Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cashxxx

bende eskiden hep single oynuodum.
    88 lvl ice sorceror var.
    hell'de bi türlü 3 silahşörleri geçemiyorum
    dolayısıyla hellde baal'ı görmek nasip olmadı bana

bi de eger hamachiden oynamayı biliosan (ben bilmiombu arada bana da öğret) gel beraber 3 silahşörleri geçelim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkhem

oh be sonunda immortalın kaskını diablodan düsürdüm sıra geldi zırha

İmmortal'ın bütün setini tamamlayınca da Barbar Hell'de çok bişeye benzemiyo.
  • quote:

88 lvl ice sorceror var.

Hellde Baalrun yapamadan iyi gelmişin 88'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

88 lvl ice sorceror var.

sende sıkıntıdan gidip hellde mephistoyu 100 kere öldürürsen sende 88 olursun

quote:

quote:

88 lvl ice sorceror var.

bi de eger hamachiden oynamayı biliosan (ben bilmiombu arada bana da öğret) gel beraber 3 silahşörleri geçelim :D

bi ara kurmuştum. oynamıştık arkadaşlarla. pm at konuşalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

88 lvl ice sorceror var.

sende sıkıntıdan gidip hellde mephistoyu 100 kere öldürürsen sende 88 olursun

quote:

quote:

88 lvl ice sorceror var.

bi ara kurmuştum. oynamıştık arkadaşlarla. pm at konuşalım

Alıntıları Göster
    diablokolik
    şifre 123
    bu hamachi ağına gel ustam takılalım başka gelmek isteyen varsa gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkhem -- 25 Ekim 2011; 16:29:01 >

• quote:

88 lvl ice sorceror var.

cold sorc icin act2 bir merc al, merc e eth reaper toll-guilluma face-eth druiel shell giydir immune cold lari rahatlıkla keser, 3 barbarlardan immune cold olanıda keser tabi birazcıkta sana bakıyo, merc e healing potion içirmeyide unutma onunkide can
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Soldierblood*

quote:

88 lvl ice sorceror var.

cold sorc icin act2 bir merc al, merc e eth reaper toll-guilluma face-eth druiel shell giydir immune cold lari rahatlıkla keser, 3 barbarlardan immune cold olanıda keser tabi birazcıkta sana bakıyo, merc e healing potion içirmeyide unutma onunkide can

çok mantıklı bi deniyeyim.
    tabi save dosyamı bulabilirsem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Soldierblood*

quote:

88 lvl ice sorceror var.

çok mantıklı bi deniyeyim.
    tabi save dosyamı bulabilirsem

Alıntıları Göster
    Beyler oyunu kuralı 2 gün oldu ve ilk oynayışım act 1 tüm mapi temizledim ve act 2 ye geçmeyip biraz daha takılıorum şuan. Forumları falan gezip baya bişeler ögrendim Horadric Cube de birleştirmek üzere birçok gemim var:

1 flawless, 4 chipped emerald
    1 flawed , 3 chipped sapphire
    4 chipped diamond
    3 chipped ametyst
    2 chipped ruby
    2 chipped topaz

runeword yapmak için oldukça küçük bi başlangıç bu. Bi yandan da rune toplamak istiodum, bi hevesle kontese koştum ama elim boş döndüm .. 2. ve 3.de de aynısı oldu sora kafam dank etti.. meğerse versiyonum 1.0 mış... klasik diablo. Merak ettiğim şu: Versiyon değiştirirsem savelerim çalışır mı? Kısacası yeniden mi başlamam gerekecek? Herkesten yorum bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiminisheD

Beyler oyunu kuralı 2 gün oldu ve ilk oynayışım act 1 tüm mapi temizledim ve act 2 ye geçmeyip biraz daha takılıorum şuan. Forumları falan gezip baya bişeler ögrendim Horadric Cube de birleştirmek üzere birçok gemim var:

4 chipped diamond
    3 chipped ametyst
    2 chipped ruby
    2 chipped topaz

runeword yapmak için oldukça küçük bi başlangıç bu. Bi yandan da rune toplamak istiodum, bi hevesle kontese koştum ama elim boş döndüm .. 2. ve 3.de de aynısı oldu sora kafam dank etti.. meğerse versiyonum 1.0 mış... klasik diablo. Merak ettiğim şu: Versiyon değiştirirsem savelerim çalışır mı? Kısacası yeniden mi başlamam gerekecek? Herkesten yorum bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Diablo oynayacaksanız mutlaka LOD paketini kurmalısınız LOD olmadan Diablo bir hiçtir

