Şimdi Ara

Diablo 3 Isı Oranları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo beta ya hic gitmedim tam surumunu direk gormek icin:) BF3 , Skyrim vb. Oyunlarda oluyor goruntu ayarlarini ne varsa actigim sekilde dusunun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iankas

5-6 ay once yaptim tum sistemi peki denemem gereken PS daha yuksekmi olmali? Yoksa Bendemi PS da teknik bir sorunmu vardir?

Bu arada bende oyunları 82" Lcd oynuyorum 100hz ..en az 850waat dene.Zaten herzaman oluyorsa sorunu anında çözmüş olucaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiLoN -- 11 Mayıs 2012; 19:48:41 >
  • hayret.. benım masa ustu makıne donanım olarak daha zayıf ama 70 dereceye bıle gelmıyor hıc bır oyunda.. Dıablo betadada 70 dereceye gelmedı hıc masa ustu..

Ama dız ustu makınem ( y570 ) çostu dıablo kasarken 100 dereceyı gordum her seferınde ısyan ettım.

masa ustu..
    5970 graphıc card
    i7 950 cpu
    8 gb ram
    asus p6x58d-e bord

Sonradan aklıma geldı belkı sorun kasadadır.. Ben Sılverstone Raven 2 kullanıyorum altta 21 cm 3 fan ustte 17 cm 2 fan ( egzos ) var. ıslemcı uzerınde venom sogutucu var belkı fark kasadandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Mayıs 2012; 21:36:21 >
  • öncelikle bf3 oynayıp bize bütün sıcaklıkları vermen lazım hocam
    cpu için "core temp", ekran kartı için de "msi afterburner" programlarını yükle bir sıcaklıklara bakalım
    psu yeterli gibi gözüküyor ama markasını ve modelini tam olarak yazarsan daha iyi yardım edebilirim
    bir de ilk mesajında 80 dereceye çıkıyor demişsin ama çıkan nedir acaba? cpu mu ekran kartımı?
    son olarak acaba program kapandığı zaman sağ altta görüntü yanıt vermeyi kesti tarzında bir şey çıkıyor mu?
    kapandığı zaman acaba nasıl oluyor bir farklılık görebiliyor musun yani
    bunlara cevap verirsen sorununu çözebiliriz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Mayıs 2012; 22:32:57 >
  • imzamdaki sistemle betada en fazla 71 derece gördüm gece 67-68 arası ortam sıcaklığına göre değişiyor 1 fan içeri - 3 egzos fan olarak kullanıyorum bence betadan aldığımız sonuçlara pek bakmamak gerek nede olsa beta ve tam uyumlu bir oyun olduğunu düşünmüyorum beta kendi başna 4.5 gb gibi bir boyutu vardı zaten bana epeyce fazla gelmişti her hangi bir betaya göre bence full sürümde bu tarz sıcaklık problemleri olmayacaktır
  • Son act,burning hell'de geçiyorsa bayağı sıcak olacaktır.
  • Sistemde sorun vardır illaki özellikle hız aşırtma felanda yoksa hiçbir oyunda kapanmaması lazım , termal macundan felan mı acaba?

Benim sistem i5 2500k - 6770 ekran kartı , Playstation TV den oynuyorum Full HD. , genelde starcraft 2 oynuyorum hiç takılma kapanma olmadı.Ama çok sinir olurum olsada.
  • quote:

Herkese selamlar,

Belki fazla takıntılı olduğumdan olabilir fakat PC im ısılarını pek normal görmiyorum başımdan gecenleri ve sistemimi kısaca yazıp izniniz ile sizlere danışmak istiyorum Diablo 3 heycanı ile beklerken diabloda kapanma sorunları olsun istemiyorum:)

Sistem: P8P67 Asus Ana Kart ( Stabil masaüstü ısısı 25 Derece)
    i7 2600 Intel İşlemci ( Stabil masaüstü ısısı 26 Derece)
    GTX 580 NVidia Ekran Kartı ( Stabil masaüstü ısısı 37 Derece) Full HD Led Tv ye bağlı ---------------> Sorunun burada oyun oynarken olacağını düşünüyorum ---> Battle Field 3 75-80 Deerece kimi zaman kapatıyor --- Skyrim 70-75 Derece Nadiren kapatıyor.
    16 GB Sniper Ram
    60 Gb SSD
    1 TB HDD

Kasa da 3 fan ile soğutma 1 fan ile eksoz uyguluyorum , işlemci fanımı değiştirdim Zalman fan kullanıyorum. Oyunlarda 80 dereceyi genelde görüyor belkide geçiyor ve kapanıyor bu da normal olarak insanı çıldırtıyor.

