Şimdi Ara

Diablo 3 oyunda takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar oyun içinde çok fazla takılma yaşıyorum bazı arkadaşlar mağralara girdiginde kasma sorunları ile karşılaşıyormuş ama ben boş alanda yürürken bile ufak atlamalardan kurtulamıyorum( skili vurdukta sonra kutun bir saniye geç kırlıması gibi) Her oyunu bugüne kadar hiç sıkıntısız oynayabiliyordum fakat bu sıkıntının diablo 3te karşıma çıkması beni gerçekten şaşırttı.

Oyunun grafik ayarlarını düşürmek 4 çekirdekten yalnızca 2sini seçmek gibi şeyler sorunu çözmedi. Bütün driver güncellemeleri tam fakat hala bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim Pc özellikleri aşağıdaki gibidir.

İşlemci: i5
    Ram: 4gb DDR3 kingston
    Ekran kartı: G-force 260

• up
  • sanırım laptop kullanıyosun 260m ekran kartı o oyun için yetersiz kasmalar o yuzden buyuk ıhtımalle ekran çözünürlügünü düşürürsen biraz fps artışı olabilir
  • Arada takılmalar bende de oluyor,ekran kartıyla ilgili değil,oyun internet bağlantısı gerektiriyor,bazen serverlar yoğun olunca oyunda lag oluyor haliyle
  • arkadaşlar bu oyunda türkçe dil seçeneği var mı? olacak diye o kadar yaygara koparılmıştı oyun çıkmadan. şimdide yok deniyor. oyun sizde olduğuna göre durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lezgi

arkadaşlar bu oyunda türkçe dil seçeneği var mı? olacak diye o kadar yaygara koparılmıştı oyun çıkmadan. şimdide yok deniyor. oyun sizde olduğuna göre durum nedir?

türkçe dil seçeneği maalesef yok.
  • Takilmadan kastin hard disk kasilmalariysa bunun donanimla ya da server larla asla ilgisi yok... Resmi forumlarda bu konuda simdiye kadar acilmis yuzlerce baslik var problemin ismi Loading assets. Malesef ben de bu sorunu yasiyorum ki ben BF3 u max ayarlarda hic problemsiz oynuyorum, D3 un engine tasarimi berbat o nedenle bazi bilgisayarlarda (cogu bilgisyaarda) loading assets problemi goruluyor ve mikro bir saniyelik ve surekli takilmalar oluyor nedeni tam bilinmiyor Blizzard da bu konuda sessiz su anda musterilerini yari yolda birakmis durumda forumlar yikiliyor bu problemle Blizzard dan cit yok. Beklemekten baska caremiz yok su an icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 23 Mayıs 2012; 2:13:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bu sorun herkezde var kafanı yorma. Blizzard üzerinde çalıştklarını söyledi ama bakalım. Su an server kapandı patch gelicekmiş umarım çözmüşlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoreHowl

Dostum bu sorun herkezde var kafanı yorma. Blizzard üzerinde çalıştklarını söyledi ama bakalım. Su an server kapandı patch gelicekmiş umarım çözmüşlerdir.

Patch gelceğini zannetmiyorum 1 haftada çok zor özellikle hack olaylarından sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Dostum bu sorun herkezde var kafanı yorma. Blizzard üzerinde çalıştklarını söyledi ama bakalım. Su an server kapandı patch gelicekmiş umarım çözmüşlerdir.

Patch gelceğini zannetmiyorum 1 haftada çok zor özellikle hack olaylarından sonra

Serverda anons yaptılar update gelicek diye. Bakalım bir ümit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

quote:

Orijinalden alıntı: Lezgi

arkadaşlar bu oyunda türkçe dil seçeneği var mı? olacak diye o kadar yaygara koparılmıştı oyun çıkmadan. şimdide yok deniyor. oyun sizde olduğuna göre durum nedir?

türkçe dil seçeneği maalesef yok.

Türkçe yok ama gelecek diyorlar ne kadar doğru bilemiyoruz daha (:
  • quote:

Ölüm korkusu olan birine herkes bir gün ölecek kafanı yorma mı demek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

sanırım laptop kullanıyosun 260m ekran kartı o oyun için yetersiz kasmalar o yuzden buyuk ıhtımalle ekran çözünürlügünü düşürürsen biraz fps artışı olabilir

Neredeyse aynı sistemde bir laptop var ama onda hiç bir sorun yaşamıyorum ekran kartı ile alakalı oldugunu düşünmüyorum çünkü daha büyük ve daha iyi ekran kartı isteyen oyunları maximum seviyede oynayabiliyorum. Diablod'da en düşük ayarları seçipte oynayamak beni çaresiz bırakan şey zaten. Başka bir çözümü olmalı , iki eş değerli pc arasında bu kadar büyük oynanış farkı olması bunu gösteriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.