selam arkadaşlar.Benim problemim modemimin 56k olmasına rağmen 33,6k dan yüksek bağlanamamam.Bu olay sp2yi yükledikten sonra oldu.modemim generic soft 56k.Yardımcı oursanız sevinirim.
modemlerin hiçbirinde adsl olsun çevirmeli olsun gösterilen hızda bağlanamazsın. 33 k gayet normal. sp2 ile alakası yok.
onun bende farkındayım.Ama sp2 den önce 50_52k bağlanabiliyodu?
aynı sorun u yasadım ayriyeten 33 arkadasın dedigi gibi normal degil orjinal driveri manuel olarak yani sürücü gincellestir cd yi tak konumu gir seklinde yuklemelisin
onuda deniyorum ama daha yeni bir sürücü bulamadı diyor
yanlis taratıroyorsun cd yi bence mutlaka olmalı modemin markası nedir
ok aynı modem su adresi goster yuklerken yani cdinde
H:\DRIVER\CONEXANT\INTERNAL\HSF\WinXP driver in bu ve sunu yuklesin generic softk56 data fax.....
generic bir marka değil. 56k modemler için genel sürücü demek o. modemin marka modelini vs bilmiyorsanız bulan programlar vardı. ya da kasayı açıp bakabilirsiniz.
ares cd de hsf yokkki
xp modemi softv92 data fax modem olarak tanıyor
dosyayı gondereyim istersen yanlız msn varsa
yahoo hesabın varsa da olabilir baska yol bilmiyorum
driver buda değil.Anlamıyorum acaba sp2 nin ayarlarınadamı birşey var?
ben conexant çipsetli ile koçnete bağlanıyodum 48.8 diyodu şimdi generic soft var ttnete bağlanınca 54.2 gibisinden bişey oluyo belki iss'ye bağlıdır... (zaten artık adsl var...)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme