Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem de hilenin kralı. Doğru düzgün barbarla bitiren yok mu şu oyunu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

hem de hilenin kralı. Doğru düzgün barbarla bitiren yok mu şu oyunu yahu?

Players 8 yazmadan bitirmek ile onu kullanarak bitirmenin bir farkı yok.
    P8 yapmadan item düşürmek için 8 kat daha fazla uğraşacaksın,8 kaz daha uzun sürecek gibi düşün.
    Yani hile filan değil hızlı hallediyorsun herşeyi,200 kez Mephisto kesmenin de anlamı yok.
  • ooooooooooof ooof

56 level sorc ile 45 level barb savelerim gitti. laptopun hdd bozuldu kurtaramadık of böyle şansa be ulan.........
  • yedeklemek lazım saveleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

quote:

P8 yapmadan item düşürmek için 8 kat daha fazla uğraşacaksın,8 kaz daha uzun sürecek gibi düşün.
    Yani hile filan değil hızlı hallediyorsun herşeyi,200 kez Mephisto kesmenin de anlamı yok.

Ben de bu adama uğraşıp cevap verdim ya. Doğru düzgün bitiren yokmuymuş. Git sen bitir doğru düzgün

• editörü aç experience ver o zaman ne uğraşıyosun player 8 miş. Normal bitir de göreyim. Arkadaşından item almışmış. İyi halt ettin :)
  • Valla uğraşmıyorum kim ne düşünüyorsa düşünsün,bu saatten sonra kimse ikna olmuyor anlaşılan.
  • quote:

quote:

Players 8'in magic find anlamında bir getirisi yoktur. Sadece yaratıklardan daha fazla item düşer, daha iyi değil. Ha magic find iyiyse 2 magical item yerine iki unique item düşer orası ayrı. Players 8 daha çok exp'e yönelik bir komuttur. Hile değildir.

Ayrıca hala Barbarian tartışması yapıyorsunuz. Barbarian için tek yol item bulmaktır. İteminiz yoksa Hell'de 1. bölümü geçemezsiniz. Benim tavsiyem öncelikle Hammerdin kasıp Hell'i bitirin. Hammerdin oynaması daha kolay olduğundan sağlam itemleriniz olmasa bile Hell'i bitirebilirsiniz. Daha sonra bu karakterinizle bulduğunuz itemleri Barbarian'a aktarıp o şekilde devam edebilirsiniz. Buna da hile demezsiniz heralde sonuçta kendi emeğinizle buluyorsunuz itemleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

quote:

Players 8'in magic find anlamında bir getirisi yoktur. Sadece yaratıklardan daha fazla item düşer, daha iyi değil. Ha magic find iyiyse 2 magical item yerine iki unique item düşer orası ayrı. Players 8 daha çok exp'e yönelik bir komuttur. Hile değildir.

Ayrıca hala Barbarian tartışması yapıyorsunuz. Barbarian için tek yol item bulmaktır. İteminiz yoksa Hell'de 1. bölümü geçemezsiniz. Benim tavsiyem öncelikle Hammerdin kasıp Hell'i bitirin. Hammerdin oynaması daha kolay olduğundan sağlam itemleriniz olmasa bile Hell'i bitirebilirsiniz. Daha sonra bu karakterinizle bulduğunuz itemleri Barbarian'a aktarıp o şekilde devam edebilirsiniz. Buna da hile demezsiniz heralde sonuçta kendi emeğinizle buluyorsunuz itemleri.

Kardeşim çok çok sağlam itemler olmasına gerek yok. 90 level bir barbar olduktan sonra normal sayılabilecek itemlerle de HELLde yardırabilirsinisiz. Ayrıca sana katılıyorum players8 kesinlikle hile değildir.

• 8 kişilik oyunda, 8 kişilik gücünde ve dayanıklılığındaki moblara, tek başına dalıyorsun.
    Denemeyenler için atıp tutmak kolay tabii. yok hileymiş hurdaymış.
    Arttırıyorum ben de, HELL de hiç itemsiz sadece ilk başladığımız baltayla bitirmeden çıkmayın karşıma hadi bakalım.
  • Bowazon oynamak istiyorum saveler silindikten sonra.
    Hell yapabilir miyim Single? Build ve gear tavsiyeleri yapabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Bowazon oynamak istiyorum saveler silindikten sonra.
    Hell yapabilir miyim Single? Build ve gear tavsiyeleri yapabilir misiniz?

