Şimdi Ara

Diablo 3 - Yeni başlayana öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo 1-2 oynamadım ben zaten . Takas olduğu için 110 tl nin neredeyse 4te1 fiyatına denk geldi bana . Şu tatil döneminde oynanabilecek gibi duruyor öldürdünüz iyice ?

bir de şeyi sorayım ben şu an daha önce de dediğim gibi questleri takip ederek ilerliyorum leoric'e falan gitsem işime yarayacak item düşer mi ya da level açısından faydası olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 24 Ocak 2013; 14:05:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Diablo 1-2 oynamadım ben zaten . Takas olduğu için 110 tl nin neredeyse 4te1 fiyatına denk geldi bana . Şu tatil döneminde oynanabilecek gibi duruyor öldürdünüz iyice ?

bir de şeyi sorayım ben şu an daha önce de dediğim gibi questleri takip ederek ilerliyorum leoric'e falan gitsem işime yarayacak item düşer mi ya da level açısından faydası olur mu ?

fasakasa

officail forumları takip ediyorsan sende görüyorsundur. benim gördüğüm kadarıyla community nin kabaca yüzde 70 i oyunu kötü buluyor. metacriti user puanı 2 küsür..bu oyun kötü..istatistiklerde bunu gösteriyor.

şimdi senin kendine sorman gereken şu..ben yüzde 70 lik kesimden mi yoksa yüzde 30 luk kesimden miyim? Beklentileri yüksek olan, iyi bir oyun bekleyen, yüzde 70 den mi yoksa sanctuary de geçsin diablo 2 den tanıdık yüzler olsun, grafikelr iyi olsun gerisi önemli değil diyen yüzde 30 dan mı?

yüzde 70 ten isen hiç bulaşma. ama yok abi maksat zaman geçsin diyosan başla ama beklentilerini daima düşük tut..

• Daha önce Metin 2 oynadım dedin. Peki neden bıraktın?
  • Şunu anlayamıyorum arkadaş. Oyunu beğenmiyor olabilirsiniz size göre çok kötü bir oyun olabilir amma velakin oyuna yeni başlayacak bir arkadaşa neler yapması gerektiği anlatılacağına oynatmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bırakın da oyunun akıbetine kendisi oynayıp karar versin. Nedir bu vazgeçirme sevdası. Herkesin zevkleri ve renkleri bir olmaz ki. COD da oyuncular tarafından yerden yere vurulan bir oyun user skorlarıda rezalet ama bu oyunu oynayan milyonlarca insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Size tavsiyem her oyun için geçerli bu, oynamadan karar vermeyin verdirtmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

#keshberfo

olaya sadeec diablo ekseninde değil..farklı açılardan panaromik bakmak lazım. diğer rpg oyunlarla karşılaştırmak lazım..Bende sinirlensem sövsemde kasım ayına kadar oynadık.arkadaşlarla paritler yaptık..eğlendimmi..eh işte olduğu kadar.

ama stres her zaman zevkin önündeydi...bak mp7 single uber kasabilen barbar ım var...milyarlık char var üzerinde. yani bayıla bayıla ostressiz oynayabilirim..dps sıkıntım falan yok..ama hala eksik birşeyler var..bir tat eksik.

finallerim dolaysıyla ara verdim oyuna..oyuna ara verdiğim dönemde stres kaysayımın azaldığını hissettim..sonra farklı oyunlar oynadım..bir oyundan gerçekten zevk almanın ne olduğunu tekrar keşfettim.

