Şimdi Ara

Diablo 3 - Yeni başlayana öneri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Oyunu an itibariyle normal modda bitirdim forumdan bir arkadaşın yardımıyla Diablo'yu da kestim :)

Nightmare'a geçtik bakalım .

Beyendin mi peki oyunu ? Dropları vs. bi kenara bırakırsan, NewTristam da başlayıp Cehennem'in ücra köşelerinde sonlanan senaryo, oyun tarzı, moblar, skil sistemi vb. hoşuna gitti mi ?

Not: Oyunu oynamk istediğini bildiğim için Power LVL teklif etmedim, dilersen bu akşam 15-20 dakika içinde 60lvl olmana yardım edebilirim.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle tüm modları kendin bitir.
    Senin bir kaç ipucu istemen, püf noktalarını sorman üzerine öyle açıklamalar yapılmış, öyle şeyler söylenmiş ki, çoğu saçmalıktan ibaret.
    Oyunu beğenmeyen, yerin dibine sokan biri neden hala forumunda orasında burasında bu kadar çok vakit harcar.?

Bence eğlenmek için oyna, 60 ol. Sırayla tüm zorluk modlarında bitir.
    Üzerine yavaş yavaş item al, düşür.
    Forumdan arkadaşlarla birlikte farm yapın, sohbet edin.
    Denk gelirse haftada bir, ayda bir RMAH'ta satabileceğin item düşer, satarsın.

Yerin dibine bu kadar sokmaya gerek yok arkadaş.
    Vakit kaybı olarak gören bu kadar insan neden oyunu ile vakit kaybettiğine bu kadar inandığı halde hala forumunda da vakit kaybediyor.

Şahsi olarak ilk bir kaç ayında hem çok eğlendim, hem çok iyi kazandım.
    Sonrasında günde bir kaç saat oynayabilen, pekte olaydan anlamayan, boş beyin oyuncular şikayet etti.
    ''Yok şu çok zor, yok oynayamıyoruz, yok inferno zor, yok item düşmüyor...''
    Bu zavallı oyuncular yüzünden, git gide kolaylaştı. Kesinlikle böyle olmamalıydı.

Ama sonuçta bu bir oyun, beklenti nedir yani ?
    Ki en kötü tarafıda şu, bu ''boş beyin'' diye tabir edebileceğim oyuncu kitlesi hem o kadar şikayet ettiler, zor, yapamıyoruz, olmuyor gibisinden,
    şimdi yine aynı kitle oyunu kötülüyor.

Blizzard'ın burada suçu nedir peki ?
    Oyuncu kaybetmemek adına oyunu kolaylaştırdı da kolaylaştırdı.
    Bu oyunu oyun yapanlar zaten günde 1-2 saat oynayanlar değildi, o kadar zor olmasına rağmen progress yapamasada buna uğraşan insanlardı,
    amaç vardı ortada çünkü bu insanlar için.

Blizzard oyunu kolaylaştırarak hardcore kitleyi kaybetti, günde bir kaç saat oynayan kitlenin sözüne geldi.
    Şu an tüm hardcore oyuncular Blizzard'ı kötülüyor, haklılarda.
    RPG konusunda bu kadar ''olay'' yapmış bir şirket için çok amatör bir hamleydi, kolaylaştırmak.

Peki şimdi gelinen nokta nedir ?
    AH / RMAH piyasasını canlı tutan Hardcore oyuncuların büyük bir bölümü oynamıyorlar, çünkü oynamak için bir amaçları yok artık.
    Ortam çok sankinleşti. Blizzard'da takılsın şimdi bir dediğini iki etmediği oyuncu kitlesi ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrenVarg -- 25 Ocak 2013; 9:21:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Oyunu an itibariyle normal modda bitirdim forumdan bir arkadaşın yardımıyla Diablo'yu da kestim :)

Nightmare'a geçtik bakalım .

Beyendin mi peki oyunu ? Dropları vs. bi kenara bırakırsan, NewTristam da başlayıp Cehennem'in ücra köşelerinde sonlanan senaryo, oyun tarzı, moblar, skil sistemi vb. hoşuna gitti mi ?

Not: Oyunu oynamk istediğini bildiğim için Power LVL teklif etmedim, dilersen bu akşam 15-20 dakika içinde 60lvl olmana yardım edebilirim.

Oyunu beğendim özellikle skiller iyi geldi bana. Public game olayı da güzel. Akşam olsun da bakarız duruma göre :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg
    ...