Aşağıdaki linkte iyi bir bowazon buildi mevcut bir bakmanızı öneririm.

http://forum.euroturkiye.net/showthread.php?59119-Bowazon-Rehberi-v1.0

Dilerseniz Hell'e kadar Javazon kasıp Hell'de Bowazon'a çevirebilirsiniz şahsen Javazon'u mutlaka denemenizi öneririm Hell'e kadar en kolay ilerleyen karakterdir charged strike ile 3-5 tıkla ortalık dağılıyor bosslar desen 5 saniyede cehennemin dibini boyluyor :)

• quote:

quote:

quote:

Tabi ki hile değil, her karakterden bir tane başlat, her bulduğun itemi ilgili karaktere aktar. Blizzard eşya transferini desteklemediğini söylemiş, siz halen ondan ona aktarın durun. Mükemmel karakterlerinizle bitirin hellde. Normal oynayarak barbarla hiçbiriniz bitiremezsiniz, level 90a gelmek zaten aylar sürer. Ben de gelmiş taktik soruyorum

• oh be sonunda immortalın kaskını diablodan düsürdüm sıra geldi zırha
  • Tekrar söylüyorum tek başınıza oynuyorsanız o setin zırhı düşmez. Sacred armor en yüksek levele sahip zırhtır yüzlerce kere Baal Run yapıp bir tane Sacred armor düşüreceksiniz de, magic findiniz iyiyse İmmortal King'in Sacred Armor'u çıkacak :) Arkadaşlarınızla parti kurup kasmayı deneyin.
  • %270 mf ile single player'da ik setinin zırh hariç tüm parçalarını düşürdüm. Zırh çok zor düşüyor karakter sorc oldugu için hell'de baal minion'larda takıldığımdan baal run yapamadım. Sürekli pindle kastım ama çıkmadı meret. Bu sorc ile vex rune dahi buldum ve hoto yazdım Bunların tamamı single oyunda oluyor tabi.
  • quote:

Tekrar söylüyorum tek başınıza oynuyorsanız o setin zırhı düşmez. Sacred armor en yüksek levele sahip zırhtır yüzlerce kere Baal Run yapıp bir tane Sacred armor düşüreceksiniz de, magic findiniz iyiyse İmmortal King'in Sacred Armor'u çıkacak :) Arkadaşlarınızla parti kurup kasmayı deneyin.

bir şey sorcam şimdi ben 87 levelim herhangi birinin ağında oynamaya kalksam bu charla devam edebilirmiyim ?
  • Skilleriniz ne durumda? Whirlwind iseniz fazla zorlanmazsınız tabii shout, battle orders savunma skillerini fullemişseniz. İtemler de önemli öncelikle silahlarınız çok iyi olmalı. Onun dışında mutlaka life, mana steal özellikli itemleriniz bulunsun. Çünkü whirlwind sırasında herhangi bir pot kullanamıyorsunuz bu yüzden WW sağlam bir skill olsa da risklidir aynı zamanda. Zira mana burn özellikli boss ve minionları arasına WW ile dalarsanız bir anda kendinizi yerde bulabilirsiniz. Buna karşılık %5 gibi düşük değerlere sahip olsanız bile WW ile düşmanlara çok sayıda vuracağınızdan life ve mananız direk fullenir.

Yazdıklarımın tümüne sahipseniz her türlü yardırırsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 24 Ekim 2011; 19:59:44 >
  • bende eskiden hep single oynuodum.
    88 lvl ice sorceror var.
    hell'de bi türlü 3 silahşörleri geçemiyorum
    dolayısıyla hellde baal'ı görmek nasip olmadı bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashxxx

bende eskiden hep single oynuodum.
    88 lvl ice sorceror var.
    hell'de bi türlü 3 silahşörleri geçemiyorum
    dolayısıyla hellde baal'ı görmek nasip olmadı bana

ustam bana naj puzzler elder staff diye bir set item parçası düştü işine yararsa verim?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.