Sorunuzun cevabına gelirsek, versiyon yükseltirseniz eski saveler yenisinde çalışır. Ancak versiyonu düşürmeniz durumunda savelerinizi kullanamazsınız. Yani yükseltme yapacağınıza göre herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Bir de o soketlerle runeword yapamayacağınızın farkındasınızdır umarım. Flawless'den düşüğünü toplamak gereksizdir, zira ilerledikçe soket bolluğu yaşayacaksınız zaten, küçüklerle kasayı doldurmanın bir anlamı yoktur. Zaten çok işe yarar itemler de değillerdir en çok charm, eldiven craftlamada falan kullanılır onun dışında gereksizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 27 Ekim 2011; 23:54:38 >

• quote:

4 chipped diamond
    3 chipped ametyst
    2 chipped ruby
    2 chipped topaz

Save olayını bilmiyorumda runeword olayına singleplayerda hiç girme boşver, çok dandik runeler düşüyor.İyi runewordler için multi oynaman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

4 chipped diamond
    3 chipped ametyst
    2 chipped ruby
    2 chipped topaz

Save olayını bilmiyorumda runeword olayına singleplayerda hiç girme boşver, çok dandik runeler düşüyor.İyi runewordler için multi oynaman lazım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende şu an Diablo 3 ü beklerken geçmişi yad etmek (ve betakey gelmediği için) Diablö II de çift el assassin kasıyorum. Daha önce denemiştim ama becerememiştim şu an nigtmare act 4e geldim gayet iyi gidiyorum.
    Assassin ve druid için güzel build linkleri bilen varmıdır paylaşabilirler mi burada.

Hamachi den oynayan arkadaşlar hangi günler ve saat kaçta oynuyorlar acaba. Bi ekip oluştursak sıfırdan başlayabilir miyiz acep?
    Ben çalıştığım için akşam 8 den sonra müsait oluyorum eski ardkadaşalrda çoluk çocuğa karıştı artık tek kaldık buralarda

Bu arada yeni gördüm diablo 2 ye yeni patch

Patch 1.13d
    New Features

Ignoring players is now saved between sessions of the game. All ignores are now written out to disk (file: ‘ignorelist’). This feature can be toggled by issuing the command ‘/ignorepersist’.
    Users can now filter messages based on content by issuing the command ‘/filtermsg ‘. To unfilter content issue the command ‘/unfiltermsg ‘. (The maximum length of a filter pattern is 128 characters)
    Users can now set their home channel by issuing a new Battle.net chat command ‘/home ‘ while in the Battle.net chat interface.
    Users can return to their home channel at any time by issuing the command ‘/home’ while in the Battle.net chat interface.
    Major Bugs

Fixed a known dupe method.
    Fixed another issue where players were able to stack auras in an unintended way.
    Minor Bugs

Fixed a bug where Mercenaries wouldn’t have multiple auras active when they should have.
    Fixed an issue where players could create games prefixed with color codes.
    Potentially fixed an issue where players would be disconnected when watching the cinematics when in a Battle.net game.
    Fixed an issue where the game would crash when running in windowed mode with sound disabled and the game tried to play a cinematic.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinba -- 28 Ekim 2011; 10:11:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akinba

Arkadaşlar bende şu an Diablo 3 ü beklerken geçmişi yad etmek (ve betakey gelmediği için) Diablö II de çift el assassin kasıyorum. Daha önce denemiştim ama becerememiştim şu an nigtmare act 4e geldim gayet iyi gidiyorum.
    Assassin ve druid için güzel build linkleri bilen varmıdır paylaşabilirler mi burada.

Hamachi den oynayan arkadaşlar hangi günler ve saat kaçta oynuyorlar acaba. Bi ekip oluştursak sıfırdan başlayabilir miyiz acep?
    Ben çalıştığım için akşam 8 den sonra müsait oluyorum eski ardkadaşalrda çoluk çocuğa karıştı artık tek kaldık buralarda

Bu arada yeni gördüm diablo 2 ye yeni patch

Patch 1.13d
    New Features

Ignoring players is now saved between sessions of the game. All ignores are now written out to disk (file: ‘ignorelist’). This feature can be toggled by issuing the command ‘/ignorepersist’.
    Users can now filter messages based on content by issuing the command ‘/filtermsg ‘. To unfilter content issue the command ‘/unfiltermsg ‘. (The maximum length of a filter pattern is 128 characters)
    Users can now set their home channel by issuing a new Battle.net chat command ‘/home ‘ while in the Battle.net chat interface.
    Users can return to their home channel at any time by issuing the command ‘/home’ while in the Battle.net chat interface.
    Major Bugs

Fixed a known dupe method.
    Fixed another issue where players were able to stack auras in an unintended way.
    Minor Bugs

Fixed a bug where Mercenaries wouldn’t have multiple auras active when they should have.
    Fixed an issue where players could create games prefixed with color codes.
    Potentially fixed an issue where players would be disconnected when watching the cinematics when in a Battle.net game.
    Fixed an issue where the game would crash when running in windowed mode with sound disabled and the game tried to play a cinematic.