çok net iddaa ediyorum, şu oyuna 1 ay ara ver farklı tatlar dene, obsesif bir diablo takıntın yoksa oyunu açmayı bile istemezsin.

oyun iyi diyenler diabloyu o akdar seviyor ki mevcut durumu içselleşirip bir nevi poliyannacılık oynuyorlar..kardeşim bu oyun kötü..bir rpg de itemization herşeydir..itemization ı epic fail olan bir rpg oyunu kötüdür. bu oyunun adı diablo 3 olmasaydı...d2 den kalan tatlı anıların hevesiyle alınmasaydı oynayanların yüzde 90 ı cd yi kırıp atardı. net...

oyunu en son 12.07.2012 de açmıştım, ta ki geçen haftaya kadar. 7. aydan beri, The Witcher, DragonAge, Sleeping Dogs, Assassin's Creed serisi ( 1-2-2BH-2R-3), Torchlight1-2, PoE CB ( kaldığım yerden devam edeyim dedim 3 gün sonra baydı), Skyrm ( tekrar deneyelim dedim, ama baydı ) oyunlarını oynadım, bitirdim ve tekrar oynayasım gelmedi. Diablo3 e tekrar bi bakayım ne var ne yok dedim, oyunu açtım patch attı, Paragon diye bi olay gelmiş allah allah dedim ne ki bu, sonra uber ring filan, eh beni oyalayacak en azından 4-5 ay daha götürecek materyaller bunlar. Neticede bir oyundan ne beklediğinle alakalı bir durum.
    Ben D1 - D2 - D2 Exp oynamış biriyim. Özellikle D2 zamanında piyasada RPG oyun yoktu bu sebeple D2 başımızın tacı modundaydı. Ama orda da herşey tek düzeydi. Ben de kabul ediyorum D3'ün dünyanın en iyi oyunu olmadığını.

Hayatının 4 senesini WoW'a , 3 senesini Rom'a ( runes of Magic) , hatrı sayılır ciddi bir süreyi Diablo serisine, Ultima Online'a , Sacret'a , Newer Winter Nights'a , Baldur's Gate'e harcamış biriyim. Şunu söyleyebilirim Diablo'dan kapsamlı bir RPG oyunu beklemek büyük hatadır. Diablo H&S bir RPG dir ve çooook yoğun RPG öğeleri yoktur.

Neticede beklenti meselesi...benim beklentilerim düşük ve oyunda hala yapacak şeylerim var, neticede MP1 seviyesinde XP farm yapabilecek düzeye yeni geldim ve daha önümde çooook uzun bir oyun süresi beni bekliyor. günde 12-13 saat oyun başında oturunca tükenmesi normal, ama benim gibi günde en fazla 2-3 saat hafta sonları bi misafir falan gelmezse 8-9- saat oyun başında oturabilince hala yapacak şeyler kalıyor :)

Ama seni de anlıyorum, tüketmişsin artık ve oyun içinde bir amacın kalmamış. Ama oyuna yeni başlayacak birine de 300+ Game Played'inin olduğu bir oyunu kötülemek garip değil mi ? sormazlar mı adama 300+ saat neden oynadın o zaman diye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

#keshberfo

olaya sadeec diablo ekseninde değil..farklı açılardan panaromik bakmak lazım. diğer rpg oyunlarla karşılaştırmak lazım..Bende sinirlensem sövsemde kasım ayına kadar oynadık.arkadaşlarla paritler yaptık..eğlendimmi..eh işte olduğu kadar.

ama stres her zaman zevkin önündeydi...bak mp7 single uber kasabilen barbar ım var...milyarlık char var üzerinde. yani bayıla bayıla ostressiz oynayabilirim..dps sıkıntım falan yok..ama hala eksik birşeyler var..bir tat eksik.

finallerim dolaysıyla ara verdim oyuna..oyuna ara verdiğim dönemde stres kaysayımın azaldığını hissettim..sonra farklı oyunlar oynadım..bir oyundan gerçekten zevk almanın ne olduğunu tekrar keşfettim.

çok net iddaa ediyorum, şu oyuna 1 ay ara ver farklı tatlar dene, obsesif bir diablo takıntın yoksa oyunu açmayı bile istemezsin.

oyun iyi diyenler diabloyu o akdar seviyor ki mevcut durumu içselleşirip bir nevi poliyannacılık oynuyorlar..kardeşim bu oyun kötü..bir rpg de itemization herşeydir..itemization ı epic fail olan bir rpg oyunu kötüdür. bu oyunun adı diablo 3 olmasaydı...d2 den kalan tatlı anıların hevesiyle alınmasaydı oynayanların yüzde 90 ı cd yi kırıp atardı. net...

oyunu en son 12.07.2012 de açmıştım, ta ki geçen haftaya kadar. 7. aydan beri, The Witcher, DragonAge, Sleeping Dogs, Assassin's Creed serisi ( 1-2-2BH-2R-3), Torchlight1-2, PoE CB ( kaldığım yerden devam edeyim dedim 3 gün sonra baydı), Skyrm ( tekrar deneyelim dedim, ama baydı ) oyunlarını oynadım, bitirdim ve tekrar oynayasım gelmedi. Diablo3 e tekrar bi bakayım ne var ne yok dedim, oyunu açtım patch attı, Paragon diye bi olay gelmiş allah allah dedim ne ki bu, sonra uber ring filan, eh beni oyalayacak en azından 4-5 ay daha götürecek materyaller bunlar. Neticede bir oyundan ne beklediğinle alakalı bir durum.
    Ben D1 - D2 - D2 Exp oynamış biriyim. Özellikle D2 zamanında piyasada RPG oyun yoktu bu sebeple D2 başımızın tacı modundaydı. Ama orda da herşey tek düzeydi. Ben de kabul ediyorum D3'ün dünyanın en iyi oyunu olmadığını.

Hayatının 4 senesini WoW'a , 3 senesini Rom'a ( runes of Magic) , hatrı sayılır ciddi bir süreyi Diablo serisine, Ultima Online'a , Sacret'a , Newer Winter Nights'a , Baldur's Gate'e harcamış biriyim. Şunu söyleyebilirim Diablo'dan kapsamlı bir RPG oyunu beklemek büyük hatadır. Diablo H&S bir RPG dir ve çooook yoğun RPG öğeleri yoktur.

Neticede beklenti meselesi...benim beklentilerim düşük ve oyunda hala yapacak şeylerim var, neticede MP1 seviyesinde XP farm yapabilecek düzeye yeni geldim ve daha önümde çooook uzun bir oyun süresi beni bekliyor. günde 12-13 saat oyun başında oturunca tükenmesi normal, ama benim gibi günde en fazla 2-3 saat hafta sonları bi misafir falan gelmezse 8-9- saat oyun başında oturabilince hala yapacak şeyler kalıyor :)

Ama seni de anlıyorum, tüketmişsin artık ve oyun içinde bir amacın kalmamış. Ama oyuna yeni başlayacak birine de 300+ Game Played'inin olduğu bir oyunu kötülemek garip değil mi ? sormazlar mı adama 300+ saat neden oynadın o zaman diye ?

abi benim gibi old school ların hepsi "diablo" isminin hatırına ya sabır dedi..tiksinsede bırakmak istemedi..yahu adamlar geceden dükkanlar önünde yatıp sıraya girdi..yaşanan hayal kırıklığını düşünsene..kolaymı silip atmak..benim bile silip atmam 9 ay sürdü. resmi forumlarda okuyorum hala olacak arkadaşlar sabredelim modunda birçok insan var:)..dostum sende bende diablo ya aşıktık..sevdiğimiz kadının ne hale geldiği bizi üzsede ona zaman tanımak istedik..tanıdık.halada tanıyoruz.

ama benim için kredi bitti..birçok kullanıcı içinde bitti..abd serverlarında oyuncu sayısı inanılmaz düştüğü içinde Jay Wilson - Blizz üst yönetimi aşkı bitti.

istatiksel veriler ışığında da bu oyun kötü..nokta..ama sen beğenebilirsin.olabilir.herkes sevmeyecek diye birşey yok..ama sende çoğunluğun beğenmediği bir oyuna "iyi" deme..rasyonel veriler ışığında belli ki bu oyun kötü ama beni sardı falan de:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Şunu anlayamıyorum arkadaş. Oyunu beğenmiyor olabilirsiniz size göre çok kötü bir oyun olabilir amma velakin oyuna yeni başlayacak bir arkadaşa neler yapması gerektiği anlatılacağına oynatmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bırakın da oyunun akıbetine kendisi oynayıp karar versin. Nedir bu vazgeçirme sevdası. Herkesin zevkleri ve renkleri bir olmaz ki. COD da oyuncular tarafından yerden yere vurulan bir oyun user skorlarıda rezalet ama bu oyunu oynayan milyonlarca insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Size tavsiyem her oyun için geçerli bu, oynamadan karar vermeyin verdirtmeyin.

