Şimdi Ara

Diablo 3 Vardiyasına Varmısın (Hesap Kullanım Dışı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • betayı denemek nasip oldu çok saolun bu fırsat için sıradaki arkadaşa pm attım
  • sayenizde oyunu oynamak nasip oldu. teşekkürler.

bilgileri sıradaki arkadaşa verdim.
  • Teşekkürler sayenizde bende oyunu oynama imkanım oldu.

Bende bilgileri sıradaki kişiye verdim.
  • Madem öyle üç günde bir başa falan dönelim. Yeni arkadaşlar gelmezse Pazartesi 11:00-15:00 sırasını alabilirim ben yine. Tabii ki denemeyen arkadaşlarımız olur da sıra artarsa, es geçeriz sorun değil.
  • benden sonra CUMARTESİ Saat 23:00 - 02:00 arası GoStoP gözüküyor. ondan önce kimse yok sanırım.

GoStoP 'a pm atıcağım
  • Tonimotto ve Bogualp'a teşekkürler.

hesap bilgilerini GoStop'a pm attım
  • Hocam ben de pazar günü 23:00-02:00'ye talibim
    Bir de oyunun us versiyonu mu yoksa eu versiyonu mu için geçerli bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiden23 -- 14 Nisan 2012; 15:49:39 >
  • Bildiğim kadarıyla US olanı indireceksin, yani zaten betada tek realm seçeneği var.
    Diablo-III-Beta-enUS-Setup.exe diye bir dosya olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepnir

Bildiğim kadarıyla US olanı indireceksin, yani zaten betada tek realm seçeneği var.
    Diablo-III-Beta-enUS-Setup.exe diye bir dosya olması lazım.

Çok teşekkür ederim.Ben de onu indirmeye başlamıştım.Bir aksilik olmasın diye bir daha sorayım dedim.
  • selam arkadaşlarbirazdan sıra bende suanda da kimse sırada yok bende bi deniyeyim dedim şifre ve kullanıcı adını.
    fakat pass username hatası veriyor acaba tekrardan bilen birisi( daha once kullananlardan ) atabilirmi şifre ve maili.
    ya kombinasyon hatalı ya da benim d3 de bi problem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

selam arkadaşlarbirazdan sıra bende suanda da kimse sırada yok bende bi deniyeyim dedim şifre ve kullanıcı adını.
    fakat pass username hatası veriyor acaba tekrardan bilen birisi( daha once kullananlardan ) atabilirmi şifre ve maili.
    ya kombinasyon hatalı ya da benim d3 de bi problem var

denedin mi tekrar ?
  • Arkadaşlar tekrardan slm kusura bakmayın güncelleme yapamadım iş güç koşturmaca. Biz en iyisi 3'erli grup yapıp günde 8 saate çıkartalım cidden o kadar pm geliyorki ayarlama yapmak imkansız oldu.Burdan arkadaşlarıma bile yok çektim iki güne dayanırlar kapıya
  • Hocam başlığa ekleyin isterseniz, "Hayırseverlerden beta hesap alınır." gibisinden Belki hesabını veren çıkar. Sıkılmışlardır artık, aylardır oynuyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 14 Nisan 2012; 23:56:53 >
  • Log in ekranının yanına Flash Haber koymuşlar. 275000 key dağıttık bu kadar stress log in, disconnect, lag gibi hatalar verebilir diye.

edit : imla

Diablo 3 Vardiyasına Varmısın (Hesap Kullanım Dışı)

Diablo 3 Vardiyasına Varmısın (Hesap Kullanım Dışı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic_frost -- 15 Nisan 2012; 0:10:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Hocam başlığa ekleyin isterseniz, "Hayırseverlerden beta hesap alınır." gibisinden Belki hesabını veren çıkar. Sıkılmışlardır artık, aylardır oynuyolar

Hocam bir tane key yeterde artar bile bir yılda gelem pmler 3 günde geldi neredeyse ama olsun. Biz bir adet keyimizle mutluyuz

• Beyler oyuna girilmiyor , yabancı forumlarda şifre değiştirip girenler olmuş şifreyi değiştirmeye çalıştım fakat mail adresinede girilmiyor.
  • Sağlık olsun. Bu gidişle betayı göremeyeceğiz galiba. Gerçi şunun şurasında 1 ay kaldı, sayılı gün çabuk geçer.
  • Bugün deneyemeyecek miyiz acaba? mnf.trb ne alemdesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

Bugün deneyemeyecek miyiz acaba? mnf.trb ne alemdesin ?

Dostum hesap bilgilerinde değişiklik var sanırım mevcut pass ve id ile oyuna girilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRAZY Hero

Bugün deneyemeyecek miyiz acaba? mnf.trb ne alemdesin ?

malesef pm atan yok anlasilan bir sorun var.ben zaten giremeyecektim bu saatte sana direk yollayacaktim bilgileri ama durum gordugun gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.