İyi de neyin sitemindesin sen?

Ben oyunu kötüledim mi? Evet kötüledim.
    Şu inferno nerfi gelmeden evvel, act1'den yukarı çıkamıyordum DH ile. İsyan ettim mi? Etmedim. Burda forumdan bir arkadaş daha vardı; birlikte kaç zaman mal gibi, afedersiniz, act1 farmladık.

Oyun şu an kötü mü? Evet kötü. İyi diyen adam ya oyuna yeni başlayan birisidir ya da oyuna yeni başlayan birisidir.

Adam sordu biz de birikimlerimizi paylaştık. İster alır kullanır, ister kullanmaz.

Niye hala bu forumdayım madem oyun bu kadar kötü? Yukarıda da söyledim, ufacık umutlara bağlanarak oynuyorum. Zaten bir umut değil mi insana her tuhaflığı yaptıran.

Hardcore'a başladım gene; gene forumdayım, gene birisi sorunca "oyun kötü" diyeceğim!

• quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

...

İyi de neyin sitemindesin sen?

Ben oyunu kötüledim mi? Evet kötüledim.
    Şu inferno nerfi gelmeden evvel, act1'den yukarı çıkamıyordum DH ile. İsyan ettim mi? Etmedim. Burda forumdan bir arkadaş daha vardı; birlikte kaç zaman mal gibi, afedersiniz, act1 farmladık.

Oyun şu an kötü mü? Evet kötü. İyi diyen adam ya oyuna yeni başlayan birisidir ya da oyuna yeni başlayan birisidir.

Adam sordu biz de birikimlerimizi paylaştık. İster alır kullanır, ister kullanmaz.

Niye hala bu forumdayım madem oyun bu kadar kötü? Yukarıda da söyledim, ufacık umutlara bağlanarak oynuyorum. Zaten bir umut değil mi insana her tuhaflığı yaptıran.

Hardcore'a başladım gene; gene forumdayım, gene birisi sorunca "oyun kötü" diyeceğim!

Sana kişisel olarak kimse birşey demedi ki zaten.
    Madem böyle birşey yapmadın, neden üzerine alınıyorsun.
    Kesin tartışma yaratmak zorundasınız arkadaş, mantıklı bir yoldan tartışın en azından.
    Madem söylediklerimi yapmadın, isyan misyan etmedin, o zaman niye üzerine alınıyorsun, bu ne ironi, bu ne çelişki.

Kimseyle tartışmak istemiyorum, amma bol vaktiniz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrenVarg -- 25 Ocak 2013; 12:42:11 >

• istatistik olarak oyun kötü. End of story...Hiç Blizzard yapımı gibi değil... level 60 ol. bir iki dolan tamam kaldır koy bir kenara.. ne bir amaç var nede bişey.... oyun zevk veriyor mu? aynı yerler aynı yaratıklar.... itemlerdeki saçma salak statlara girmiyorum bile. Ah da harcaman daha iyi, oyunda harcadığın vakti. Daha çok altın kazanırsın.. Ki zaten şuanda olan olayda o.... millet Borsa gibi olduğundan ahda vaktini harcıyor... zevkli mi az verip çok kazanmak herzaman zevkli olmuştur.... Birde mavi postlar foruma bir yazı yazıyor(borsada tiyo diyoruz buna), hopppa fiyatlar coşuyor.... Eeee bu diablo oyunu mu şimdi??

saçma salak işler yani... blizord demiş kaliteli firma demiş bir arkadaş. yani kusura bakma ama blizordada hiç bir şekilde güvenim kalmadı... Oyun çıktığında pvp 3 ay içinde gelecek dendi. 1 yıl olacak nerde? ya bırak onu, 1,03patch te idi sanırım. chat ekranında "appear the offline" seçeneği vereceğiz demişlerdi..... Bu bile yok. Yani bu kadar saçmalık mı olur? çok mu zor blizzord için bunları yapmak? zormuş demekki. O yüzden ünv notuyla D alır oda adının hatrına....

• quote:

...

Yahu, oyunu kötüledik diye verip veriştiren sensin; sonra da "ben tartışmak istemiyorum, size laf mı attık" diyen gene sensin!

Bu ne perhiz bu ne lahan turşusu?

Cevap verince de yok tartışma çıkarmaya çalışıyormuşuz?

Harbiden, sen neyin sitemindesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

...

Yahu, oyunu kötüledik diye verip veriştiren sensin; sonra da "ben tartışmak istemiyorum, size laf mı attık" diyen gene sensin!

