Şimdi Ara

Diablo 3 için 3d ortam tasarımcısı aranılıyormuş!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blizzard`ın sitesinde Diablo için 3d ortam tasarımcısı aradıklarına dair ilan yazılmış. Yani yapımına başlanılmış. Cidden çok mutlu oldum şimdi. İlgili ilan aşağıdadır.

Hot Job –
    Lead 3D Environment Artist
    Blizzard Entertainment, the developer of Diablo and Diablo II, is looking for a lead 3D environment artist skilled at creating models and texture maps for both architectural and natural environments. The ideal candidate has experience modeling and texturing assets for a diverse visual range of environments, check out the job posting.

• arıyor ama diablo 3 için aradığını söylemiyor ki.
  • Çaycı felan lazım değilmi ya temizlikçi BEn çalışıyım orda kendimi geliştiririm ben tasarımcı olarak gidiyim sonra diyim güzel çay demlerim ee temizliğimde iyidir belki alırlar.
  • Hayır dikkatli okursanız Diablo projesinin ekibinde çalışacak bir 3 d tasarımcı arıyorlar. Tutup da adamlar Diablo 2 i yeniden 3d grafiklerle yapacak deiğiller. Eğer ingilizcesiniz varsa ilanı iyice okumanızı ve idrak etmenizi öneririm sayın Neuro.
  • kaç yıldır arıyolar daha bulamadılar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ürkeksincap

Hayır dikkatli okursanız Diablo projesinin ekibinde çalışacak bir 3 d tasarımcı arıyorlar. Tutup da adamlar Diablo 2 i yeniden 3d grafiklerle yapacak deiğiller. Eğer ingilizcesiniz varsa ilanı iyice okumanızı ve idrak etmenizi öneririm sayın Neuro.

Sanırım öle bişi demio.

Blizzard şirketi, diablo 1 ve dablo 2 nin yapımcısı, 3D Tasarım Becerisi olan vs.... Die Dewam Edio

Diablo 3 için aradığı muhtemel ama başka bi oyun içinde arıyor olabilir. (Wow'un Yeni Bi Exp.'i Fln da olabilir) Yazıda Belirtilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 5 Ağustos 2007; 22:29:36 >
  • quote:

Hayır dikkatli okursanız Diablo projesinin ekibinde çalışacak bir 3 d tasarımcı arıyorlar. Tutup da adamlar Diablo 2 i yeniden 3d grafiklerle yapacak deiğiller. Eğer ingilizcesiniz varsa ilanı iyice okumanızı ve idrak etmenizi öneririm sayın Neuro.

Hot Job –
    Lead 3D Environment Artist
    Blizzard Entertainment, the developer of Diablo and Diablo II, is looking for a lead 3D environment artist skilled at creATIng models and texture maps for both architectural and natural environments. The ideal candidate has experience modeling and texturing assets for a diverse visual range of environments, check out the job posting.

çeviriyim o zaman:

diablo 1 ve 2 nin geliştiricisi blizzard model yaratma, mimari ve doğal harita dizaynında beceriki 3d çevre tasarımcısı arıyor....

bunun neresinde biz diablo 3 yapacaz onun için 3d tasarımcı arıyoruz diyor?

ben working at diablo project veya for diablo project diye bir şey göremiyorum burada.

sadece başında "diablo 1 ve 2'nin geliştiricisi blizzard" diyor o kadar. ha bu cümleyle başlayarak belki diablo 3'ü ima etmiş olabilir. ama direk olarak yeni bir diablo projesinde çalışacak eleman diye birşey demiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 7 Ağustos 2007; 14:37:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bbr

quote:

Sanırım öle bişi demio.

Blizzard şirketi, diablo 1 ve dablo 2 nin yapımcısı, 3D Tasarım Becerisi olan vs.... Die Dewam Edio

Diablo 3 için aradığı muhtemel ama başka bi oyun içinde arıyor olabilir. (Wow'un Yeni Bi Exp.'i Fln da olabilir) Yazıda Belirtilmemiş.

Lütfen çıkarmasınlar artık Wow için ek paket. Sinirlerim bozuluyor.

• quote:

sen dikkatli okusan oyle olmadıgını gorecen. diablo projesinin ekibinde calısacak diye bi ifade yok orda. "the developer of Diablo and Diablo II" yani diablo ve diablo 2 yi geliştirenler eleman arıyolar. bu adamlar farklı bi proje icin arıyo da olabilirler. sadece referans olarak diablo yu gosteeiyolar.

soyle bi haber de ben veriyim. warcraft 3 frozen throne dan sonra blizzard warcraft projesini bitirdiğini acıklıyo sanırım sitesinin FAQ bolumundeydi. buna gore stracraftın da yenisi cıktından dolayı diablo 3 icin calısma baslatabilirler belki. ama bi de diablo yu yapan ekibin blizzard'dan ayrıldıgı soyleniyodu bi ara

• 3 boyutlu yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi
  • Blizzard SC2'yi duyurduktan 2 yıl önce oyunu yapmaya başlamıştı bile. Adamlar 2 yıl oyunun yapımını gizlediler hiçbirşey sızdırmadılar dışarıya. ÖSS sorularının hazılanışı gibi

Bence Diablo 3'ün yapımına çoktan başladılar bile. Benim derdim oyunun duyuruluş/çıkış tarihi değil, görünümün fps olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 10 Ağustos 2007; 2:25:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: er38

3 boyutlu yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi

neden dostum 2 boyutlu oyunmu olur bu saaten sonra bak sacred e veya titan queste bal gibide oluyor ki dx10 kullanarak neler yaparlar bi düşün
  • gazeteye de ilan versinler oldu olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmH_MD -- 10 Ağustos 2007; 10:35:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

Orjinalden alıntı: er38

3 boyutlu yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi

neden dostum 2 boyutlu oyunmu olur bu saaten sonra bak sacred e veya titan queste bal gibide oluyor ki dx10 kullanarak neler yaparlar bi düşün

Benim asıl korkum warcraft3 gibi olması titan güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.