|
Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon (988. sayfa)
-
-
:ok mantıklı hocam açıkçası ben de böyle yapmayı düşünüyorum... build takip ettikçe oyunun yaşam döngüsü kısalıyor... random keyfe göre gitmek daha mantıklı...
-
ilk iki sezon softcore sonradan hardcore geçtikten sonra bu sezonda softcore oynamaya karar verdim.
Dance of Knives - Rogue Leveling Build for Diablo 4 (Season 7) - Icy Veins Geçen sezonun yine aynı buildi ile devam.
-
Ben sorc düşünüyordum ama çok güçsüz gelecek gibi duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bir türlü sorc alışamadım hocam Rogue için düşen 1-2 aspect ile bayağı gidiyor. sorc'da ise çok gerekiyor
-
Evet maalesef.
Bir update gelmiş bu arada 247mb ama sanırım sezon güncellemesi değil bu.
5.80 gb'lık bir güncelleme yaptı büyük ihtimalle sezon başladığında direk giriş yapacağız. Geçen sezon çok geç gelmişti.
-
İndirim alır diyordum almadı iyi mi.
-
Dance of knives rogue ile levelinge başladım,endgame kısmında Rain of arrows buildine döneceğim.
3.sezonda twisting blade rogue oynamıştım.
Bakalım sezon sonunu getirecek miyim yoksa sıkılıp yarıda mı bırakacağım :)
Şu bir gerçek ki Poe2'den sonra oyun çok basit ve grafikleri kötü geldi nedense... hadi başlayalım bakalım... göreceğiz ne kadar gidecek
-
Ula party finder de kimse yok nerde ahali
Hocam hafta içi sabah saatleri olduğundan olabilir mi
-
-
Steam dışı almıyorum. Ps5'te var zaten dün güncellemeyi kurdum bu akşam başlayacağım necro ile. Ben arada Pc üzerinde de olsun istiyordum da kendileri bilir.
-
sezon güzel olmuş roothold'lar baya item atıyor ve infernal hordes benzeri zorlaştırıcı seçenekler de eklemişler hoşuma gitti. yeşil alanlar da sürekli yenileniyor ve whisper fışkırtıyor. oyun zaten çok hızlı ve tüketilebilirdi daha da tüketilebilir olmuş ama bu hoş değil. ancestral legendary'lerin drop rate'inin artacağını söylemişlerdi. daha yolun başından bolluk böyleyse endgame'i düşünemiyorum.
-
arkadaşlar ebedi karakterlerin yanında ünlem işareti vardı. hiç sezon bittikten sonra ben ebediye girmemiştim. eski item ların üzerinde kırmızı kuru kafa işareti var. öğe gücü 540 gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam. bunlar çöp mü oldu? ama test ettik. karakter kuşanabiliyor. neydi bunlar?
-
kırmızı kuru kafalar eski item sistemine ait çöp olduğu anlamına gelir, direk kırın zaman kaybetmeyin, normal zorlukta bile 750'lik item düşer 540 işe yaramaz
-
teşekkürler.
birşey daha farkettim. mesela böyle bir öğe taktım. işaretlediğim şeyi yazmışlar. benim anladığım bu sadece DLC yi alanlara düşen bir item. yanlış mı anlıyorum? hani pay to win olmayacaktı? hani DLC sadece yeni karakter ve yeni haritaydı. yeni item'lardan bahsetmişlermiydi? daha level 15 de legendary item kullanmaya başladım ben.
-
Buralar eskiden dutluktu:)
Araya aynı türden başka oyun sokunca oyun komple tuhaf geldi bana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X