığı zaman sıranın oyun almak ile ilgili bir önemi kalmaz zaten. Yalnızca se yi ne zaman alacağın, karışıklıktan dolayı değişir o kadar. Ben 74. sıradan ce aldım. Arkadan kimse giremedi. İyi de oldu. Erkeklik yapıp bizim sıraya girmeye çalışan olsaydı fena yapardık oracıkta

ama bu sıralama olaylarını yapacaklarını bildirmeleri gerekiyordu bence , insanlar ona gore gelirdi ve karısıklık cıkmazdı.ben duruma gore ce yada standart almaya gittim ve turkiyede bir ilk diye . ama yasananları gorunce sogudum gercekten .burdaki hata tamamen aral calısanlarının ve gorevlilerin. madem bu 300 kisilik sıralamayı yaptın onları ayrı bir sekilde almaları gerekiyordu. zaman gecince butun insanlar satıs yapılan yere dolmaya basladı.

Sıra olayını biz yaptırdık. Bir arkadaş bu olayı üstlendi ve yürüttü. Yani Aral bu yönde bir açıklama yapsaydı ona göre gelirdik diyorsun peki açıklama yapmadı, diyelim ki bizde sıradakileri yazdırmadık. Ne olacaktı? Buna göre araya kaynak mı yapılacaktı? Kimse kusura bakmasın arkadaşlar. Orada millet gece 1'den itibaren beklemeye başlamış. Biz işten güçten kaçıp gelmişiz sabahın köründe. Millet akşam işten gelip bizim önümüze mi geçecekti!
    Yerim adamı

tabiki haklısın o konuda .ilk gelenler once alır hakkıdır . araya kaynak yapanlar tabiki cezalandırılır :D
    benim demek istedigim sadece daha iyi organize edilebilirdi demek istiyorum . yani en azından satıs yapılan yerin girisi ,cıkısı , sırası belirgin olmalıydı.boyle bir organizayon yapılıyorsa bunu gorevlilerin yapması gerekiyor , alıcak olan insanların degil :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yerim adamı

gece 2.30 da orda oldum. bizden sonra 5 gibi geldi o listeyi yapan arkadaş. ilk 20 sırayı biz yapmıs ve boş zamanda adreslerimizi alıp online için battle tag alış verişi filan yaptık. o liste oyle cıktı sonra uzadıkca devam etti sen ne açıcan filan. gayri resmi bizim kim ne oynayacak vs diye listemiz aralın eline hazır liste olarak sunuldu. 300 kişinin listesiyle uğraştı çocuk. aral'ın şeyinde değildi son ana kadar. 4 de saund check ve sistemi kurmak için gelip 8 e kadar aralıklarla ki ( en az 2.5 3 saat 18.00 -19.00 arası bi sustular ) kafamızı ütülediler. parçalar da çok iyi değildi bi kısmını en ön sırada olmamıza rağmen sözleri bile anlayamadık sistemsel bi boklukta vardı... gece gelen arkadaşlarla kaynaşmasak çok daha sıkıcı geçecekti eminim. 20 kişi gayet güzel dönüşümlü yeme içme ihtiyaç vs. taburelere oturma uyuma eşyalara sahip çıkma oldu. ARAL'a yazık cidden ucuza çıkarılmaya çalışılmış bir organizasyondu bence... vasat not aldı hepimizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 15 Mayıs 2012; 13:57:20 >

• BURADAN DÜN AKŞAM İLE İLGİLİ TELEVİZYON KANALLARINDA ÇIKAN TÜM HABERLERİ İZLEYEBİLİRSİNİZ

http://tvarsivi.com/?q=diablo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Yayını baştan izleme şansımız var mı acaba?

İzleyebildiniz mi siz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotrozan

BURADAN DÜN AKŞAM İLE İLGİLİ TELEVİZYON KANALLARINDA ÇIKAN TÜM HABERLERİ İZLEYEBİLİRSİNİZ

Dünki canlı yayını tekrar izleme imkanımız var mıdır ?
  • Bu arada dünkü lansmanı lütfen tekrar yayınlarmısınız? Sabah 6 da kalkmak zorunda olduğumuz için kaçırdık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

BURADAN DÜN AKŞAM İLE İLGİLİ TELEVİZYON KANALLARINDA ÇIKAN TÜM HABERLERİ İZLEYEBİLİRSİNİZ

bilmiyorum inşallah vardır da tekrar izleriz

• sonlara Doğru İzleyemedim Tekrarı Veririlir umarım
  • Bende izlemek isterdim ne yazıkki kaçırdım.

Yayını tekrar isterüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exchange

Bu arada dünkü lansmanı lütfen tekrar yayınlarmısınız? Sabah 6 da kalkmak zorunda olduğumuz için kaçırdık...

+1907
  • quote:

quote:

quote:

Bakalım, zaten herkes izlemek istiyor...

Bir şey olursa haber verir misiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bakalım, zaten herkes izlemek istiyor...

Bir şey olursa haber verir misiniz ?

elbette hocam zaten bana kalmadan siz de görürsünüz

• Ya Beyler Erdinç abi Artık Çalışmıcakmı DH Ve BSC de. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giovannii -- 15 Mayıs 2012; 15:02:48 >
  • Arkadaşlar Mesut Çevik yayın sırasında yine canlı yayın görüntülerinden oluşan bir kolaj hazırlayacaklarını söyledi.Bakarsınız direk editlenmemiş olanını koyarlarda yine güleriz.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.