Şimdi Ara

Diamond Tema'nın Arkasındaki Gizli Perde [Şeriat Hazırlığı mı ?] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
2
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum fakir olmanın suçlusu ben miyim? Kin kusmuşsun ama demekki yeterimce emek vermiyorsun. Yüce yaratıcıdan istedim vermedi demekle olmaz bu işler. Çalış, asıl biraz. Hadş sağlıcakla kal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt

türkiyeyi d.h youtube filan sanıyon herhalde akp kötü yönetiyor ekonomi kötü diye kim niye din değiştirsin din bukadar basit birşeymi,3 dünya savaşı çıkınca neyapıcaksınız acaba toplu olarak intihar ediceksiniz herhalde.

iyi okumuyorsunuz, iyi kariyer yapmıyorsunuz,çalışmayıda fazla sevmiyorsunuz,ağzınıza yağsın bekliyorsunuz bu kafayla daha çoooook fakir kalırsınız isterseniz Atatürkü tekrar diriltin no haş haş no vitamin ölene kadarda fakir kalıcaksınız fakir ve mutlu olmaya bakın herkes zengin olucak diye bir şey yok bu hayatta, başarılı ve yırtık azimli çalışkan insanlar (siyasi görüş ayırmıyorum) gayet iyi para kazanıyor bu ülkede hiç kendinizi kandırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Haziran 2024; 3:7:55 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

iyice sacmaladin farkindamisin,hem benim paramin olub olmadigini nerden biliyorsun,bak birde inancliyim diyorsun,bir yalan agzindan hic düsürmüyorsun buda senin inanca göre seytaninin diliyle konusman :)))ikinci iftira atman buda inancina göre büyük günah ücüncü olay ise beynin iflas etmis yazdigim bigilerle :))))

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

yazik bu kadar dar görüslü olmak ve bolca yalan ve iftira atmak,inancina göre seytan seni cok seviyor sende seytani cok seviyorsun sen bence satanizmi savunuyorsun bunu algiladim sende :)))

• Evet öyle şeriat için nabız yokluyor gericiler şu sağda solda gazze diye ötenlerin derdide gazze falan değil tek dertleri şeriat için nabız yoklamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyayı hristiyan demokrat partisi yönetiyor cdu,çoğu ab ülkesinde sağ dinci partiler yükselişte yada iktidar ,dünyada en çok geçilen dinde islam ,ateizim deizim değil ha bunu ben demiyorum koca koca batılı araştırmacı şirketler diyor nerdeyse youtubede hergün müslüman olmuş batılı görüyorum hayallerde yaşamaya devam edin. 

ab de ateizme geçme oranı budizimden bile düşük şu an 

bir 70+ yıl sonra islam avrupada çoğunluk olan dinlerden biri olursa hiç şaşırmam özelikle ingiltre de geçen çok yoğun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Haziran 2024; 13:20:8 >
  • Bu ülkeye asla şeriat gelmez. İstedikleri kadar istesinler. Yok öyle bir dünya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt
    Paran olsa Cuma gecesi o saatte forumda ne işin var? Tanrı yok diyip kendini rahatlatman anca fakir fukara çocuklarının yapacağı şey. Cuma gecesi parası olan eğlenir hocam. Bu arada sen benden çok daha fazla dinlerden bahsediyorsun. Standart bir insansın. Başarısız olmanın suçlusu sen ve çevrendir. Çıkış yolu aramaya bak. Tanrı yok yaaaa diyince eline geçen ne? Sanırsın ki yat partilerinde 4 kızla alem yapıyorsun :) hadi öyle olsa eywallah :D

• abd ab de sokakta yaşayan milyonlarca insan var he canım ateist olunca sana devlet yat kat araba birde manken sevgili koluna takıcak.  kuzey kore bu konuda idol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Haziran 2024; 18:42:29 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Sadece DT'nin 1 milyon abonesi var nasıl 3-5 kişi oluyor? Hala ülkenin %99'u müslüman tezinde ısrarcı mısınız? Bence onu unutun. NONTEİST kuşak hızla geliyor. Y ve Z kuşağını ana baba dede bıraksa anında dinden çıkar. Sırf mahalle bir şey demesin diye müslümanmış gibi takılan münafıklar var. Biri de benim.

Bunlar kesinlikle ağzına kadar dolu meseleler. Bizi bu hale getiren en büyük neden DİNDİR. Dini kullanıp insanlardan oy toplayan Batı Mercia hükümeti ceplerini doldurup, akrabalarını zengin edip halkını ağrı vergiler ile ezmektedir. Hiçbir tarikat buna ses çıkarmaz. Çünkü en büyük payı onlar alıyor.

Herkesin inandığı kendine madem de neden 'BEN DİNSİZİM SENİN DİNİNE İNANMIYORUM' denildiğinde ölüm tehditleri alınıyor?

Evet ATATÜRKÇÜ GENÇLER olduğu sürece bir taraflarınızı da yırtsanız sittin sene şer*at GELMEYECEKTİR.

3. DÜNYA SAVAŞI DA DİN SAVAŞI OLACAKTIR. SONUCUNDA DİN MİN KALMAYACAKTIR DÜNYADA.

• Kimisi Tanri yok diye sevinir, mutlu olur, ben ise tam tersi eger Tanri olmasaydi cok uzulurdum ve korkardim.

