Şimdi Ara

Diamond Tema'nın Arkasındaki Gizli Perde [Şeriat Hazırlığı mı ?] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok güzel bir noktaya parmak bastın  

Adamlar Türk Türk üstün yüce diye ortalıkta dolanıyor ama hepsi Avrupa aşığı  

Bu ırkçı saçma kafanın düzelmesi baya uzun yıllar alacak, ama ben inanıyorum bu saçma kafanın ömrü kısa, gideceği başka bir yer kalmadı tek yer çöplük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeri yönetimi talep ececek kadar hayatsız mı bu insanlar

• Arrap aşığı olup türküm diyene saplamış , anladığım kadarıyla,zoruna gidenler olmuş ,kafaya takmayın Allah onun belasını versin deyin, israil örneğindeki tepkiniz gibi,rabbim böyük bir ihtimal ile 93 yaşında onun canını alır şimon peres hocanızda olduğu gibi

• Genel olarak, balkan milletleirnin osmanlı yüzünden Türklere karsı asagılık kompleksi vardır tarihsel kuyruk acıları var o yüzden her fırsatta Türklere hakaret ederler..

Bu eleman eğer Türk olsaydı bazı konularda özelestiri yapıyor diyebilirdim fakat bu arnavuttur.. Arnavut oldugu icin de bunları söyleyemez ayrıca videolarını inceledim ve büyüklük sanrısına sahip biri oldugu izlenimine kapıldım yeteneklerini ve hatta kendi genel görünümünü bile cok abartıyor kendini ortalama Türk ve hatta Türk milletinden üstün görüyor..

Muhtemelen tüm arnavutlar gibi Atatürk arnavuttur sacma iddiasını da savunuyordur..

Bu adamı izlemeyin ve hakkında yazıp meshur etmeyin buna para kazandırmayın.. Bu adamın amacı sizi trolleyip popi olmak ve google'dan reklam paralarını götürmek Türk ve Türklükten tiksindigine son kurusuma kadar bahse girerim.. Tüm amacı tartısmalı konularda bir sekilde fenomen olup, reklam parası götürmektir.. Bu amacında da basarılı olmus ancak bundan sonrası sizlere kalıyor.. Videolarını izlemeyeceksiniz hakkında yorum yapmayacaksınız ve en büyük zararı bu sekilde görecek..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.