Doğru söze ne denir adam başlığı açtığına pişman oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: antiokhos

"oyunu 8 aydır oynayanlar var. ondan kötü olamaz" diyen arkadaş!.... Sen ne fakir edebiyatı yapıyorsun. Oyunlarda efsaneler vardır. Birde efsane seriler vardır. Medieval total war serisi, Diablo serisi(1 ve 2)... Bunlara sen 8 ay 1 yıl ile ölçemezsin.....

Diablo3 sıradan bi oyun. Alıp oynayıp hikayesi bitince 1 2 ayda daha devam edebileceğin sıradan bir oyun..... Fifa 2012 nasıl eskiyorsa Fifa 2013 çıktığında. Diablo 3 de bir sonraki oyunda eskiyecek. (aslında zaten eskidi. TL2 POE filan çıktı.)

ama gelelim Diablo 2ye 12 yıl önce çıkan bir oyun ! ve diablo 3ten çok beklentimiz vardı evet. Çünkü Diablo1 ve diablo2 arasında dağlar kadar fark var ve aynı şeyi diablo3 tende beklentimiz olması normal... ve inan bana oyunun adı Diablo olmasaydı 8 ay kimse oynamazdı!.

çünkü 8 ay oynanacak bir oyun değil. en fazla 1 ay zevk alarak oynarsın sonra, eğer diablo2 oynadıysan, her patchten sonra umut edip, oyun adam olacak dersin oynarsın.... oynamadıysan bırakırsın.... sana önerim Pat of exile başla. skill ağacı tam bir yenilik... çok güzel dallanıp budaklanıyor ve oyun beta döneminde pvpsi var. Diablo 3 ilk çıktığında verilen sözlerden birisiydi pvp.... hala yok....

ve oyun bedava..... diablo3 gibi 110 tl verip 1 ay sonra uninstal edeceğine 0tl verip POE oyna derim....110 tl yede güzel karar verdim diye kendine güzel bir ödül al:)

Bu post sanırım bana hitaben yazılmış. Öncelikle , diablo3 30+ oyuncular klübü'nün ilk sayfasındaki yazımı bi oku derim, 2. ya da 3. posttu sanırım. Diablo3'ün benim için ne ifade ettiğini orda çok açık şekilde yazmıştım.
    Daha sonra, PoE kısmındaki ilk sayfalara bi bak istersen, PoE CB de neler yaptığımı da orda yazmıştım.
    Daha sonra dilersen, Diablo3 CB ile ilgili postlarıma da bakabilirsin :)

PoE den hiç kimsenin haberi yokken, CB de 30-40 kişi varken PoE oynuyodum :) o zaman da o oyunun arkasındaydım, neticede geliştirenler amatör ve çok genç bir ekip. Ancak 40+ bir char yapınca baymaya başladı PoE CB.

Bir oyun 8 ay oynanıyorsa iyidir, gibi bir ifade kullanmadım. Bu oyun 8 aydır sürekli tartışılıyor , bu kadar kötü olsaydı, bütün dünyada bu denli konuşulan bir oyun olamazdı. Demek istemiştim yanış anlaşılmasın. ( Google en çok aranan kelimeler top 10 içinde Diablo3 var )

Gelelim Diablo'nun diğer oyunlarına, D2'nin piyasaya çıktığı 2000 yılında, piyasada adam gibi oyun mu vardı ? Bu kadar çabuk tüketmeye alışmamıştık henüz. Diablo1 den hiç bahsettirme istersen, o dönemde kaliteli oyun , külçe altın değerindeydi.

Kim olursa olsun, bu saatten sonra 12-13 sene oynanacak bir oyun yapamaz. Böyle bir dünya yok artık.

