Şimdi Ara

Diablo II yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw abi 26. level necromancer'ım LOD(expansion da) diablo yu bi türlü öldüremiom heryerinden ateş çıkıo..
    abuk subuk bissürü büyü yapıo bana sinir krizleri geçirtio... oyunu bitirenlerden önerileri bekliomm....

• kemerini baya bi kan tüplerini doldur sonra vardığın zaman bi portal her zaman açık olsun öldüğün zaman direk geçiş yaparsın sonra büyü yapıp etrafında dolaş kanın azaldıkça tüpleri kullanırsın.
  • +alev golemi kullan. gelen alevin %30 civarı zarar olacağına canına ekleniyor :) Yalnız çok iksir gider haberin ola, ucuz bir şey değil o. Diablo bildiğim elektrik+alev yoluyla zarar veriyor. Bir de çok yakınında olursan yumruk atıyor falan yani fiziksel zarar veriyor.
    +bir ipucu daha. Büyülü veya az bulunan(sarı renkli) olan eşyalardan alev+elektrik direnci arttırma özellikli olanları bul. Onlardan demir golem yap. Bu golemin thorns alanı var. Yani düşmanın fiziksel darbesini belli oranda ona geri iletiyor :) bir de her vurduğunda belli yüzdeyle hayat çalma özelliği olursa ne ala
    +bir ipucu daha. normal zorluk seviyesinde bile iskeletler ilk bölümden sonra şaka gibi kalıyorlar.
    seviye atladıkça gelen puanları iskelete yatırma. nightmare+hell de golem/revive yeteneklerini kullanacaksın. Diablo nun odasında da bol bol düşman olduğuna göre hepsini dirilt dirilt diablo kardeşimizin üzerine sal hehehe çok pisliğim :) ama oyunun kuralı bu ne yapalım. :8~D

Bir de bu oyunu nette mi oynuyorsunuz, nerde oynuyorsunuz bir söyleyin biz de girelim. Rus sunucusu Alkar'dayım ben millet rusça konuşuyor bi poh anlamıyoruz :8~/. Hell'de parti yapcam adam yok yav puffff. 4 tane 75 lik karakter yaptım yalan oldular hepsi hell'e geçince. Hell'e girer girmez daha ilk bölümün başında kereste zombiler buz yemiyorlar yav. ilerleyen yerlerde buz+elektrik bağışıklılı+taş gövde+spektral darbe hepsini bir arada yapan elemanlar çıkıyor tekli oynarken hileyle gitmiştim oralara da ulan hile bile yalan olmuştu yav :8~p .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesabınızengellendi -- 5 Eylül 2005, 15:30:02 >

• gecemiyorsan hile yapp
  • yaw benim golemler fln ancak 10 sn fln dayanıo
    bu arada üzerimdeki herşey rare veya magical ama diablo bi gelio abi. i... yaratık ezip geçio

Diablo yu net ten bende oynamak isterim....
    bana hangi patch leri fln indireceimi söölermisiniz??
    bi de orjinal oyun zorunlumu???
  • netten oynamak istiyorsan forumdaki şu konuya git:http://forum.donanimhaber.com/m_3531533/mpage_1/key_diablo/tm.htm

mhfindik isimli kullanıcının attığı mesajların hepsine bak, birinde dediğim alkar sunucusuna bağlanman için bir dosya var o linke tıkla ve dosyayı indir. CD-Key istemeyen bir sunucu :8~) Dosyayı diablonun bilgisayarında kurulu olduğu dizine at ve orda çalıştır... Ama orda oynayabilmen için önce diablonun genişleme paketi var lord of destruction diye . onu kuracan ve 1.10 versiyonuna yüksltecen, 1.11 son çıktı onu yükleme.. Oyun açılınca ana menüde sol altta hangi versiyonu olduğunu görürsün zaten. 1.10 yükleyince üzerine 1.10 crack bulacan onu çalıştıracan oyunun çalıştığından emin olacan ve en son olarak alkar sunucusu için gerekli olan dosyayı çalıştıracan en başta değil. Zaten Diablo üzerine LoD 1.10 versiyonu kuruluysa bunları yapmana geek yok doğrudan linkten dosyayı bul inmdir ve çalıştır o kadar.

• simdi diablo zor bir bos eğer çok zorlanıyorsan sanırım summoner bir necron var ve başlarda olduğun için summonların güçsüz ve tahminimce iron golen kullanıyorsun. Bence senin mercenery olarak (yardımcı) act III deki iron wolf ları kullanman gerekiyor. Bir sürü potion diz hatta biraz zaman harca full rev. potionlardan biriktir. Burada esas olan sabır :). Diablonun life regeneration u yok yani portal kullanarak git gel git gel öldürüsün ama zaman meselesi tabi. Bu arada iron wolf u cold seç ki diablonun hareketleri kısıtlansın ve merc ine potion daya + iron golem ini fire yada light. resist veren itemden çıkarırsan 3-4 sn daha fazla dayanır. Walla sabırla geçersin bu arada eğer normalde diabloyu geçmekte zorlanıyorsan buildini gözden geçir.
    Simdi madem mesaj yazıyorum okumuşken tam oku.
    Version 1.10 üstü ise ve oyunu singleplayer oynayacaksan (duel için felan değilse) yada party yapma şansın yoksa summoner kullanman gerekiyo. Çünkü hell de ancak bu şekilde ayakta kalabilirsin.

• Sen boşver necromancer ı. Aç bir assassin kendine gel. Bak ozaman diablo karsında nasıl yalvarmaya başlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hesabınızengellendi

+alev golemi kullan. gelen alevin %30 civarı zarar olacağına canına ekleniyor :) Yalnız çok iksir gider haberin ola, ucuz bir şey değil o. Diablo bildiğim elektrik+alev yoluyla zarar veriyor. Bir de çok yakınında olursan yumruk atıyor falan yani fiziksel zarar veriyor.
    +bir ipucu daha. Büyülü veya az bulunan(sarı renkli) olan eşyalardan alev+elektrik direnci arttırma özellikli olanları bul. Onlardan demir golem yap. Bu golemin thorns alanı var. Yani düşmanın fiziksel darbesini belli oranda ona geri iletiyor :) bir de her vurduğunda belli yüzdeyle hayat çalma özelliği olursa ne ala
    +bir ipucu daha. normal zorluk seviyesinde bile iskeletler ilk bölümden sonra şaka gibi kalıyorlar.
    seviye atladıkça gelen puanları iskelete yatırma. nightmare+hell de golem/revive yeteneklerini kullanacaksın. Diablo nun odasında da bol bol düşman olduğuna göre hepsini dirilt dirilt diablo kardeşimizin üzerine sal hehehe çok pisliğim :) ama oyunun kuralı bu ne yapalım. :8~D

Bir de bu oyunu nette mi oynuyorsunuz, nerde oynuyorsunuz bir söyleyin biz de girelim. Rus sunucusu Alkar'dayım ben millet rusça konuşuyor bi poh anlamıyoruz :8~/. Hell'de parti yapcam adam yok yav puffff. 4 tane 75 lik karakter yaptım yalan oldular hepsi hell'e geçince. Hell'e girer girmez daha ilk bölümün başında kereste zombiler buz yemiyorlar yav. ilerleyen yerlerde buz+elektrik bağışıklılı+taş gövde+spektral darbe hepsini bir arada yapan elemanlar çıkıyor tekli oynarken hileyle gitmiştim oralara da ulan hile bile yalan olmuştu yav :8~p .

alev golemin minumum level 30 olması lazım sen buraya skill stats larını koysana printscreen alarak streteji yürütelim ben çünkü necro ile hell diabloda bırakmıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.