Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon (987. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.796
Cevap
420
Favori
820.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni sezon için ek paket gerekiyor mu? Bende sadece ana oyun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynaması en keyifli sınıf hangisi şu an arkadaşlar ?

• arkadaşlar diablo hakkın rahmetine kavuştu haydi hep beraber path of exile 2 gelin pişman olmazsınız

• fasakasa kullanıcısına yanıt

hangi sezondu hatırlamıyorum 1 saat öncesinden indirme açılmıştı, 20:45 gibi indirme bitince sezona girebilmiştim, aslında erken indirme değilde daha çok sezonu 1 saat erken başlatma gibi olmuştu, sezon yarın 21:00'de başlıyor 1 saat öncesinden indirilebilir olur

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

spiritborne veya rogue

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

Lilith'e hal hatır sorup döneceğiz geri  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 20 Ocak 2025; 14:30:25 >
  • hocam aynı şeyler ben sıkıldım şahsen 500 kere durıele gir çık birdah gir allah sabır versin hocam

• Saat kaç gibi geliyor bu güncelleme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi net bellimi herşey?
    Sezon 6 da DLC almadigim icin birakmistim oyuna sezon 7 iceriklerine erişmemiz içinde DLC almak zorunlumu?
    Spritborn , runes , gems, DLC mapi , yeralti şehri , witchcraft esyalari,Revan pet diger petler , eventler hepsi herkese açikmi yoksa bazilarimi herkese açik?

Biri aydinlatsin ona göre DLC alicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 21 Ocak 2025; 10:54:38 >
  • gene sorc buildleri sürünüyor, druid eh işte yani anlayacağınız sezonu pas geçiyorum.. D4 yolun sonuna geldi bu ekip adam olmaz oyunu da adam edemez..

• Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

DLC ile gelenler herkese açık değil.

• Yahu oyuna girin nasıl ise öyle oynayacaksınız. Yeni sezonda ne tanıtıldıysa onu büyük ihtimalle erişebileceksiniz. Armory özelliği olacaktır fakat takipçi kısmı dlc'deki hikayeye ekstra geldiği için sezondaki takipçi olayını oynamama ihtimaliniz vardır.

DLC olanla olmayan arasındaki farkı, olmayandan farkedebilirsiniz.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

DLC ile gelenler sadece rune ve spritborn mu?

• Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt
    diablo4.blizzard.com
    Vessel of Hatred - Diablo IV
    https://diablo4.blizzard.com/en-us/vessel-of-hatred

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu oyunu nasıl oynuyorduk? Unuttum

• Brazian B kullanıcısına yanıt

PoE II'dan sonra kreş havası veriyor oyun, haklısınız...

• 4.sezonu 2 hafta,

5.sezonu 2 hafta,

6.sezonu 10gün oynayınca insan unutuyor. Benim unutmamda poe2 nin katkısı az, diablo4 1 haftalığına güzel zevkli oyun. Gerisi çöp

• Brazian B kullanıcısına yanıt

ben ilk defa bu sezon build takip etmeyeceğim. kendim yapmaya çalışacağım. belki o kadar güçlenmem. oyun biraz daha zorlaşır. bu kadar çabuk tüketmem.

• herkes poe 2 daha iyi demiş ama kisitli classa hantalliğa ve kisitli itemlere 1 hafta zor dayandim ben diablo 4 un akiciligi ve uçsuz bucaksiz mapi grafikleri olsun hersey bana daha zevkli geliyor poe 2 den ,sonra 7. sezonla diabloya dondum.

Çokta memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 21 Ocak 2025; 18:58:42 >
  • 
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.