Şimdi Ara

Diablo 3 Level 13'e kadar Free to Play oldu! (Guest Pass'e Son!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaynak;http://eu.battle.net/d3/en/blog/5630071/Diablo_III_FREE_Starter_Edition_Now_Available-15_08_2012

Oyunu satın almadan önce denemek isteyen arkadaşlar artık guest pass bulmak zorunda kalmayacak. Artık Level 13 yada Skeleton King'e kadar olan Starter Edition'ı herkes deneyebilecek. Battle.Net hesabınızın olması yeterli. Blizzard, satın alan kişilerden oyun diskinin temin edilmesini istemiş ama internetten de indirilebilir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krdlk -- 15 Ağustos 2012; 23:27:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Tamda ben açacaktım konuyu hızlı davranmışsın hayırlı olsun Yeni kurbanlar geliyor oyuna.

ben yararlandım bundan oyun şu an iniyor,
    guest pass nedir görüp duruyorum ama bilmiyorum ne olduğunu söyleyebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Tamda ben açacaktım konuyu hızlı davranmışsın hayırlı olsun Yeni kurbanlar geliyor oyuna.

+1 baktılar oynayan kalmadı açtılar sözde ilk ay açılacaktı
  • satın almadan indirebiliyormuyuz acaba? indirilecek yeri göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_R

Guest Pass, satın alınan oyunun içinden çıkan (2 adet) deneme kuponu. Bu kuponlar denemek isteyen arkadaşlara verilip onlarında oyunu denemesini sağlıyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

satın almadan indirebiliyormuyuz acaba? indirilecek yeri göremedim.

Blizzard mesajda oyun diskinden kurulmasını söylemiş. Ama torrent vb tarzda sitelerde var. Deneme sürümü olduğundan kurulum dosyasını oralardan almak bir sorun oluşturmaz. Torrent'ten indirip deneyen arkadaşlar vardır belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: krdlk

quote:

Guest Pass, satın alınan oyunun içinden çıkan (2 adet) deneme kuponu. Bu kuponlar denemek isteyen arkadaşlara verilip onlarında oyunu denemesini sağlıyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

satın almadan indirebiliyormuyuz acaba? indirilecek yeri göremedim.

Blizzard mesajda oyun diskinden kurulmasını söylemiş. Ama torrent vb tarzda sitelerde var. Deneme sürümü olduğundan kurulum dosyasını oralardan almak bir sorun oluşturmaz. Torrent'ten indirip deneyen arkadaşlar vardır belki.

Bu Guest pass bulursam yani 60 level kadar kasabilirmiyim. O özel yerlere gidebilirmiyim

Bu arada oyunu download etmek isteyen arkadaşlar logn oluyoruz account biliyoruz sağdaki hesaplarımızı yanındaki bolumden download game client biliyoruz ustte sekmelerden istediğinizi seçin diablo 3 de var orda . Ustte dediğim sekmeler ole hemen ustte değil yani wow yazisinin üstünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu Guest pass bulursam yani 60 leVel kadar kasabilirmiyim. O özel yerlere gidebilirmiyim

Bu arada oyunu download etmek isteyen arkadaşlar logn oluyoruz account biliyoruz sağdaki hesaplarımızı yanındaki bolumden download game client biliyoruz ustte sekmelerden istediğinizi seçin diablo 3 de var orda . Ustte dediğim sekmeler ole hemen ustte değil yani wow yazisinin üstünde.

Free to play olan deneme sürümü zaten guest pass kullanılarak oluşturulan deneme sürümünün yerine geldi. Yani guest pass'de de level 13 veya Skeleton King'e kadar oynayabiliyorsunuz. Oyunu bu süre zarfında beğenirseniz tam sürüm olarak satın alıp 60 level'a kadar oynayabilirsiniz.
  • deneme sürümünde ah item koyup satabiliyormuyuz. bu çok önemli. mümkünse 2. hesapları açarak ah daki 10 slot olayını bir nebze olsun aşabiliriz.
  • Oyunu almayı düşünüyordum ama deneme fırsatı bulmak iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekun

deneme sürümünde ah item koyup satabiliyormuyuz. bu çok önemli. mümkünse 2. hesapları açarak ah daki 10 slot olayını bir nebze olsun aşabiliriz.

sanmıyorum öyle bir şeye izin vereceklerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekun

deneme sürümünde ah item koyup satabiliyormuyuz. bu çok önemli. mümkünse 2. hesapları açarak ah daki 10 slot olayını bir nebze olsun aşabiliriz.

Oyunu alana kadar Guest Pass ile oynadım. AH kapalı oluyor deneme sürümünde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çakal bu blizzard var ya..

13 levellarda falan oyunda zaten level atlayacam diye bir heves bir güzellikler bir şakalar komiklikler, kısaca oyun içine işliyor. 60 olunca mal gibi kalıyorsun ortada gerçek yüzünü görüyorsun oyunun.

Ah Blizzard ah bu para aşkı sendeki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Ağustos 2012; 20:42:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.