Şimdi Ara

Diablo 3 Vardiyasına Varmısın (Hesap Kullanım Dışı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tonimotto

Evet arkadaşlar eğer bu konuyu okuyorsanız sizde muhtemelen benim gibi çekiliş çekiliş koşturup , çıkmayınca okkalı sövenlerden biri olmalısınız. Elimde bir adet hesap bulunmaktadır amacım bunu uygun saatlere bölerek en iyi şekilde değerlendirmek. Keyi aldıktan sonra bir kaç arkadaş PM yoluyla bana ulaşmışlardı.Onları listenin başına koyacağım herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması için gelen pmleri buraya ekleyeceğim ki herkesin için rahat olsun. Vardiya sistemini yarın akşam 10 gibi uygulamaya koyalım. İsteyenler nickleriyle beraber müsait oldukları saati belirtsinler. Yarına kadar düzene koyup hayata geçirelim...

Biz yokken Bögüalp arkadaşımız vardı herşey onun sayesinde başladı biz sadece sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Bu arada böyle saat ayarlaması yapmak benim içinde iyi oldu yarın öbürgün elemanların izin ve shiftlerini hazırlarken kolaylık olacak

CUMASaat 11:00 - 15:00 arası Blackworms adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.
    CUMASaat 15:00 - 19:00 arası TheExecutioner adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.
    CUMASaat 19:00 - 23:00 arası Fasttimes87 adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.
    CUMASaat 23:00 - 02:00 arası SuRmert adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır. Kendisi 23:00 - 01:00 demiş ama bir saatte biz kıyak geçelim

CUMAYI - CUMARTESİYE BAĞLAYAN GECE Saat 02:00 - 06:00 arası Yûiji adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.
    CUMARTESİ Saat 06:00 - 10:00 Manatox adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.
    CUMARTESİSaat 10:00 - 15:00 arası celtic_frost adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır. (Kendisininde uygun olması durumunda , aksi belirtilmedikçe)

CUMARTESİ Saat 23:00 - 02:00 arası GoStoP adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.

Vay arkadaş daha önce bir beta keyi böyle sistematik ve grupsal kullanılan oyun görmediydim.

Diablo fena şey, nelere sebeb oluveriyor.

Başarılı bir çalışma. Forum paylaşımının materyalize oluşu. Tebrik ediyorum bu postu ve katılanları.

• quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

quote:

Şu an cevapsız Pm kalmamıştır mesaiye başlayacak ilk arkadaşa KEY gönderilmiştir.

mesai yapan arkadaşlar birbirlerine saatine göre sırayla key'i pm mi atıcak , yoksa siz mi yolluycaksınız ?

Vardiyası biten başlayacak olana PM olarak yollayacak dostum. Moladan sonra gelen pmler ve postlar doğrultusunda listeyi güncelleyeceğim.
  • Meraba arkadaşlar,

Launcherdan başlatıyorum oyunu fakat Uptading Setup Files kısmında takılıp kalıyor,bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun ?

Edit:Sonunda o ekranı geçtim fakat sabah indirdiğim ve indirdiğimden gayet emin olduğum oyunun downloadı tekrar başladı,umarım 19'a kadar iner.İlk başta 1mb/s ile iniyordu fakat şuan 70kb gibi komik bir hıza düştü eğer sürem içerisinde bitmezse keyi hemen sıradakine yollayacağım.

@tonimotto

Hocam eğer bugün inmezse ve uygun görürseniz Cumartesi günü sabah 8-12 arası oynayabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahatma Gandhi -- 13 Nisan 2012; 19:32:04 >
  • hocam 1. mesajınıza "Vardiyası biten başlayacak olana PM olarak yollayacak" ibaresini eklerseniz iyi olur.

bu arada 2-6 arası pek fazla talip çıkmaz ben her gün müsaitim beni her zaman o saate yazabilirsiniz. D3 ile uykusuz geceler
  • Hocam beni de Pazar uygun bir saate yazabilir misiniz? 13.00-02.00 arası herhangi bir aralık olabilir.
  • Beni de pazar günü 01:00'a kadar yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRAZY Hero -- 13 Nisan 2012; 21:25:33 >
  • quote:

Evet arkadaşlar eğer bu konuyu okuyorsanız sizde muhtemelen benim gibi çekiliş çekiliş koşturup , çıkmayınca okkalı sövenlerden biri olmalısınız. Elimde bir adet hesap bulunmaktadır amacım bunu uygun saatlere bölerek en iyi şekilde değerlendirmek. Keyi aldıktan sonra bir kaç arkadaş PM yoluyla bana ulaşmışlardı.Onları listenin başına koyacağım herhangi bir yanlış anlaşılma olmaması için gelen pmleri buraya ekleyeceğim ki herkesin için rahat olsun. Vardiya sistemini yarın akşam 10 gibi uygulamaya koyalım. İsteyenler nickleriyle beraber müsait oldukları saati belirtsinler. Yarına kadar düzene koyup hayata geçirelim...