Yokluk fikri neden bazi insanlara huzur verir anlamiyorum. Tanri falan yok, her sey tesadufen ortaya cikti, ilerde de yok olacak sonsuza kadar. ne baska bir dongu ne bisey, bitti gitti canlilik deyince zevkten dort kose mi oluyorsunuz yani?

Sistemin bir yaraticisi yoksa o zaman hep beraber ayvayi yeriz! Bu bir tek bana mi korkunc geliyor?

• sensaura kullanıcısına yanıt

Huzur vermiyor ya da sevindirmiyor.

Olayın zevk ile mutluluk ile alakası yok.

Tanrının varlığını kanıtlayan mantıksal bir argüman yok o kadar.

• mechatengu kullanıcısına yanıt
    Olay mantığa bağlıysa neye göre ve kimin mantığına göre kanıtlayacağız o zaman?

Benim mantığına göre sicim teorisi ve quantum dolanıklığı Tanrının varlığına bir işarettir. Kara delikleri de göremiyoruz ama etrafına yaptığı etkilere göre tespit ediyoruz.

Karanlık maddenin uzayı ışık hızından hızlı bir şekilde genişletmesi de bana göre bir yaratıcının varlığıyla olabilir. Tanrı'yı 5 duyu organımızla algılayamayız çünkü bizim görebileceğimiz tarz bir varlık değil.

Sistemi devam ettiren bu kadar gezegenler arası çekim kuvveti, yer çekimi, quantum mekaniği, denklemler, büyük enerjili yıldızlar, yani hocam bunlar kendi kendine yoktan mı var oldu desen yoksa acaba biri mi yarattı desen ben birisi yaratmıştır derim. Başka türlü aklım alamıyor ve de evet bir yaratıcının var olduğuna inanmak bana büyük bir huzur veriyor. Aksi halde şurdan şuraya adım atmaya moralim kalmazdı. Evrenimiz belki de trilyon defa genişledi ve içine çökerek yeniden genişleme döngüsüne girdi. Bunlar anlaması ve bilmesi gerçekten çok zor şeyler. Tüm bunlar benim mantığıma yaratıcı vesilesiyle olabilir gibi geliyor.

• Diamond u asıl meşhur eden yer6 kanalı. Oraya çıkmadan önce 6 senedir hep bunları söylüyordu kanalında. Gündemde olmadığı için kimse konuşmuyordu. Ne zaman yer6 kanalına çıktı patladı gitti. Yer6 kanalı da diamond sayesinde iyi ekmek yedi. Versuslardan kırdı parayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Sekülerleşmenin sebebi tabi ki de ekonominin kötü gidişi değil ama Türk halkı giderek sekülerleşiyor bu bir gerçek. Toplumun sekülerleşmediğini gösteren tek bir bilimsel çalışma yok.

Ekonomiye gelirsek evet kafasını çalıştıran çok çalışan verimli çalışan birisi Türkiye'de ahlaksızlık ya da kanunsuz iş yapmadan da zengin olabilir.

Sen kendin de söylemişsin zaten herkes zengin olacak diye bir şey yok. Sorun burda değil. Sorun ortalama bir zekaya sahip, standart çalışan bir insanın olması gerekenden çok çok daha düşük bir standartta yaşamaya mahkum edilmesi. Bu gelir grubuna sahip insanlar serzenişlerinde haklıdır.

Her insanın çok yüksek para kazanma hırsı ya da azmi olmaz. Her insandan bunu bekleyemezsin. Bu insanlara kafayı çalıştır çok daha fazla çalış sen de zengin ol demek abestir.

Örnek vereyim bir kebapçıda garsonluk yapan erkek ile bim de kasiyerlik yapan bir kadın evlendimi işyerlerine max 30dk mesafedeki bir o kadar da lüks olmayan bir dairenin kirasını ödeyip, o kadar da kötü şartlarda yaşamayıp üstüne tasarruf yapabilmesi gerekir. Bu iki insanın böyle bir beklenti içine girmesi gayet doğaldır.

Ha şöyle bir şey olsa Türkiyede asgari ücret 40k olsa enflasyon <%5 olsa. Asgari ücret ile çalışan bir insan Bebek'te bir daire, 4 milyonluk araba falan istese o zaman bu söylediklerini diyebilirsin.

Ha benim aylık gelirim Tr standartlarının çok üzerinde yanlış anlama diye yazıyorum.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Bekliyorum hala..

Hükümetin Kabataş görüntülerine dönmesin sonra?

• Jackal78 kullanıcısına yanıt

AKP li degilim. O yuzden olmaz. Musterih olun...

Diamond Tema ve ekibi enteresandir hemen Fatih Altayli ile irtibata gecmek istemisler kabul edilmemis. Adamin derdi bastan reyting ...

Samimi ve kaygilari varsa meslegi de tek ders iyi ortalamasi ile bitirmedigi bolumu veya baska birseyler yapacaksa beyan ettigi gibi Turkce harici Ingillizce olarak derinlemesine yazsin. Ingilizce icerik piyasasinda yarissin ....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.