BENİM SORUM DIABLO 3 U FULL PERFORMANSTA OYNARKEN ISILAR SİZCE NASIL OLUR? BETADA ISILARI TEST EDEN OLDU MU? EĞER GERÇEKTEN BİR SORUN VAR İSE PAZARTESİYE KADAR MASRAFI COK YUKSEK OLMADAN NE ÖNEREBİLİRSİNİZ ÖNLEM ALMAK İÇİN?

Ciddi anlamda gerginlik veriyor kapanma sorununu yaşama korkusu ve insanı çıldırtıyor kimi zaman? İstanbulda havalar ısınmaya başladığından bu sorun iyice artacak gibi. Eğer şu sogutma sistemini kullan gibi bir cevap verirseniz sizdem ricam benim donanımıma uygun linkine de atmanız zahmet olmaz ise. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım ve Diabloya günler kala sabır dilerim :)

Sistem benimkiyle aynı nerdeyse sadece bende 4x2 8gb ram var.
    Beta'da full ayarlarda oynadım, hiçbir problem olmadı. Monitör daha yüksek refresh rate desteklese yüksek fps'de dahi oynayacaktım fakat screen tearing dediğimiz olaydan dolayı fps'i sabitlemek zorunda kaldım.

• Fan sistemimde sorun olabilirmi? Kasanın onunde 1 tane içeri üflüyor, yanında bir tane içeri üflüyor , üstünde bir tane içeri üflüyor ve arkada bir eksoz bulunuyor . İçerideki ısıyımı hızlı atamıyor acaba? bFanlar bir tanesini de eksoz a mı cevirsem? yani 2 içeri 2 dısarı olcak sekilde.

edit: yanlıs bilgi vermişim usteki fanda eksoz gorevi goruyor. Ust arka eksoz on yan içeri şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iankas -- 12 Mayıs 2012; 16:54:34 >
  • Ekran kartı ısılarında anormallik goruyorum ben Ekran kartı için su sogutma sistemleri varmı? Var ise benim ekran kartıma uygun olan bir ürünün linkini atarsanız o şekilde kurtarabileceğimi düşünüyorum
  • quote:

Ekran kartı ısılarında anormallik goruyorum ben Ekran kartı için su sogutma sistemleri varmı? Var ise benim ekran kartıma uygun olan bir ürünün linkini atarsanız o şekilde kurtarabileceğimi düşünüyorum

ekran kartı ısılarında sorun yok ama yukarıda yazdığım mesajdaki soruları cevaplarsan sorununu çözeriz
  • Tamamdır hemen programları indirip fotograflarını koyacağım.
  • son olarak hocam oyun kapandığında sağ altta çalışan programların orada şöyle bir yazı ile karşılaştın mı?

Diablo 3 Isı Oranları
  •  Diablo 3 Isı Oranları
    stabil normal halde iken

Uploaded with ImageShack.us

Diablo 3 Isı Oranları
    BF3 oynarken

Uploaded with ImageShack.us

Kapanma olmadı bu sefer yolladığınız fotoğraftaki gibi bir hata gelmiyor sorgusuz sualsiz kapatıyor ve hiç bir uyarı gelmiyor:)

• bizim için kapandığı zaman önemli hocam
    ama sıcaklıklarda sorun yok normal gibi cpu da ekran kartı da
    bir de bf3 de vsync i kapalı tutarsan ekran kartına tam yük bindirmiş oluruz
    bu direkt kapanma olayı hiç başıma gelmemişti
  • vsync açıkmı durmalı?
  • kapalı durursa daha iyi olur sıcaklıklar daha da artar sorunun nereden kaynaklandığını öğrenebiliriz

edit:bir de psu nun markası ve modelini tam olarak yazarsan iyi olur hocam
    belki ekran kartına yeteri kadar güç veremiyordur ve belli bir yerden sonra program güvenlik amaçlı kapatılıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Mayıs 2012; 18:20:45 >
  • Thermaltake Element T vk9000 series kasa kullanıyorum onun uzerinde gelen 700 w lık PS var markasını bilemiyorum açıkcası .
  • walla ben acıyorum yüzde 100 ekran kartı fan yüzde 88 işlemci fan alıyorum tıkacı kulagıma oynuyorum güzel güzel
  • Ekran kartının fanını nasıl maksimuma alabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.