D2'yi geliştiren Blşizzard da yok artık, sadece adı var, ekip yok. Blizort oldu admalar, tek dertleri banka hesaplarındaki bilyon dolarlarına yeni bilyonlar eklemek. Bunun farkına varamayacak kadar zeka engelli biri değilim.

Eh, yaş belli bir noktada olunca insan eski alışkanlıkları pek bırakamıyor sanırım. Diablo3'ü ne zaman açsam kendimi hala üni yıllarındaki bekar evimde hissediyorum. Bu bile bana yetiyor. Bunu anlatmak zor biraz. Belki yaşarsan birgün anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 24 Ocak 2013; 15:57:04 >

• @AthabaskA >> dostum postlar alt alta çok uzayacaktı bu sebeple alıntı yapmadım.

Eski sevgilimin yeni hali elbette taparcasına mükemmel diyebileceğim bir durumda değil. Amma tek bir soru sorucam ve lütfen dürüst cevap ver,
    AH olmasaydı ( RMAH da olmasaydı ) , millete düşen dropları bu denli sergileyen bir durum olmasaydı , bu denli tepkili olurmuydun oyuna karşı ?

DipNot: 2006 senesinde de WoW'u herkes yerden yere vuruyordu, 8milyon oyuncu oyunu bırakmıştı. Ama nedense hala oynayan milyonlarca insan var.
  • quote:

@AthabaskA >> dostum postlar alt alta çok uzayacaktı bu sebeple alıntı yapmadım.

Eski sevgilimin yeni hali elbette taparcasına mükemmel diyebileceğim bir durumda değil. Amma tek bir soru sorucam ve lütfen dürüst cevap ver,
    AH olmasaydı ( RMAH da olmasaydı ) , millete düşen dropları bu denli sergileyen bir durum olmasaydı , bu denli tepkili olurmuydun oyuna karşı ?

DipNot: 2006 senesinde de WoW'u herkes yerden yere vuruyordu, 8milyon oyuncu oyunu bırakmıştı. Ama nedense hala oynayan milyonlarca insan var.

olurdu keshberfo..zaten eskidende herkes forumlarda buldukları item ları sergilerlerdi ve bu bizi daha hırslandırırdı. oyun tecrübelerimden bir hack n slah oyundan beklentilerim var.standartlarım var..en başta iyi bir loot.

oyununda sabit bir drop rate yok...rmah ve ah deki istatiksel veriler ışığında drop rate lerle sürekli oynanıyor...yalama oldu zaten..insanlar zorla AH ye yöneltiliyor. item affixlerini belirleyen mekanizma tam bir komedi..nerede diablo 2 ve diğer rpg lerdeki itemization daki derinlik ve kalite.

bir resim vardı.diablo 2 ve 3 item ları arasındaki derinlik ve kalite farkını çok iyi özetliyordu.bulamadım.

diablo 3 ün loot sistemi berbat combat sistemi iyi.

diablo 3 ün mevcut rakiplerinin loot sistemi iyi ama combat sistemi kötü.

ikisinin ortasında mükemmel bir oyun yok şu anda..o yüzden herkes diablo expansion pack le adam olur ümidiyle devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Daha önce Metin 2 oynadım dedin. Peki neden bıraktın?

yaş ortalaması sıkılmak ve grafik olarak tatminsizlik diyelim
  • quote:

quote:

@AthabaskA >> dostum postlar alt alta çok uzayacaktı bu sebeple alıntı yapmadım.

olurdu keshberfo..zaten eskidende herkes forumlarda buldukları item ları sergilerlerdi ve bu bizi daha hırslandırırdı. oyun tecrübelerimden bir hack n slah oyundan beklentilerim var.standartlarım var..en başta iyi bir loot.

oyununda sabit bir drop rate yok...rmah ve ah deki istatiksel veriler ışığında drop rate lerle sürekli oynanıyor...yalama oldu zaten..insanlar zorla AH ye yöneltiliyor. item affixlerini belirleyen mekanizma tam bir komedi..nerede diablo 2 ve diğer rpg lerdeki itemization daki derinlik ve kalite.

bir resim vardı.diablo 2 ve 3 item ları arasındaki derinlik ve kalite farkını çok iyi özetliyordu.bulamadım.

diablo 3 ün loot sistemi berbat combat sistemi iyi.

diablo 3 ün mevcut rakiplerinin loot sistemi iyi ama combat sistemi kötü.

ikisinin ortasında mükemmel bir oyun yok şu anda..o yüzden herkes diablo expansion pack le adam olur ümidiyle devam ediyor.