Alıntıları Göster
    Hangi itemi nereden hangi yaratıktan düşürebilirim diye merak eden arkadaşlar buradan faydalanabilir;

http://www.afterlifeguild.org/Thott/d2/

• quote:

Orijinalden alıntı: akinba

Hangi itemi nereden hangi yaratıktan düşürebilirim diye merak eden arkadaşlar buradan faydalanabilir;

http://www.afterlifeguild.org/Thott/d2/

Alıntıları Göster
    http://strategywiki.org/wiki/Diablo_II:_Lord_of_Destruction/Druid_Builds#Builds

http://strategywiki.org/wiki/Diablo_II:_Lord_of_Destruction/Assassin_Builds

Bu linklerde Assassin ve Druid için buildler mevcuttur.

Ayrıca Assassin için değişik bir şeyler denemek istersen aşağıya bir bakabilirsin.

http://diabloiiforum.blogspot.com/2008/10/assasin-rehberi.html

http://diabloiiforum.blogspot.com/2008/10/assasin-rehberi-2-daha-anlalr.html

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Diablo oynayacaksanız mutlaka LOD paketini kurmalısınız LOD olmadan Diablo bir hiçtir

Sorunuzun cevabına gelirsek, versiyon yükseltirseniz eski saveler yenisinde çalışır. Ancak versiyonu düşürmeniz durumunda savelerinizi kullanamazsınız. Yani yükseltme yapacağınıza göre herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Bir de o soketlerle runeword yapamayacağınızın farkındasınızdır umarım. Flawless'den düşüğünü toplamak gereksizdir, zira ilerledikçe soket bolluğu yaşayacaksınız zaten, küçüklerle kasayı doldurmanın bir anlamı yoktur. Zaten çok işe yarar itemler de değillerdir en çok charm, eldiven craftlamada falan kullanılır onun dışında gereksizdir.

Ya aslında çok uğraştıracagını tahmin ediyorum ama benim amacım Horadric Cube Recipe's tan bakıp runeleri birleştrmek. İlerde de rune birleştirirken chipped gemler kullanılıomuş formüllerde gördüm o yuzden biriktiriorm. Yani socketleynce ezik itemler olacagını biliorum aslında... Bir de horadric küpte 3 chipped birleşince flawed, 3 flawed birleşince normal, 3 flawless birleşince 1 perfect gem oluyormuş o açıdan topluyorum Bu arada LoD download linki verebilirmisnz az partlı olanından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiminisheD -- 28 Ekim 2011; 13:12:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Ya aslında çok uğraştıracagını tahmin ediyorum ama benim amacım Horadric Cube Recipe's tan bakıp runeleri birleştrmek. İlerde de rune birleştirirken chipped gemler kullanılıomuş formüllerde gördüm o yuzden biriktiriorm. Yani socketleynce ezik itemler olacagını biliorum aslında... Bir de horadric küpte 3 chipped birleşince flawed, 3 flawed birleşince normal, 3 flawless birleşince 1 perfect gem oluyormuş o açıdan topluyorum Bu arada LoD download linki verebilirmisnz az partlı olanından?

Alıntıları Göster
    Beyler bi sıkıntı var. Ben nıgtmare de statları sıfırladım ama esyalarımı cıkarmadan sıfırladım tum resıstancelarım eksıye dustu nasıl duzelecek soylermısınız. Normalde sıfırlama cıkmadı bana neden acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: karaca71

Beyler bi sıkıntı var. Ben nıgtmare de statları sıfırladım ama esyalarımı cıkarmadan sıfırladım tum resıstancelarım eksıye dustu nasıl duzelecek soylermısınız. Normalde sıfırlama cıkmadı bana neden acaba?

gorevini yapmamissindir kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: karaca71

gorevini yapmamissindir kardesim

abı gorev den magarasını temızle mecbur yapcan onu sıkıntı o deıl benım resıstance statları nasıl duzelecek bılıyomusunuz tekrar bastan baslamakta koyar walla
  • kardesim ciplak oldugun icin resistler eksilerde :) her zorluk seviyesinde resistler biraz daha duser, amac zaten iyi kiyafetler bulup res leri arttirmak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

kardesim ciplak oldugun icin resistler eksilerde :) her zorluk seviyesinde resistler biraz daha duser, amac zaten iyi kiyafetler bulup res leri arttirmak :)

stat sıfırlamayla alakası yok yanı bunun oylemı dıyosun. nıghtmare gectıgım ıcın mı dustu onlar.
  • aynen kardesim, stat sifirlamasan da kiyafetlerini cikarsan gorurdun:) Hellde %15 ya da %30 daha dusucek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.