Şimdi Ara

Diamond Tema'nın Arkasındaki Gizli Perde [Şeriat Hazırlığı mı ?] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Jackal78

Islamiyet konusunda Turkiye yasayanlar arasinda herkesimce kabul gormus teoloji veya medrese veya ikisi de almis biri olmasi gerekirdi .

ASRIN TOK ile olmaz bu isler ...

Liayatsiz kredibilitesi o kesimlerce de sabit olmayan yasi da genc hem kemaliyeti de cok olgunlasmamis bir gencin Islamiyet hakkinda istese de samimi de olsa ideal kisi cevap verebilecek kisi degildir.

Amac reyting abone kasmakti ve sanirim basardi da Diaomond. Bundan sonra bu kitlesiyle Turkce icerikler yapar ...

Ingilizce ye sadece odaklanmaz ...

Bu kisi engellenmeli . Samimi de bulmuyorum. Islamiyeti elestireceksen karsindaki de guclu donanimli bilinen birileri olacak oyle munazara vs yapilir ...

Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Boyle birini munazara da filan yensen ne olur ?

ASRIN TOK !

Diamond Tema'nın Arkasındaki Gizli Perde [Şeriat Hazırlığı mı ?]

Benim icin bir Islamiyet meselesi degildir. Bu herhangi bir mesele icin de gecerlidir ... Kendi icinde isin ehli degilsen niyetin baskadir ... Diamond ta madem bu kadar rahatsiz olmus Turkiye deki akademide yabanci ulkelerden okusaydi . Arnavutlukta okusaydi dogdugu Vatandasi oldugu ulke duruyor veya baska ulkelerde de pekala okurdu ... Samimi degil ...

Basaridi mi basardi !

Sayisini artirdi ...

Boyle devam eder ....

Beklenen cevabim boylece tamamlanmistir ...

• Şeriat isteyenler daha şeriatın ne olduğunu bilmiyor...

Aynı şekilde zinalarına ve günahlarına devam edeceklerini zannediyorlar.

OĞlum hocalarınız zinasına devam ederken siz elinizle idare etmeye devam edeceksiniz.

• - Diamond Tema, yayınladığı son videosunda Türk halkına hakaretler yağdırdı ve imkanı olanın Türkiye'den ayrılmasını istedi;

"Atatürk’e aşığım ama Türkiye bomb*k bir ülke, Türk halkı bomb*k bir halk, düşük zekalı, kıskanç ve fesat bir halk..Türkiye'den bir b*k olmaz..İmkanı olan defolsun gitsin..Halk böyleyken y***k gibi geleceğimiz olacak..Orada kalacaksanızda gereksiz insanlarla muhattap olmayın, ben o hatayı yaptım, biz muhattap oldukda ne oldu?"

Diamond Tema'nın Arkasındaki Gizli Perde [Şeriat Hazırlığı mı ?]x (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/gundem7x24/status/1827642131034304707
  • Kaldığı Aranavutlukta bir mok olsa diyecem, 2 defa gittim Türkiye uzay çağında kalır kasabadan,orta çağ mimarisinden bozma biryer anası bile garibanlıktan,açlıktan kaçmış buraya 199x lerde kimi yiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2024; 23:3:2 >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

tepki toplayınca silmiş herhalde nerde yayınlamış bunu bulamadım bombok komünist artığı arnavutluğundan dönmesin bir zahmet.

• Bu aranavutlar, türklerden kendillerini kat kat daha üstün görür,türkleri,cahil,eğitelemez,köylü,odun,ayı olarak gördüğünü yazınca taşladılar beni burada ha ıspatınıda kendi ağızından yapmış herif

Arnavutlarla iç içe yaşıyorum ben burada ciğerlerini biliyorum ciğerlerini ha genelde iyi görgülü insanlardır ama kendi ırklarını türk lerden kat kat daha üstün görürler sizlerin suriyelilerle araplarla yaşadığınız olayın benzeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2024; 15:6:14 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

silmiş videoyu, sanırım canlı yayında soru cevap yaptığı bir videoydu.

• Devlet o kadar vasıfsızki milletin sırptan kaçmış arnavutu bile burada milliyetçilik yapabiliyor.Avrupada rahatça "arnavutum" bile diyemezler daha birkaç gün önce arnavut şarkıcıyı uçaktan attılar.

Devletin suçu.Sen niye gidiyorsun milletin sırptan kaçmış arnavutunu ülkeye dolduruyorsun?Daha geçen sene Kosovada sırplar evlerine almadı bunları.

• Bu Diamond Tema'nın eşide Türk.Bu milletin karısıyla savaşa falan girilmez bunlar adamı vezir değil rezil yapar.

• DenizdekiFener kullanıcısına yanıt

onlar orada zulüm açlık gördü müslüman oldukları için, türk devletide her zaman bağrını açtı tabi onlara.

bencede sadece türk asıllıları alsalardı,boşnakları ve arnavutları almaları bana görede hataydı.

besle kargayı oysun gözünü oluyor malesef şekil a-1 de olduğu gibi boşnak arnavut göçmen ilçesinde yaşıyorum türkleri seven pek boşnak aranavut yok anca dindarları seviyor oda osmanlıdan islamdan gelen bağlardan odan,ırkçılık büyük günah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2024; 15:59:49 >

Balkanlardaki Türkler daha önce 1915 yılında geldi yani Sırplar arnavut ve boşnakları keserken gelenlerin arasında Türk yok.Bunlar ilk Avusturya'ya gitmek istediler ama avrupalılar zeki olduğu için toplumlarını bozacağından almadı.Zaten böyle toplumları alsa alsa anca TC gibi vasıfsız bir devlet alırdı.Zengin olup kendi parasıyla İtalya ve İngiltere'ye gidebilenler var o kadar.

bende balkan türküyüm 1950 lerde gelmiş bizimkiler,arnavurkuktan dini dayanışma buraya sığındılar.

olay dini oraları hristiyan kapıdan bile sokmaz ozamanlar dünya daha bir din eksenli müslümana müslüman sahip çıkıyor hristiyanada hristiyan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ağustos 2024; 16:7:51 >

Bunu yeni öğrendim.Yok dini değil Sırplar arnavut ve boşnakları hiç sevmez 1912 de Arnavut bebeleri açlıktan ölmüştü sürüyle Arnavut katliamı var.Dediğim gibi daha geçen sene kosovada evlerine bile almadılar.

Diamond Tema'nın Arkasındaki Gizli Perde [Şeriat Hazırlığı mı ?]tr.wikipedia.org
    Balkan Savaşlarında Arnavut Katliamları - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Balkan_Sava%C5%9Flar%C4%B1nda_Arnavut_Katliamlar%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizdekiFener -- 25 Ağustos 2024; 16:14:13 >

bunun anası 1994 demi ne gelmiş orası osmanlıdan beri karışık huzursuz uzun hikaye,anası komünizimden fakirlikten kaçıyor yani kuzey koreden güney koreye kaçan insanlar gibiDiamond Tema'nın Arkasındaki Gizli Perde [Şeriat Hazırlığı mı ?] 

• Bu ülkenin kurtarıcısına hakaret edenlerin çoğu arrap aşığı ve bunlar aldığı terbiye sonucu kendi gibi düşünmeyenlerin analarına iftira atarlar,şaşırtmazlar,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha çok sevdiğiniz çöp tema ırkınıza bi ana avrat sövmediği kalmış

Adam Türklere ana avrat gitmiş ama üstteki adam hala Arap falan sayıklıyor ya inanılır gibi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.