Biz yokken Bögüalp arkadaşımız vardı herşey onun sayesinde başladı biz sadece sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Bu arada böyle saat ayarlaması yapmak benim içinde iyi oldu yarın öbürgün elemanların izin ve shiftlerini hazırlarken kolaylık olacak

CUMASaat 11:00 - 15:00 arası Blackworms adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.
    CUMASaat 15:00 - 19:00 arası TheExecutioner adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.
    CUMASaat 19:00 - 23:00 arası Fasttimes87 adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.
    CUMASaat 23:00 - 02:00 arası SuRmert adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır. Kendisi 23:00 - 01:00 demiş ama bir saatte biz kıyak geçelim

CUMAYI - CUMARTESİYE BAĞLAYAN GECE Saat 02:00 - 06:00 arası Yûiji adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.
    CUMARTESİ Saat 06:00 - 10:00 Manatox adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.
    CUMARTESİSaat 10:00 - 15:00 arası celtic_frost adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır. (Kendisininde uygun olması durumunda , aksi belirtilmedikçe)

CUMARTESİ Saat 23:00 - 02:00 arası GoStoP adlı arkadaşımız hesabı kullanacaktır.

ohh be allah razı olsun valla sonunda barbarımla iki kafa ucurucam neyse malum yarın işde var ben az kestirim nede olsa geç yatıcaz

• pazar gunu saat 3 den 5.30 a kadar kullanma imkanim var mi ? tesekkur ettim birde oyunun inmesi ne kadar surer.onceden mi indiriyoruz ? tesekkurler :)

edit 15 den 17.30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna -- 13 Nisan 2012; 19:31:07 >
  • İstekler doğrultusunda en iyi en uygun düzenlemeyi yaptım arkadaşlar.
  • hocam cumartesiyi pazara bağlayan gece benim saat boş eğer boş kalırsa beni yazarsın
  • Ben TTNet'in muhteşem kesintileriyle birlikte anca 1 saat oynayabildim o kadar saat içinde. O sürede sinirden ölmediysem, hayatım boyunca bir daha sinirlenerek öleceğimi düşünmüyorum. Olsun, bir saat kesintili de olsa bakınabildim en azından.
  • bende istediğin saatte oynayabilirim... gece sabaha karşı. gündüz..vs...:D
  • Fasttimes87 arkadaşımız oyunda değilmi şuanda değilse ben burdayım boş kalmasın şifre
  • quote:

İstekler doğrultusunda en iyi en uygun düzenlemeyi yaptım arkadaşlar.

teşekkür ettim fakat crazyhero 1 e kadar istemiş acaba benle onun pazar günü saatlerini değiştirsek olmaz mı ? çok ters bi saat benim için.hem onun da istediği olur.

çok saol :)
  • Oyundan disconnect olup duruyo yaff...Bi demon hunter oynayamadım.... tekrar bağlanıcam şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasttimes87

Oyundan disconnect olup duruyo yaff...Bi demon hunter oynayamadım.... tekrar bağlanıcam şimdi...

ttnetlemi alakalı yoksa aynı başkası girmeye çalışınca senimi atıyo acaba
  • problem devam ediyor mu acaba ? umarım oyunda problem yoktur. bu arada @SuRmert aman oyuna dalıp saat 2 yi geçirme :D senden sonra ben varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

problem devam ediyor mu acaba ? umarım oyunda problem yoktur. bu arada @SuRmert aman oyuna dalıp saat 2 yi geçirme :D senden sonra ben varım

275bin beta key dağıtılmış ondan yüklenme olmus anladığım kadarıyla hocam merak etme 2ye 5 kala haber edicewm en geç
  • Demon hunter harika.Bu fırsatı sağlayan arkadaşlara çok teşekkürler
  • Pazar sabahı 02:00 - 06:00 arası boşsa talibim o saatlere:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.