Bu ne perhiz bu ne lahan turşusu?

Cevap verince de yok tartışma çıkarmaya çalışıyormuşuz?

Harbiden, sen neyin sitemindesin?

''Yerin dibine bu kadar sokmaya gerek yok arkadaş.
    Vakit kaybı olarak gören bu kadar insan neden oyunu ile vakit kaybettiğine bu kadar inandığı halde hala forumunda da vakit kaybediyor. ''

Kötülemek ayrı, eleştiri ayrı, yerin dibine sokmak, yeni başlayan bir oyuncuya;
    Oynanmaz artık, çok dandik, oynayan şöyle oynamayan böyle diye saçmalamak ayrı.

Kişisel yorum yapılır, abartılmaz herkes anlayışla karşılar.
    Yahu sizin yaptığınız yoruma herkesin katılması gerekli, karşıt görüş çıkarsa hemen alıntı hemen çocuklaşma.

Lütfen muhattap bile olma, ben tartışmak istemiyorum.
    Veya okuduğun satırları teker teker değil, birlikte yorumla.
    Çünkü oyunu kötülemek ve benim bahsettiğim konu çok ayrı, çok ayrıntılı.

Anlaşılan senin işin gücün yok, forumda şuna ne cevap versem, buna ne söylesem modundasın.
    Engelli listemdesin, cevap alamayacaksın daha fazla.
    Benim fikirlerime katılmak, onaylamak zorunda değilsin, ama başkalarına kendi fikirlerini zorla kabul ettiremezsinde.
    Büyü, olgunlaş, buranın forum ortamı olduğunu herkesin ''belli ölçüde'' fikirlerini paylaştığının farkına var.
    Bu ölçü aşıldığında çıkan sonuç hoş değil, bu yüzdendir benimde çok abartmayın demem.
    Yeni başlayan hevesli bir arkadaşa karşı bu yapılanı garip karşılıyorum sadece.

• kendi sıkılmış oyundan istiyor ki tüm server ler boşalsın kimse oynamasın.. ama böyle yeni oyunu alan yada oyuna tekrar geri dönenleri gördüklerinde sinir katsayıları artıyor haliyle..

zaten oyunu yeni almış ve öneri bekleyen birisine, oynama bu oyunu git başka bir oyun oyna demelerinin başka açıklaması yok..

bu arada oyun vakit kaybı diyenler sabah akşam diablo forumunda...:))
  • Senin ne dediğin beni ilgilendirmiyor. Oyunu kötüleyenlere laf atıp sonra da ortadan toz olmaktan başka bir şey yaptığın yok!

Ben sana, oyunu kötüleyenlere karşı ithafta bulunduğun için cevap verdim. Sen hala kötülemek ayrı, şu ayrı bu ayrı...

Kim olduğumu bilmeden çocuk yaptın bizi. Benim kadar çocuk olsaydın da keşke, adam gibi tatışsaydık.

@Dark Templar

Yazdık orda neden hala forumda olduğumuzu.

Her bu saçma yorumu yapana tek tek cevap mı vereceğim ben yahu! Açın gözünüzü okuyun biraz!

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 25 Ocak 2013; 18:10:22 >
  • Bence boşuna tartışıyorsunuz arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 25 Ocak 2013; 18:48:18 >
  • Oyunu çıktıktan 2 ay sonra bıraktım bugün acaba ne yenilikler olmuş oynamayalı diye forumuna girdim ama anladığım kadarıyla bir değişiklik yok :) Kimisi sever kimisi sevmez herkesin görüşüne saygı göstermek lazım. Ben şahsen verdiğim zamana acıdım. Aldığım yeni notebook a daha oyunu kurmadım hiç düşünmüyorumda kurmayı yer kaplamasın :) Severek oynayanlara başarılar.
  • ilerizekalı arkadaş oyunu sevmeyenlere boş beyin demiş..severmisin sabahamı bırakırsın:)
  • Yeni başlayana öneri ; bıraksınlar
  • arkadaşlar merhaba ben oyunu ps4 te oynuyorum amacım önce tüm kupaları toplamak. bunun için oyunu hard seviyede bitirmemi istiyor oyun . ben kahramanımı değiştirip oyuna hard ile başlıyorum ama hard seviyede yapmamı istediği görevleri ypsamda olmuyor, oyunu silip başa dönmekte istemiyorum baya ilerledim çünkü bunun başka bir yolumu vardır yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.