Affixlerin durumu konusunda kesinlikle haklısın. Her bi haltı random yapalım mantığı ile hareket edince böyle saçma sapan birşey yaşandı. Ama bu tamamen dünyanın en büyük trolleri yüzünden olmadı mı ? Jay Wilson ve Bashiok ( başıyok ) bu iki deli yüzünden bu halde Affixlerin durumu.
    İnna's Spirit Stone arıyorum mesela, 200+ int 125 Dex 40vit >> Ne alaka arkadaş ? İnna's Setinde İnt ne alaka ? Evet bu saçma durum D2 de yoktu, bir item Barbar için tasarlanmışsa o itemda DEX - İnt olmazdı. Bir armor Druid için tasarlanmış bir set ise o itemda STR main statdan yüksek çıkmazdı. Bu konuda D2 daha başarılıylı kabul ediyorum. Affixler bazen komedi ötesi gelebiliyor. Bu da RANDOM takıntısı yüzünden oldu. Bunu düzeltmek için exp. gerek yok aslında 1 patch'e bakar Affixlerin düzeltilmesi. Tek yapacakları şey, Random sistemlerinde ince ayar çekmek. ama yaparlar mı ? orası ayrı mesele işte.

D2 deki droplar daha stabildi bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum ve o bahsettiğin resmi bulursan mutlaka görmek isterim.

• bulursam burada paylaşacağım mutlaka.
  • Oyunu uygun fiyata almışsın zaten otur oyna işte :) Sararsa devam edersin, olmazsa silersin gider. Ben ara ara girip public oyunlarda 1-2 tur atıp çıkıyorum halen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bulursam burada paylaşacağım mutlaka.

Bu mu?

Diablo 3 - Yeni başlayana öneri
  • oyunu yeni almış adama oynama diyorlar.. neyin kafasındasınız? sanki oyunu alayım mı diye soruyor adam..

mantıklı bir insan bu yapıdaki insanların fikirlerinede itibar etmez..

d3 ü oyna biraz sonra git o dedikleri path of exile yi oyna nasılsa ücretsiz.. tekrar d3 e dönersin.. buna emin ol.. d3 eksikleri var vede yanlışlarıda oldu ancak kaliteli bir yapım.. blizzard elinden geldiğince şekle sokacaktır.. bunada emin olabilirsin..
  • isaac mantıklı bir insan dinler ve sorgular..senin yapdığını yapmaz kısaca.

bak bakalım biz ne demişiz iyi oku..fikrimizi beyan etmişiz ve alacaksan al takıl ama fazla birşey bekleme demişiz.

senin yapındaki insanları özetleyen bir tabir var ama neyse.....bizim yapımızı mercek altına alacğaına kendi yapına bak hacı:)

@shruikan. evet kardeş o resim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthabaskA -- 24 Ocak 2013; 23:47:15 >
  • konu açık ve net.. kimin ne halt olduğu ortada:) oyunu almış adam almış.. neyin peşindesin..
  • Oyunu an itibariyle normal modda bitirdim forumdan bir arkadaşın yardımıyla Diablo'yu da kestim :)

Nightmare'a geçtik bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Oyunu an itibariyle normal modda bitirdim forumdan bir arkadaşın yardımıyla Diablo'yu da kestim :)

Nightmare'a geçtik bakalım .

Beyendin mi peki oyunu ? Dropları vs. bi kenara bırakırsan, NewTristam da başlayıp Cehennem'in ücra köşelerinde sonlanan senaryo, oyun tarzı, moblar, skil sistemi vb. hoşuna gitti mi ?

Not: Oyunu oynamk istediğini bildiğim için Power LVL teklif etmedim, dilersen bu akşam 15-20 dakika içinde 60lvl olmana yardım edebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.